Şimdi Ara

şu işlemciye bi anakart önerisi lütfen!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim işlemcim bu Intel Pentium 4, 2800 MHz (21 x 133) 478 pin anakartım ise SiS650GX/SIS962/IT8705F-P4SGX-MX 4x ben bu karttan ii verim alamicağımı duydum asus marka ama sis cipsetli diolar bana p4 kullandığım için intel chipsetli bi anakart önerirmisiniz bu arada atı 9550 128 alıorum yakında agp slotuda ona uygun olursa sevinirim

• ya arkadasım manyakmısın nesin işin gücün yokmu ugrasıyosun bunlarla git yat yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: desireoak

ya arkadasım manyakmısın nesin işin gücün yokmu ugrasıyosun bunlarla git yat yaw
    MsI alıpta başını yakmada ne alırsan al en kaliteleri abittir istersen nu al sorunsuz olmazsa asusu al sis chipsetli değilde intewl chipsetli al yada direkt amdye geç :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfguney

MsI alıpta başını yakmada ne alırsan al en kaliteleri abittir istersen nu al sorunsuz olmazsa asusu al sis chipsetli değilde intewl chipsetli al yada direkt amdye geç :)

Alıntıları Göster
    bak bnmde islemcimsnnkinin aynısı bende asus p4p800s-x var bence aldıgım zamana gore ıyıydı halada memnunum ama sımdı sen madem yenı alcan bu brz eski kalmıs olabılır bi ust modellerine fln bak derım .. bide ekran kartı alıosn madem 9550 alma sakın eger alırsan dogru duzgn oyun oynayamazsın bende bı alt modelı var 9200 se ve adam gıbı hıc bısı oynanamıo benden solemesı alıosn madem gıt 6600 gt al agp modelınden bende ondan alıcam 2 sene ıdare eder en azından...

• quote:

ya arkadasım manyakmısın nesin işin gücün yokmu ugrasıyosun bunlarla git yat yaw
    quote:

Orjinalden alıntı: desireoak

Bu nasıl bir tarz anlayamadım

ayrıca arkadaşım P4 işlemciler icin en uygun ana kart asus veya gigabyte dır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

quote:

Bu nasıl bir tarz anlayamadım

ayrıca arkadaşım P4 işlemciler icin en uygun ana kart asus veya gigabyte dır

Alıntıları Göster
    MİLLET SABAHIN KÖRÜNDE İŞ GÜÇ YOK BUNLARLA UĞRAŞIYO.
    OLMAZ BÖYLE BİŞEY YAAAAAA

• quote:

Orijinalden alıntı: odrin34

Alıntıları Göster
    direk amd ye geç hocam sen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aGGr3ss1v3

direk amd ye geç hocam sen...

Alıntıları Göster
    İntel 865 PERLX
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rex

İntel 865 PERLX

Alıntıları Göster
    Gigabyte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rex

İntel 865 PERLX

Alıntıları Göster
    VALLA BEN CEDE AMD YE GEÇSEN İYİOLUR HİÇ KENDİNİ İNTELLE ZORLAMA
    64 BİT GELDİĞİNDE YİNE DEĞİŞMEK ZORUNDA KALICAKSIN SONUÇTA
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: odrin34

bunda kotu olan bisi mi var anlamadım ben bu tepkiyi .... saatin ne onemi var ki sen bu msji sabah gorsen yardım etmiceksinde aksam gorsen mi yazıcan .. nese ya

• quote:

Orijinalden alıntı: _SiN_

quote:

bunda kotu olan bisi mi var anlamadım ben bu tepkiyi .... saatin ne onemi var ki sen bu msji sabah gorsen yardım etmiceksinde aksam gorsen mi yazıcan .. nese ya

Alıntıları Göster
    nesse ya benden de bi uğraşılmaz bu saatte senle

• quote:

nesse ya benden de bi uğraşılmaz bu saatte senle

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben 9550 yi 60 dolara buldum benim ekran kartınıda satınca ucuza alıorum o yüzden 9550
    bu arada amd ye geçme gibi lüksüm yok öle bi maddi kaynağım yok mevcut sistemimi geliştiricem o yüzden en baştan anakarttan başlıorum işlemci o kadarda kötü deil ki yaw bana bir iki İNTEL CHIPSET li anakart yazarsanız sevinirim en uygunu tercihimdir

• quote:

Orijinalden alıntı: HaYaT P3Rt

arkadaşlar ben 9550 yi 60 dolara buldum benim ekran kartınıda satınca ucuza alıorum o yüzden 9550
    bu arada amd ye geçme gibi lüksüm yok öle bi maddi kaynağım yok mevcut sistemimi geliştiricem o yüzden en baştan anakarttan başlıorum işlemci o kadarda kötü deil ki yaw bana bir iki İNTEL CHIPSET li anakart yazarsanız sevinirim en uygunu tercihimdir

Alıntıları Göster
    dedim iste asus p4p800x yada bı ustu p4p800s-x bu anakartlar ıyı ... bıde bence ekran kartını daha ıyı bısı al hıc bı oyun calısmıyo 9550 o.c yaparsan iyi ama yinede daha iyi bisi alsan daha uzun vadede kara gecmıs olursun tabı yınede maddi duruma baglı sen karar vermelisin

• quote:

dedim iste asus p4p800x yada bı ustu p4p800s-x bu anakartlar ıyı ... bıde bence ekran kartını daha ıyı bısı al hıc bı oyun calısmıyo 9550 o.c yaparsan iyi ama yinede daha iyi bisi alsan daha uzun vadede kara gecmıs olursun tabı yınede maddi duruma baglı sen karar vermelisin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _SiN_

peki arkadaşım senden bi ricam var o zaman bana 80 dolara daaa ii bi ekran kartı önerirmisin

• quote:

quote:

quote:

donanimla ilgili bir forumda, yine donanimla ilgili bir yardim istegine verilen cevaplar bunlarmi olmali!
    tuhaf!!!

@HaYaT P3Rt
    ASUS RADEON 9550GE/TD... bence 9550 ler arasinda en iyi performansi alacagin kart bu. 80$ a alacagin bir baska kartta cok fazla bir getiri saglamayactir...
    kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: GuRKaNKa

quote:

quote:

donanimla ilgili bir forumda, yine donanimla ilgili bir yardim istegine verilen cevaplar bunlarmi olmali!
    tuhaf!!!

@HaYaT P3Rt
    ASUS RADEON 9550GE/TD... bence 9550 ler arasinda en iyi performansi alacagin kart bu. 80$ a alacagin bir baska kartta cok fazla bir getiri saglamayactir...
    kolay gelsin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: GuRKaNKa

quote:

quote:

tuhaf!!!

@HaYaT P3Rt
    kolay gelsin

saol kardeşim bu arada sana katılıorum içimizde bazılarının bilgisayardan çok canı yandığını bilimiolar acil bir yardım isteğiydi çok saol

• quote:

Orijinalden alıntı: GuRKaNKa

quote:

quote:

tuhaf!!!

@HaYaT P3Rt
    kolay gelsin

Alıntıları Göster
    p4 işlemciye asus anakart yakışır ekran kartını ya ati al yada geforce :)

• quote:

Orijinalden alıntı: HaYaT P3Rt

quote:

Orjinalden alıntı: _SiN_

peki arkadaşım senden bi ricam var o zaman bana 80 dolara daaa ii bi ekran kartı önerirmisin

Alıntıları Göster
    mesela su anda bakıorm fıyatlara ( box) ıkı tane ekran kartı var 81 $+KDV ıkısıde ıyı bence snn alıcagından birisi Asus EN6200/TD digeride Asus A9550GE/TD ....

Asus EN6200/TD....
    VGA-ASUS EN6200/TD, 256 MB, AGP8X, GF6200, TV/DVI Out,64 Bit
    Grafik İşlemci : GeForce? 6200
    Video Bellek : 128 MB DDR
    İşlemci Hızı : 350 MHz
    Bellek Hızı : 500 MHz (250MHz DDR)
    Veriyolu Standardı : AGP 8x/4X
    Bellek Arabirimi : 64 bit
    En Yüksek Çözünürlük : 2048x1536
    VGA Çıkışı Standart : 15-pin D-sub
    TV çıkışı : Kompozit
    DVI Çıkışı : DVI-D
    2nci VGA Çıkışı : Var
    Birlikte Gelen Adaptör ve Kablolar : N/A
    Birlikte Gelen Yazılımlar : ASUS Sürücü ve uygulamaları

Asus A9550GE/TD....
    256 MB AGP8X- RADEON- Tv- Dvi OUT- (128Bit)- A9550GE/TD (Boxed)
    ATI®'nin Radeon 9550 GE Visual Processing Unit tarafından desteklenen ve sınıfının "DirectX 9 programmable shaders" özelliğini destekleyen tek grafik işlemcisidir. ASUS Radeon 9550GE/TD alışılagelmişin dışında bir performansla, oyun ve iş uygulamalarında yüksek resim kalitesi sunmaktadır. ATI'nin SmartShader, SmoothVision, FULLSTREAM, ASUS' GameFace, geniş bir spektrumda incelenebilen; TV-out, DVI output, 2nci VGA ve diğer ASUS özellikleri gibi birçok sanatsal teknoloji ile uyum sağlayan Radeon 9550 GE/TD, hayranlık uyandıran 3D video uygulamaları arasında yerini almıştır.

Bellek Frekansı: 400MHz (200MHz DDR)
    RAMDAC: 400MHz
    İşlemci Frekansı: 250MHz

• quote:

mesela su anda bakıorm fıyatlara ( box) ıkı tane ekran kartı var 81 $+KDV ıkısıde ıyı bence snn alıcagından birisi Asus EN6200/TD digeride Asus A9550GE/TD ....

Asus EN6200/TD....
    VGA-ASUS EN6200/TD, 256 MB, AGP8X, GF6200, TV/DVI Out,64 Bit
    Grafik İşlemci : GeForce? 6200
    Video Bellek : 128 MB DDR
    İşlemci Hızı : 350 MHz
    Bellek Hızı : 500 MHz (250MHz DDR)
    Veriyolu Standardı : AGP 8x/4X
    Bellek Arabirimi : 64 bit
    En Yüksek Çözünürlük : 2048x1536
    VGA Çıkışı Standart : 15-pin D-sub
    TV çıkışı : Kompozit
    DVI Çıkışı : DVI-D
    2nci VGA Çıkışı : Var
    Birlikte Gelen Adaptör ve Kablolar : N/A
    Birlikte Gelen Yazılımlar : ASUS Sürücü ve uygulamaları

Asus A9550GE/TD....
    256 MB AGP8X- RADEON- Tv- Dvi OUT- (128Bit)- A9550GE/TD (Boxed)
    ATI®'nin Radeon 9550 GE Visual Processing Unit tarafından desteklenen ve sınıfının "DirectX 9 programmable shaders" özelliğini destekleyen tek grafik işlemcisidir. ASUS Radeon 9550GE/TD alışılagelmişin dışında bir performansla, oyun ve iş uygulamalarında yüksek resim kalitesi sunmaktadır. ATI'nin SmartShader, SmoothVision, FULLSTREAM, ASUS' GameFace, geniş bir spektrumda incelenebilen; TV-out, DVI output, 2nci VGA ve diğer ASUS özellikleri gibi birçok sanatsal teknoloji ile uyum sağlayan Radeon 9550 GE/TD, hayranlık uyandıran 3D video uygulamaları arasında yerini almıştır.

Bellek Frekansı: 400MHz (200MHz DDR)
    RAMDAC: 400MHz
    İşlemci Frekansı: 250MHz

Alıntıları Göster
    snn icin ufak caplı bi arastırma yaptım umarım yardımcı olur ....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.