ya arkadaşlar allah rızaso için vista kullanıpta sorunsuz tv sini izleyen varmı???bende avermedia a700 hybrid tv kartı var denemediğim program indirmediğim codec kalmadı prog dvb 5.11 i buldum vista için o da codeckleri görümüyo...dvb dream kanalları ararken kitlenio ve penecereye tıladığımda kaçıo mouse dan:D ya elimde ki xp cd si çalışmadığı için mecbur vista kurmak zorunda kaldım nerden bulaştım şu lanet vistaya ya walla sinirden gidip orjinal xp cd si alcam ya arkadaşlar 3 gündür uğraşıyorum çözüm bulan varsa lütfen banada yazsın....
çözüm xp kurmak ben öle yaptım her şey iyi....
ya elimde xp cd si olsa çalışan 5 dk durmucam ama yok ki.. ama en kısa azmanda bulup yüklücem inş. ama yinede vista da çalışsa gayet ii olcakt:( lNET VİSTA GO HOME:)
Bende de aynı sorun var.XP de kullanılan birçok programın henüz wista da karşılığı yok mualesef.Bekliycez..
ya bu vistayla baş edilemeyeceğini anladım artık çünkü çoğu oyunda da saçma sapan hatalar veriyo tamam grafikler animasyonlar falan ii ama nereye kadar.ama en sonunda bi xp cd si buldum sonrada kurdum paşalar gibi dream dvb mi ohhh be...
ya arkadaşlar benim başka bi sorum var.bende avermedia tv kartı ve dvb dream var aver media nın kumandasını dvb dreamda nasıl kullanabililirim???
valla ben izliyemedim tv vistada oynadım oyunların bazıları çalışmadı programlar hata verdi ondan bende xp ye döndüm zaten bi anlamı yok bu sistemde 32 bit o sistemde 32 bit önemli olan vista nın 64 bitini yüklemek tabi bunun içinde işlemciniz 64 bit olmalı yanı benimki gibi dual core
walla deil 64 bit 128 biti kaldırsa bile vistayı kurmam artık çünkü çoğu program vistaya hazır deil.buna oyunlarda dahil.işlemcim de kaldırsada vista ya hayır
quote:
Orjinalden alıntı: erdemkaraca
ya arkadaşlar allah rızaso için vista kullanıpta sorunsuz tv sini izleyen varmı???bende avermedia a700 hybrid tv kartı var denemediğim program indirmediğim codec kalmadı prog dvb 5.11 i buldum vista için o da codeckleri görümüyo...dvb dream kanalları ararken kitlenio ve penecereye tıladığımda kaçıo mouse dan:D ya elimde ki xp cd si çalışmadığı için mecbur vista kurmak zorunda kaldım nerden bulaştım şu lanet vistaya ya walla sinirden gidip orjinal xp cd si alcam ya arkadaşlar 3 gündür uğraşıyorum çözüm bulan varsa lütfen banada yazsın....
aynı kartı kullanyorum. vista home premium var ve hiç sorun yaşamıyorum.progdvb 4.80 programı yüklü.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme