Şimdi Ara

ŞU TELEVİZYONUN SİPARİŞİNİ VERMEK ÜZEREYİM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 aydır araştırmaktayım, elimden geldiğince mağazaları dolaşıp görüntüleri inceledim... detaylara baktım... 100 Hz olmasına dikkat ederekten ve 1500 tavan fiyatı da göz önüne alarak şu televizyona karar verdim... forumda Philips görüntü kalitesi konusundaki yorumları da oldukça olumlu görünce sanırım fena bir karar olmayacak...

siz ne dersiniz?

http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-37-full-hd-lcd-televizyon-37pfl5405h-/ProductDetails.aspx?productId=evph37pfl5405h&categoryId=155051

http://www.philips.com.tr/c/televizyonlar/5000-serisi-37-inc-full-hd-1080p-dijital-tv-37pfl5405h_12/prd/?t=specifications

100 Hz

2 ms tepkime süresi

Full HD

• Kardeş merhaba.Bende bunun 42" olan versiyonunu düşünüyorum,buda olabilir tabi.Ama öncelikli kullanım amaçlarında; usb takıp divx,mkv türü film izlemek ve Sd yayınlarda(normal uydu hd kanallar değil) iyi performans almak istiyorsam samsung c650 gibi modeller daha uygun olur dendi.Ama benim usb girişli divx playerim var,ilerde mkv oynatan bir blurayplayer alacam o yüzden Philips te olmasada olur bu özellikler.Sd yayınlarda da o kadar kötü değildir heralde.İlerde Hd platforma geçerim büyük ihtimal.Çok satan bir model yapı olarak sağlam ve kaynağına göre kaliteli görüntü versin yeter.Hepsiburada dan vereceğim bende siparişi büyük ihtimal indirim de son 2-3 gün diyor 42" e

• quote:

Orijinalden alıntı: fethiyegunesi

Arkadaşlar merhaba

1 aydır araştırmaktayım, elimden geldiğince mağazaları dolaşıp görüntüleri inceledim... detaylara baktım... 100 Hz olmasına dikkat ederekten ve 1500 tavan fiyatı da göz önüne alarak şu televizyona karar verdim... forumda Philips görüntü kalitesi konusundaki yorumları da oldukça olumlu görünce sanırım fena bir karar olmayacak...

siz ne dersiniz?

http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-37-full-hd-lcd-televizyon-37pfl5405h-/ProductDetails.aspx?productId=evph37pfl5405h&categoryId=155051

http://www.philips.com.tr/c/televizyonlar/5000-serisi-37-inc-full-hd-1080p-dijital-tv-37pfl5405h_12/prd/?t=specifications

100 Hz

2 ms tepkime süresi

Full HD

evet bencede süper fiyat 32" ile aynı fiyata indirmişler.lcd fiyatları çok yakında daha da düşecek.eğer alma süreniz az ise alın.ama zamanınız var ise fiyatlar düşcektir.
    saygılarımla

• Dün gezerken bir mağazaya girdim ve orda bu ürünün 42" olanını canlı olarak görme fırsatına eriştim. İzlediğim görüntü çok tatmin ediciydi (tabi mağazanın ürünü göstermek için yaptığı yayın hilelerini göz önünde bulundurarak). Peşin fiyatı 1.780 TL dendi (askı aparatı + hdmi kablo hediye + Philips A.Ş garantisi + ücretsiz kurulum + eve teslim). Ben sadece ürüne bakmak için girdim ismini vermiyorum mağazadan hoşlanmadığım için ordan almayıda düşünmüyorum. Zaten bende 37" ile ilgileniyorum.

37" o an için ellerinde olmadığından fiyat alamadım. Görüntü bakımından ikisi arasında bir fark olurmu bilmiyorum. Benim için tek sorunu usb den alt yazı hepsiburada yorumlarında da zaten yazıyor alt yazıyı göstermediği. Ama alt yazıları videonun içine gömersek ne şekilde br sonuç alırız emin değilim. Mağazada bununla ilgili cevap alamadım :).

Son olarak sürekli hd yayın izleme gibi bi lüksümüz yok dijital yayınlarda sd yayın kalite tatminkar deniyo fakat 16:9 - 4:3 farkı nasıl olacak bunu yerinde test edemedim. Bununla ilgili bilgi sahibi olan varmı acaba.

• Arkadaşlar televizyonun siparişini verdim. Salı akşamı ya da çarşamba gelmiş olmasını umuyorum. güzelce inceledikten sonra tüm detayları buradan sizlerle paylaşmaya çalışacağım.
  • hayırlı olsun
  • hayırlı olsun. bende evden glen baskılara dayanamadım aldım bu gün. hiç hesapta yoktu. neyse 37c5100 aldım ama samsung led aldım. 1616 ya aldım. ledi tamamen enerji tüketimini düşünerek aldım. ama bu tv de ethernet olması diğer büyük bi etken oldu bende. zaten almadan kullanma kalvuzu indirip tüm özelliklerine baktım. media özellikleri tam güzel dts de destekliyor. tv paralel ithalat gold garantisinde. led ve ethernete gidip paneli feda ettim yokss bu phipste iyimiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun tv ile ilgili izlenimlerini bir an önce bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IUnknown

hayırlı olsun. bende evden glen baskılara dayanamadım aldım bu gün. hiç hesapta yoktu. neyse 37c5100 aldım ama samsung led aldım. 1616 ya aldım. ledi tamamen enerji tüketimini düşünerek aldım. ama bu tv de ethernet olması diğer büyük bi etken oldu bende. zaten almadan kullanma kalvuzu indirip tüm özelliklerine baktım. media özellikleri tam güzel dts de destekliyor. tv paralel ithalat gold garantisinde. led ve ethernete gidip paneli feda ettim yokss bu phipste iyimiş.

aldığın led tv 50 hz ama benmde aklımı çeldi bendemi alsam :)
  • Vala 100hz para olarak gereksiz pahallı aynı ledler gibi. Pazarlama reklam sonucu işte arz talep meselesi. Ama panel kalitesi ayrı bişey tabi ona dikkat edilmeli.
    Ben daha çok 10bit paneli isterdim ama c650 hepsi 10bit değilmiş. 8 bit 10bit farklı biri 16milyon renk diğeri 1milyar renk. plazmaların renk sevileri kadar. Cihazda inetrnet tv ve samsung application hariç c650 ile aynı medya özelliklerine sahip. ethernet, optik çift usb var.

Samsung firmwareleri aslında linux müş. Aslında işte "less more anlayışı" gıdım gıdıp koymaya çalışıyorlar. Bi sene led bi sene başka bi şey ama. Artık anlamaları lazım. Birileri gelim her an her şeyi değiştirebilirler.
    Mesela apple gün gelir apple bi tv çıkarır kamera microfon ne varsa koyar sonra market açar uygulama için sonra insanlar başka bi şey almazsonra bunlar bakarlar arkasından. TV nin üstünde kamera mic olsa birde video konferans yazılımı olay biter. Yapacaksan tam yap işte ne varsa doldur içine gıdıp gıdım koyma. Neyse birileri yapar yakında sonra bi ne yaptık derler!! Örnekmi Nokia!

Neyse, tv hizlial dan aldım taksitli fiyat o. Bende bekliyecektim daha ama evden pres geldi. Hiç hesapta yoktu 2 dk içinde karar verdim. Umarım pişman olmayız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.