Bildirim
ŞU TOPLAMA PC NASIL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bence pahalı -
bence pahalı ve bazı parçalar iii deil mesela ekran kartın 9200 yerine 9550ge/td olsa daha iiii -
almayı düşünüyürum ama fiyat konusu canımı sıkıyor
yada fiyatı değilde pc nasıl
işgörürmü -
aynı paraya daha iyisini alabilirsin araştır
hem kablosuz klavye alacağına 512ram al
paran sınırlıysa kablosuza ne gerek -
pahalılığı bir yana aşırı pahalı o paraya 64 bit sistem toplanır. -
quote:
Orjinalden alıntı: istanbul3400
pahalılığı bir yana aşırı pahalı o paraya 64 bit sistem toplanır.
sana katılıyorum arkadaşım çok pahalı
bilgisayarı alcak arkadaş biraz daha ii araştırsın o paraya bundan çok taaa iii bilgisayar toplarsın sen. -
ama 12 ay vadeli -
hımmm ozaman bilemicem ama yinede içim el wermedi bu sisteme ok -
arkadasım ben bilgisayarcıyım... o konfigurasyon cok pahalı o paraya cok daha ii makinalar toplanır -
BU SİSTEMİN PEŞİN FİYATI NEDİR ACABA VALLA 12 AY VADELİ BİLE OLSA PAHALI BANA GÖRE
ŞU EVERST SES KARTI YERİNE CREATİVE AL
EKRAN KARTI 9550 OLSUN KABLOSUZ KLAVYE VE MOUSE ALMA Bİ SURE SONRA ABUK SABUK OLACAK ONLAR
VE BİRAZ DAHA ARAŞTIR PAHALI PAHALI -
çok uçmuşlar 1000 ytl valla pahalı -
Cok PahaLı Bu Fiyata Daha Ucuz PC duzersin -
-
gerçekten çok pahalı. -
ben geçende arkadaşa semprom 2300 aldım 750ytl ye..
hemde iyiydi -
ben ona benzer bir sistemi 2 sene önce 1 milyara sattım. kazık yeme arkadaşım.vadeli de olsa pahalı.
online sistem toplanabilecek sitelerde daha iyi konfigürasyonlar oluşturabilirsin. mesela:
Gold Bilgisayar Sistem Toplama Sayfası
Gigatek -
Ben o fiyata 2800+AN7+512 kıngston dual+120 seagate+asus 9550...... sistem almıştım.
Bence biraz pahalı.Dikkatli ol piyasayi iyice araştır öyle satın al. -
Kardeş bence sen biraz bilgisayar parçası satan web siteleri bir geziver. Kredi kartına 12 ay taksitle GOLD - HEPSİBURDA - SİBERSTORE - BASCUDA vs. yerleri gezip bir parça fiyat tespiti yapsan iyi edersin. xbilgisayar-gigatek-eksen daha saydırma bana gez biraz gez. Hem kazık hem de kısa süre sonra değiştirmek zorunda kalacaksın ona göre -
bncede biraz araştır yaaaa çok pahalı
Benzer içerikler
- ryzen ne demek
- paylaşılan gpu belleği nedir
- unexpected store exception hatası
- ram cl değeri öğrenme
- intel hd graphics 3000
- b850 anakart
- ntfs nedir
- amd yeni işlemci
- rtx nasıl açılır
- ryzen 7 7800x3d
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X