Şimdi Ara

Su vanasını kapatamıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar banyonun musluğu yalama olmuş yenisini takacam fakat 1 saat uğraştım ne yaptıysam kapanmadı lanet vana!
    2 tane vana var muhtemelen biri bizimki, çeşmeyi açık bırakıp denedim olmadı acaba kapattıktan sonra bi 10-15 dk mı beklemek mi lazım tam kesilmesi için? Ben 5 dk kadar bekledim ama normal halde azalma olmadan akmaya devam ediyordu..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Su Vanasını Kapatamadığınızda Ne Yapmalısınız?

Su vanasını kapattığınız halde su akmasıyla karşı karşıyaysanız, sorunu çözmek için şu adımları izleyebilirsiniz:

• Ana Su Vanasını Kapatın: Ana su vanası genellikle evin dışındaki bodrum katında veya garajda bulunur. Vana tipik olarak saat yönünün tersine döndürülerek kapatılır. Eğer ana su vanası kapanmıyorsa, profesyonel bir tesisatçıdan yardım almanız gerekebilir.

• Su Vanası Neden 2 Tane: Çoğu evde hem ana su vanası hem de cihazlar için ayrı vanalar bulunur. Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi veya tuvalet gibi cihazlarda ayrı vanalar olması, bu cihazların onarımı veya değiştirilmesi gerektiğinde suyu kapatmanıza olanak tanır.

• Su Vanası Kapalı Su Akıyor: Su vanası kapalı olmasına rağmen hala su akıyorsa, conta aşınmış veya hasar görmüş olabilir. Bu durumda vananın değiştirilmesi gerekebilir.

• Su Vanası Suyu Kesmiyor: Vanayı tam olarak kapattığınızdan emin olun. Bazen vanalar düzgün şekilde kapanmayabilir veya sıkışabilir. Vanayı tekrar açıp kapatmayı deneyin veya bir tornavidayla hafifçe vurun.

• Su Saati Vanası Kapanmıyor: Su saati vanası, su sayacına giden suyu kontrol eder. Bu vana kapanmıyorsa, su sayacınız yanlış okuma yapabilir veya su israfına neden olabilir. Vana sıkışmış veya hasar görmüş olabilir ve profesyonel bir tesisatçı tarafından değiştirilmesi gerekebilir.

Bu adımları izleyerek su vanası sorununuzu çözebilirsiniz. Ancak, sorunu kendiniz çözemiyorsanız, profesyonel bir tesisatçıdan yardım almanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 10 sn yeterli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • em onu
  • Evdeki calismiyorsa aşağıda su sayaclarindan kes suyu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyice sıkcaksın suyu kes halledemezsen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vuh kullanıcısına yanıt
    Su sayacı vananın dibinde zaten aşağıdan yapmıyoruz ki biz bunu..
  • Avatarını çalmış, gel el at olaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 23 Ocak 2014; 9:44:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Avatarını çalmış, gel el at olaya

zigzag , kopyalar asıllarını yaştır bırak
  • quote:

Orijinalden alıntı: -İstanbullu-

quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Avatarını çalmış, gel el at olaya

zigzag , kopyalar asıllarını yaştır bırak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.