Şimdi Ara

Şu videoyu açıklar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Maddeyi görmedi bi anda irkilmis olabilir normal bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir anda farkina variyor gibi geldi bana.
  • İçeri gireseye kadar kafa sağlama benziyor aziz yıldırımın yerinde olsam hastaneye gider bakarım gerçekmi diye

• TEK KELİME İĞRENÇSİNİZ!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Xaerk

TEK KELİME İĞRENÇSİNİZ!!!

Arkadaşım konuyu çarpıtmasana video ile ilgili yorum yapacaksan yap.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Arkadaşım konuyu çarpıtmasana video ile ilgili yorum yapacaksan yap.

Alıntıları Göster
    Ben bir şeyi çarpırtmıyorum.Türk futbol kalitesi burada buyur aç ve izle.İzlediysen tekrar izle.Belki bu da bir tiyatrodur ha?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Younes Belhanda

Maddeyi görmedi bi anda irkilmis olabilir normal bence
    öyle olabilir ama devamında tünelde yere yatıp bekliyor. bunu kimse acıklayamaz. adam bildigin numara yaptı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SW4RTHY

öyle olabilir ama devamında tünelde yere yatıp bekliyor. bunu kimse acıklayamaz. adam bildigin numara yaptı.

Alıntıları Göster
    Şaka mısınız ya? Tribünden her türlü madde gelebilir. Bıçak, bozuk para, çakmak(çelik olabilir) vs. Hoca bir anda irkilmiş olabilir. Hiç kolay bir şey değil. Suratına her türlü cisim gelebilir. Allah korusun yüzüne, gözüne gelse kör olabilirsin. Hocanın irkilmesi gayet normal.
  • Şaka gibi ya irkilme diyorlar

• Adam durup dururken kimsenin olmadığı yere niye yığılsın. Zaten kafasına darbe almış daha sonra içeri girerken onun şokundayken göğsüne gelen su şoka uğratıyo resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Şaka mısınız ya? Tribünden her türlü madde gelebilir. Bıçak, bozuk para, çakmak(çelik olabilir) vs. Hoca bir anda irkilmiş olabilir. Hiç kolay bir şey değil. Suratına her türlü cisim gelebilir. Allah korusun yüzüne, gözüne gelse kör olabilirsin. Hocanın irkilmesi gayet normal.

Alıntıları Göster
    YAHU ANLAMIYOR MUSUN? İRKİLDİ TAMAM. NİYE SONRA YERE YATIP BEKLİYOR.

sizinle b ir şey tartısılmaz ya.
  • Şu videoyu açıklar mısınız?

Kim numara yaptı ?
  • 80s RockeR 8 kullanıcısına yanıt
    Resim gozukmuyor.

• Hello kitty peluşu atılmış ben gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Resim gozukmuyor.
    Dikişleri göstericek resim olarak. Diğer konuda paylaşmış.https://forum.donanimhaber.com/senol-gunes-e-atilan-sey-koltuk-degil-pelus-kanitli-ss--132450017#132451048
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
  • Arkadaş bokunu çıkarmayın yahu. Adam korkmuş olabilir bu tip durumların psikolojisi çok farklıdır. Tiyatro falan yok. Bunlar yaşanıyor sadece Fener için demiyorum. Sulu derbi , Volkan'a rakı şişesi atılması , Gerets ve Hasan Şaş'a atılanlar , Fenerbahçe'nin polis otosu devirip etrafı yakıp yıkması , Bjk taraftarının topluca sahaya girmesi daha neler neler. Hepsimi tiyatro! Yapılıyor işte bunlar biz ülke olarak iflah olmayız.
  • Bu vidyonun devamında ( fotoğrafları var ) Şenol hoca o tünelin girişinde yüzüstü yere uzanıyor ( kurşun yemiş gibi ). Acaba diyorum o an mı bi cisim geldi.. Ama yara izi de yok.. Kaç yaşında adama da tiyatro yapıyor demek olmaz..

Bi oyunu tadında bırakamadık arkadaş !!

• Bu ne alaka şimdiButthurt olup mesaj atmayın şuraya çok ezik duruyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.