Şimdi Ara

Şuanki piyasada 70 bin tlye araç önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 65-70 bin arası dizel otomatik veya düz mümkünse az yakan(kullandığım araç 10lireden fazla yakıyor), sedan araç önerilerinizi alabilirmiyim ? Kafamda astra sedan 136 hp var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• işte herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz cebinizde hangi araba olsa onu övüp millete tavsiye ediyorsunuz biz sizin gibi yapmayınca bize farklı bakıyorsunuz.Benim meganım yok i20 ve caravellem ve aile aracı passatımız var.Şimdi patates cmax ine binmeye devam et zira 2. eli yok denecek kadar az

3 konuya yorum yazmış 70 bine cmax 75 bine c max al cmax ini git ötede oyna.

Bloklıyorum seni daha da bana yazma hadi Allah selamet versin.
  • Grand c max 70 80 arasi. Her konuda tatmin eder bence bende astradan bu araca gecis yaptim

• Aracın tipini pek beğenmedim piyasasıda çok yok sanki 10 tane ilanı var yanlış bakmadıysam.

• quote:

Orijinalden alıntı: WB11

Aracın tipini pek beğenmedim piyasasıda çok yok sanki 10 tane ilanı var yanlış bakmadıysam.

Bu tur araclari alan kitle bellidir. Ben de astra kullandim 5 sene bu araca gecince. Aracin tipine bakmamam gerektigini anladim. Yani hb gibi sportif bir tio beklenemez ama astra alsanz onu da degistirmek isteyeceksiniz her yonu ile cok kullanisli arac

• Egea 1.6 mutijet otomatik bulanabilir

• Egeanın dışı güzelde içi çok boş yav, eurocap da 3 yıldız almış

• o paraya megane 4 alınabiliyorsa hepsinin içinden geçer.Para yetmiyorsa focus benim tavsiyem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • c4
  • quote:

Orijinalden alıntı: celal_55

o paraya megane 4 alınabiliyorsa hepsinin içinden geçer.Para yetmiyorsa focus benim tavsiyem.

megane içinden geçer he

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forduna61 -- 1 Nisan 2018; 22:52:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forduna61

quote:

o paraya megane 4 alınabiliyorsa hepsinin içinden geçer.Para yetmiyorsa focus benim tavsiyem.

megane içinden geçer he

patates cmax ine bin ve uza burdan komik çocuk

• megane 4 1.6 joy 115 hp kullanıyorum istanbul şehir içi performanslı kullanım 7.5 lt yakıyor eco ile 7 ye dusurebilirsin
  • quote:

quote:

quote:

megane içinden geçer he

getir şu meganını patates c- max ımı test aracı yapayım içinden geçirmece oynayalım akıllı çocuk

• quote:

quote:

quote:

quote:

megane içinden geçer he

getir şu meganını patates c- max ımı test aracı yapayım içinden geçirmece oynayalım akıllı çocuk

işte herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz cebinizde hangi araba olsa onu övüp millete tavsiye ediyorsunuz biz sizin gibi yapmayınca bize farklı bakıyorsunuz.Benim meganım yok i20 ve caravellem ve aile aracı passatımız var.Şimdi patates cmax ine binmeye devam et zira 2. eli yok denecek kadar az

• O paraya temiz 136 Astra varmı hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 1 Nisan 2018; 23:25:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

megane içinden geçer he

işte herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz cebinizde hangi araba olsa onu övüp millete tavsiye ediyorsunuz biz sizin gibi yapmayınca bize farklı bakıyorsunuz.Benim meganım yok i20 ve caravellem ve aile aracı passatımız var.Şimdi patates cmax ine binmeye devam et zira 2. eli yok denecek kadar az

2. eli iyi olan araç iyi değildir ki bu çocukça yorum seviyenizi gösteriyor zaten. passat demişsin evet passat d segmentinde güzel bir araç misal passattan menunsun biri dediki 50 bine araç tavsiyesi 50 bine eski kasa passat önerebilirsin, bir diğer şahıs 100 bine araç tavsiyesi 100 bine de passat önerebilirsin. İkinci ele araçların tek bir fiyatı yoktur. Senin göreceklerin kadar benim görmüşlüğüm vardır muhtemelen, ama ben burda fikir verirken sen sidik yarışı içerisindesin.

Bendeki araç en iyi araç asla değildir, bir ailenin ihtiyaçlarına cevap verebilecek optimum bir araçtır.

Siz beni bloklayacağınıza, bloklanmış algılarınızı açıp öğrenmeye, anlamaya, düşünmeye çalışınız. Hadi bakalım Allah yolunu açık etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forduna61 -- 1 Nisan 2018; 23:26:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatansever Müslüman Türk

megane 4 1.6 joy 115 hp kullanıyorum istanbul şehir içi performanslı kullanım 7.5 lt yakıyor eco ile 7 ye dusurebilirsin

Bahsettiğiniz aracın şehir içi yakıt verisi 8.6 litre. Yani performanslı kullanımlarda 11-12 litre yakacağı ortada, nasıl 7.5 yakıyor ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

quote:

megane 4 1.6 joy 115 hp kullanıyorum istanbul şehir içi performanslı kullanım 7.5 lt yakıyor eco ile 7 ye dusurebilirsin

Bahsettiğiniz aracın şehir içi yakıt verisi 8.6 litre. Yani performanslı kullanımlarda 11-12 litre yakacağı ortada, nasıl 7.5 yakıyor ilginç.

hocam tem de hız yapıyorum geceleri daha da dusurulebilir zaten renolar fabrika verilerinden dusuk olabiliyor, eco modu kullanmadım kullanılsa ve sakin kullanımda 7 olabilir
  • Senin araban dizel fluence icon EDC hocam.

• Seat leon veya seat toledo olabilir bende 2015 20 bin km 67 almiştim gecen sene dsg otomatik yakit 100/5.5 litre yakiyodu dugun oldu 72 bin tl saatim..tavsiye olunur bence..

• quote:

hani mercedes vardı yinemi kandırıldık

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.