Şimdi Ara

Subaru BRZ,Scirocco,Astra GTC hangisini tavsiye edersiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Spor bir araç almayı düşünüyorum bütçem 130,000 Tl ye kadar zorlayabilirim.

Aşağıdaki araçları almayı düşünüyorum fakat sadece Scirocco yu uzun zamanlı sürme şansım olduğundan diğer modeller hakkında pek bir bilgim yok.

almak istediğim araçların fiyatlarını şöyle bir yazayım

Astra GTC 1.4 140 HP AT6 Sport 73.316 TL

BRZ 2.0R 6AT 200PS Premium Otomatik 128.543 TL

Scirocco 1.4 TSI 160 PS Sportline Tiptr. 32.900,00 €[SEÇENEKLERDEN ÇIKARDIM]

Peugot RCZ RCZ EVOLUTION 1.6 THP 200 hp 33.250 EURO

şimdi

BRZ görünüş olarak çok güzel coupé olması ayrı bir güzel görünüşü güzel motor ve beygir olarak en bu üç araba arasında en güçlüsü.Fakat parası bence fazla

GTC ise güzel bir araba dış görünüş olarak tek fark coupé olması(diğer astra lardan) fakat motoru iyi fiyat olarakta en uygunu bu üçü arasında

t yakıtı pek önemsemiyorum.Abartmadığım sürece karşılayabilecek bir bütçem var.

Şimdi bir kaç opsiyonum var

Astra GTC alıp kalan bir miktar para ile arabaya bir kaç modifiye (Egzoz iç ışıklandırma vs) yapmak

RCZ egzozların biri sağda biri solda yapabilirmiyiz?

BRZ alıp hiç bir şey yapmadan binip gitmek.

Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pi0gga -- 23 Ocak 2014; 0:06:21 >

• Tabi ki BRZ. Arkadan itiş + coupe. Ancak manueli var ise daham mantıklı.
    Alternatif olarak RCZ Evolution 1,6 THP 200HP bakmalısınız.
  • 1.4 spor araba olmaz
  • powermoon kullanıcısına yanıt
    Rcz hiç aklıma gelmemişti düşüneceğim .

BRZ de TR de manuel seçeneği yok diye biliyorum yanlış da düşünüyor olabilirim.

quote:

Orijinalden alıntı: 0ldskool

1.4 spor araba olmaz

Sizce kaç olmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pi0gga -- 22 Ocak 2014; 23:53:05 >
  • RCZ fiyat olarak 90bin civarı olması lazımdı. Üstelik vergi avantajı da var.
    Ancak 2 kişiden fazla uzun süreli seyahat edecekseniz RCZ kriterlerinize uymayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

RCZ fiyat olarak 90bin civarı olması lazımdı. Üstelik vergi avantajı da var.
    Ancak 2 kişiden fazla uzun süreli seyahat edecekseniz RCZ kriterlerinize uymayabilir.

Eşim ve ben olduğum için pek bir sıkıntı yok zaten 2.bir araç olacak 1.6 jetta duracak yani olurda bir gün çoluk çocuk onu kullanırım

RCZ yi şimdi bir baktım önden görünüşü gayet hoş arkada öyle fakat egzozun konumlanması biraz kötü olmuş ama onu düzeltebilirsem alınabilecek bir araba tavsiyeniz için teşekkür ediyorum Scirocco ve BRZ yi sildim RCZ ve GTC ikisinden birisi artık

• quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

RCZ fiyat olarak 90bin civarı olması lazımdı. Üstelik vergi avantajı da var.
    BRZ alma imkanınız varsa diğerlerini hiç düşünmeyin bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pi0gga

Rcz hiç aklıma gelmemişti düşüneceğim .

BRZ de TR de manuel seçeneği yok diye biliyorum yanlış da düşünüyor olabilirim.

quote:

Orijinalden alıntı: 0ldskool

1.4 spor araba olmaz

Sizce kaç olmalı?
    Bu sınıfta safkan bir spor otomobil istiyorsanız tartışılmaz - Subaru..

Gücünüz varsa ikinci elde olsa temiz bakılmış bir WRX STI.. Olmadı BRZ..

Kalkarken aynaya baktığınızda aldığınız her nefesten tad alırsınız..

2.5 litre + Turbonun mükemmel 4 çeker sistemi ile itiş gücü ve muhteşem yol tutuşu,

asla stop etmek istemeyeceğiniz duygularla yol almanızı sağlar..

Subaru BRZ,Scirocco,Astra GTC hangisini tavsiye edersiniz  Subaru BRZ,Scirocco,Astra GTC hangisini tavsiye edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 23 Ocak 2014; 0:07:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yildiz

2.5 litre + Turbonun mükemmel 4 çeker sistemi ile itiş gücü ve muhteşem yol tutuşu,

Subaru BRZ,Scirocco,Astra GTC hangisini tavsiye edersiniz  Subaru BRZ,Scirocco,Astra GTC hangisini tavsiye edersiniz

Alıntıları Göster
    Bu arada RCZ'de ocak ayı kampanyası vardı Euro'yu 2,75TL'den hesaplıyorlar. Yani baya mantıklı aslında, bayiler 90bine bırakıyor.

• yildiz kullanıcısına yanıt
    VRX STI bir kaç galeride gördüm almayı heveslendim fakat baktığım araçlar hep hor kullanılmış.Kısaca parası var fakat apaçi arabası gibi.Doğan şahin kullanmıyorlarda Bunu kullanıyorlar.Ondan ötürü kafamdan direk sildim.

Zaten 0 düşünüyorum 2.el alma gibi bir hatayı babam yapmıştı baya bi süründürmüştü araç bizi o yüzden 2.ele pek sıcak bakmıyorum.
  • quote:

Hocam şiir gibi bi markanın şiir gibi modelini şiir gibi tanıtmışsın.

• quote:

Alıntıları Göster
    İçlerinden BRZ bir adım önde. imkanınız da varmış madem hiç düşünmeyin. BRZ

• quote:

yapmayın bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Kahlenberg68

BRZ ve RCZ olabilir RCZ nin egzoz larını ayırabilirsem RCZ alırım fiyatda ucuz aradaki fark ile bir kısım değişiklik yapabilirim.Şayet olmazsa BRZ olur gibi tabii bir kaç hafta düşünüp ve iki kişilik aile kurulunu toplayıp kararımı vereceğim.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pi0gga -- 23 Ocak 2014; 0:17:24 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kahlenberg68

BRZ ve RCZ olabilir RCZ nin egzoz larını ayırabilirsem RCZ alırım fiyatda ucuz aradaki fark ile bir kısım değişiklik yapabilirim.Şayet olmazsa BRZ olur gibi tabii bir kaç hafta düşünüp ve iki kişilik aile kurulunu toplayıp kararımı vereceğim.Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    BRZ

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

quote:

yapmayın bunu

Alıntıları Göster
    Hocam o değilde ikinciel BMW m serisilerinden bütçe uyan bir şeyde bakabilirsiniz şayet performans önemliyse.Ama bunların içinden tabi ki subaru.

• quote:

VRX STI bir kaç galeride gördüm almayı heveslendim fakat baktığım araçlar hep hor kullanılmış.Kısaca parası var fakat apaçi arabası gibi.Doğan şahin kullanmıyorlarda Bunu kullanıyorlar.Ondan ötürü kafamdan direk sildim.

Zaten 0 düşünüyorum 2.el alma gibi bir hatayı babam yapmıştı baya bi süründürmüştü araç bizi o yüzden 2.ele pek sıcak bakmıyorum.

O zaman kesinlikle BRZ..

Yada BRZ den daha yüksek performans + sıfır araç istiyorsanız şunu önereyim.

2 ay kadar önce bir yakınım 120 bin lira civarına Subaru Forester XT aldı. (Sıfır)

2 litre Turbo 250 beygir (8 ileri CVT otomatik f1 şanzıman)

http://www.motortrend.com/oftheyear/suv/1312_2014_suv_of_the_year_subaru_forester/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 23 Ocak 2014; 0:22:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Last Man

Alıntıları Göster
    130 bin araç alıcak biri burda ne işi olur ? Bayi ye almıyorlarmı gidip bakıp test edip karar veremıyosan şahin al
  • Sahibinden M bulmak çok zor gibi çoğu galeri bende galeri olunca güven düşüyor.Zaten 2. ele pek sıcak bakmıyorum
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Fiyatla bir alakası yok konunun test edeceğim tabikide almadan önce GTC ve Scirocco kullanan kişileri görmüştüm forumda bu yazdıklarımıda kullanan biri varsa onlarında görüşünü almak istedim.Fikir alış-verişi yani.Kör kütük tek bir test sürüşü ile gitmek hoş bir şey değil yani.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.