Şimdi Ara

Subwoofer Nereye Yerleştirilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, benim Creative A350 Subwoofer masanın altında ama tam performans alamıyorum. Subwooferi masanın üstüne koysam nasıl olur sizce?

• Masanin alti masanin ustune gore daha verimlidir aslinda,yer varsa duvar kosesinde de bir nebze iyilestirilebilir,bu yontemlerden sonuc cikmazsa sistemi yukseltmenin zamani gelmis demektir.
  • Bu odaya göre nasıl Subwoofer yerleşimi olmalıdır sizce?
  • Bu krokiye göre sol alt köşeye koymak çok mantıklı ama kapı orada değilse tabi Oraya koymak sana derin bass kazandırıcak fakat kablo sıkıntısı haliyle olucak.Dediğin gibi masanın altına koyarsan sen bass sesini pek alamazsın.Yatağın altında boşluk varsa kesinlikle oraya koymanı öneririm.Odanın 2-3 resmini çekersen çok daha iyi yardımcı olmaya çalışırım.
  • Cevabınız için teşekkürler, resim çekemedim ama daha detaylı kroki yaptım.
  • Sanirim 2 cekyatin arasinda kaldigi icin akustik anlamda dezavantajli durumda pc sandalyesinin arkasindaki cekyati pencere kenarina yerlestirip pc masasinin onunu acarsan iyilesme olabilir tabi denemeden net bir sey soylemek zor
  • Çekyatın durumunu değiştirme gibi durumum yok Peki masanın üstüne koysam bassı hisseder miyim hocam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nereye koyarsan koy farketmez öyle bir sistemde. masanın üstüne koayarsan seni rahatsız eder. masa altında tam sesleri duyamazsın. sandalye arkası cekyat yanına koy. arkanda kalsın yani.
  • 8 watts rmsi olan subwooferdan çok bişey bekleme öncelikle..Evinin düzenine göre ben bir yer buldum fakat kablo sıkıntısı yaşarsın.Öncelikle pc masasını sağdaki duvara döndür biraz yer açılacak, açılan yere doğru soldaki çekyatı biraz sürükleyebilirsen sol üstteki köşede oluşacak olan açıklığa yerleştirebilirsin subwooferi fakat kablolar yetmicek büyük ihtimal.Ama dediğim gibi 8w rms subwooferda çok yetersiz.
  • Peki hangi sistem iyidir 200 250 TL bütçeye merak ettim? 200 250 TL sistem kulak pasını siler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilgisayarMeraklısı

Peki hangi sistem iyidir 200 250 TL bütçeye merak ettim? 200 250 TL sistem kulak pasını siler mi?

Dostum o paraya 5.1 pc speaker alabilirsin. Logitech serisi iyidir. Creativelerin modelleri vardi ama. Tip kalite ve kullanişli olmasini istiyosan logitech oneririm. Bende satilik 5.1 logitech x 530 var. Dukkanimdada ekli fesimleride var. Fiyati 130 tl istersen bir bak. 250 tl verip ayni sistemin sifirini alacagina 120 lira kar edersin onla da iyi bir klavye mouse seti alirsin.

Ben ses sistemime kefilim en ufak hatasi yok. Zaten satamazsam yeni ev alan bi komsuma ev hediyesi olarak goturecem artikin. Pm atabilirsin simdiden hoscakal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdilik bütçem yok ama, 200 250 TL lik sistem beni tatmin eder mi? Mesela Logitech z506 nasıl bir ses sistemi? Cevaplarınız için teşekkürler
  • quote:

Şimdilik bütçem yok ama, 200 250 TL lik sistem beni tatmin eder mi? Mesela Logitech z506 nasıl bir ses sistemi? Cevaplarınız için teşekkürler

o paraya alabileceğin tek sistemde o zaten. x530 un tipi değişmiş hali 75 w rms veriyor. x 530 da 70 watt rms veriyor ama kolonları hem masaüstü hemde duvar tipi olabiliyor. oynar başlıklı bir sistemi var. yani bu acıdan daha kullanışlı. yani x 530 ile bu sistem arasında fark yok. ikside aynı sistem. ikinci el tertemiz x 530 u 120-130 tl lere alabilirsin 130 a alsan, 120 lira cebine kalır onunla bir ihtiyacını görebilirsin ille benim sistemi al demiyorum. 130 liralık adam da değiliz. secim senin. iyi günler.

• quote:

Şimdilik bütçem yok ama, 200 250 TL lik sistem beni tatmin eder mi? Mesela Logitech z506 nasıl bir ses sistemi? Cevaplarınız için teşekkürler

O paraya alabilecegin en guzel sey ikinci el bir muzik seti almak o zaman bass alabilirsin. Sahibindene bir bak.

z506 dan falan bass bekleme.
  • Peki hangi ses sisteminden tam bass ve tam kaliteli ses alabilirim? Ve fiyatları ne kadar olur?
  • quote:

Peki hangi ses sisteminden tam bass ve tam kaliteli ses alabilirim? Ve fiyatları ne kadar olur?

Hangi ilde oturuyorsun onu soylede ona gore bakayim sahibinden coma
  • Yok ben sıfırını demiştim, mesela Z623 ses sistemi gibi mi?
  • ikinci el düşünürsen 250-350 tl aralığında z2300 öneririm bassları sağlamdır odanın neresine koyarsan koy o bass yoğunluğunu alırsın.
  • Sifirini o paraya alman mumkun degil. Ancak bu tarz plastik oyuncak turu seyler alinabilir.

Bir derecede kaliteli ses creative t20 den alinabilir ama ondanda bass cikmaz.
  • Peki bütçe sorununu ortadan kaldırırsak hangi ses sitemleri tam tatmin eder?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.