Şimdi Ara

Suç Kimde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Fenerbahçe bu sezon kadro iskeletini bozdu.
    Birçok iyi oyuncusunu sattı. Yerine gelenler o oyuncuların yedeği ancak sayılır.
    Sol bek sağ bek alınmadı
    Göbek orta saha dağıtıldı.
    Forvet hattı daha güçsüz kuruldu.
    2 kaleci alındı volkan dan ahım şahım iyi değildi.

Futboldan az anlayan birisi kadroyu koruyup iki bek alsa. Şu andan daha iyi bir kadronuz olurdu.
    Her gelen oyuncuya ooo ooov derseniz şu şöyle iyi bu böyle iyi derseniz böyle olur. Gelenlerden sadece slimani fenerbahçe seviyesinde.
    Diğer oyuncuları ankaragücü bile alsa gündem olmaz.
    Siz cocu da hata aradığınız zaman bunlar hep geri planda kalıyor.

Şimdi fatih terim değil pep guardiola gelsin yine galatasaray malatyayı yenemezdi.
    Takım kötü.
    Fenerbahçe takımı da kadro olarak geçen yılın 3 gömlek altı durumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• josef yerine kante guliano yerine hazard Fernandao yerinede diego costayı satmışız gibi bir hava yansıtılıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soru sorma biliyorsun. Suç kimde neden böyle? Boş konuşma görüyorsun. gülmüyor yüzümüz, hayat zor oldu, boş laf bunlar hepsi bahane, nedir bu böyle aynı hikaye? Suç kimde, neden böyle?
  • " Arkadaşlar Fenerbahçe bu sezon kadro iskeletini bozdu. "

Volkan + hak + skrtel + neus + şener + isla + mehmet topal + ismail + aatif + valbuena

Sen buna iskelet bozma mı diyorsun ? Değişen tek şey hücum hattındaki isimler. Her ne kadar volkan ve aatif kadro dışı kalsada ne halt olduklarını biliyorduk. Defans hattında ise Skrtel harici güven veren kim var ? Niye bekler hala anadolu çöpleri ? Niye neus yerine düzgün bir stoper alınmadı ? takımda hiç bir şekilde kanat oyuncusu yok iken neden premier ligin Dirar'ını getirdik ? FFP var iken oynatmayacağımız kaleciye neden 2.5 milyon avro verdik ? Volkan'ın son yıllarda bittiği bilindiği halde neden maçlara onla çıkıp riske attık ? Üstüne puanları kaybedip yerine başka kova harun geldi. Uzaktan şutlarda çok iyi. Yan toplarda senden benden kötü. Bu gün yine ilk golde topa çıkıp geri gitti.

Özetlemek gerekirse; Bu takımda iskelet falan değişmedi. Zaten son yıllara bakacak olursak sadece hücum hattı değişmiş. Gerisi hep aynı kalmış.

Suç kimde mi ? Taraftar hariç herkesde suç. Buna yeni yönetim de dahil.

• Batman kullanıcısına yanıt
    Josef

Fernandao

Guilano

Bu adamlar dursa 2 sağlam transfer yapılsa kadro daha iyidi.

Şimdi taraftar şu kadro da kimi beğeniyor. Ben sadece benzia ve slimani bu klüp için ideal diyorum. Geri ye ne yapacak? Galatasaray dan daha kötü olabilir fenerbahçe ilerleyen yıllarda.

Bizde bi ara ontiveiro yok haliloviç falan aldık sürekli boş transfer yaptık düştüğümüz durum ortada.

• Bende

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bugünkü kadronuzu, gecen senenin son maciyla karsilastirdim. Iki macta da oynayan sadece 2 (iki) oyuncu var. 24 kisilik kadroyu bilmem. Ama maca ciktiginiz 11'in iskeleti degil, bütün hücreleri bastan sonra degismis.

Bence asil sorununuz gerektiginden fazla sayida topcunuz var. Hepsi de orta seviye. Onun yerine 1-2 fark yaratacak oyuncu almaniz lazimmis. Siz gidip eldekilerin lacivert renkilerini almissiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Suç ve Ceza mı ? Sefiller mi?
    14 yıl önce açıldı
    Bu ülkede polis niye var ?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartaltib

Josef

Fernandao

Guilano

Bu adamlar dursa 2 sağlam transfer yapılsa kadro daha iyidi.

Şimdi taraftar şu kadro da kimi beğeniyor. Ben sadece benzia ve slimani bu klüp için ideal diyorum. Geri ye ne yapacak? Galatasaray dan daha kötü olabilir fenerbahçe ilerleyen yıllarda.

Bizde bi ara ontiveiro yok haliloviç falan aldık sürekli boş transfer yaptık düştüğümüz durum ortada.
    Kaynak oluşturmak için bazı adamların satılmasını anlarım. Fakat onun yerine değişmesi gereken yerler belli iken oynatmayacağın adama 2.5 milyon ( Berke ) vermek plansızlıktır.

Bu adamlar satılmadı diyelim. Kimi alabilirdik ? Bedavaya gelen adamlarda topçu değil ki. Reyes kazması Neus'dan daha kötü.

Yapılanma yapacak takım asla eski çöpleri takımda tutmaz. Iyi kötü hücum hattın ( her ne kadar gerçeği yansıtmasada ) 70 üzeri gol atmış. Yapılacak şey belliydi. Kaleci + Stoper + bekler + sağ açık + forvet + orta saha idi. Ama Ali Koç çok büyük bir yanlış yaparak Volkan çöpü ile sözleşme yeniledi ve üstüne haruna para verdirmiş oldu. Şimdi cezasını çeksinler.

Bakın emin değilim ama Aykut Kocaman 9.haftada geldi. 25 maça çıktı.

25 maçı baz alsak fenerbahçe lider tamamlıyor. Yani Aykut Kocaman takıma bir iki hamle ile mükemmel iş yapabilirdi. Sizi anlamıyorum.

Başkan değişti.

TD değişti.

Kadro oynandı.

Hedeflerde değişiyor yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Bugünkü kadronuzu, gecen senenin son maciyla karsilastirdim. Iki macta da oynayan sadece 2 (iki) oyuncu var. 24 kisilik kadroyu bilmem. Ama maca ciktiginiz 11'in iskeleti degil, bütün hücreleri bastan sonra degismis.

Bence asil sorununuz gerektiginden fazla sayida topcunuz var. Hepsi de orta seviye. Onun yerine 1-2 fark yaratacak oyuncu almaniz lazimmis. Siz gidip eldekilerin lacivert renkilerini almissiniz.
    Geçen senenin son maçı ile neden karşılaştırıyorsun ki ? Geneli ile karşılaştırman gerek.

Hadi yine senin dediğin yoldan çıkalım. Hak oyunda. geçen seneki son maçın yedeği ismail oyunda. Skrtel büyük ihtimalle sakat idi onun için Neto oynamış o maçta. Neus oyunda. Don değişir gibi her hafta kadro değiştiren cocu yüzünden şener yerine isla vardı bu gün. Geçen seneki maçta şener oyunda iken bugün şener yedek. Geçen sene oyunda olan Valbuena bugün yedek. Geçen sene oyunda olan Alper bugün yedek. ( Fark etmiyor zaten berbat bi oyuncu alper ) Son maç olduğu için aykut şu elife de bir şans vereyim diye oyuna almış dakika 84 de. Giu son maç oynamamış. Ekici 68. dakikada oyuna girmiş geçen sene. Sakat olduğu için yok.

Değişenler;

Fernandao

Neto

Josef

Giu ( Son maç oynamamış ama koyayım )

Geri kalan herkes aynı. Soldado'yu koymuyorum. Çünkü her haliyle çöp. Daha genç oyuncu alınınca 3. plana atılması doğal. Fakat takımın iskeletini değiştirecek kadar etkisi yok.

Edit: Hasan ali stoper oynamış ankaragücü maçında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 29 Ekim 2018; 2:48:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kartaltib

Bakın emin değilim ama Aykut Kocaman 9.haftada geldi. 25 maça çıktı.

25 maçı baz alsak fenerbahçe lider tamamlıyor. Yani Aykut Kocaman takıma bir iki hamle ile mükemmel iş yapabilirdi. Sizi anlamıyorum.

Başkan değişti.

TD değişti.

Kadro oynandı.

Hedeflerde değişiyor yani.
    Vardar'a elenirdi mesele mükemmel bir iş gerçekten

Bizi anlayamazsın. Fenerbahçeli değilsin çünkü.

Aklı olan bir Fenerbahçeli aykut istemez. Çünkü bu durumda olmamızın baş sebeplerinden biri aykut zaten. Yıllarca aldırdığı futbolcuları saydırma şimdi bana. En basit örnekleri; Dirar + Bienvenu + sakat Krasic + Serdar Kesimal + Hak + Gökhan Ünal vs uzar gider.

Bu taraftar mücadele istiyor. 90 dakika olması imkansız fakat pres istiyor. Geçtiğimiz avrupa maçındaki yediğimiz golde futbolcu pres yapmak yerine adamı rahat rahat üstüne getirtiyor. Tamamen aykut futbolu. Pres yapıp oyuncu bozmak yok. Rahat rahat şut vurdurtuyorlar. Rahat rahat çalım attırıyorlar. Aykut'un pislikleri bu takımdan gitmedikçe hiç bir şey olmayacak. Sen istersen ön hattı S class futbolcular ile doldur. Arkadaki hasan ali ismail vs sana evinde 3 de yetirdir 5 de.

• Takımın 3 tane önemli oyuncusunu satıp yerlerine ptt topçularını alan Comolli suçlu.
  • 3 gömlek üstün olan kadro değil hocaydı

• Muhteşem konu. Abartılan Ali Koça toz kondurmamak için COmolli suçlu Cocu suçlu.

Klübü Comolli ve Cocu yönetiyo Ali Koç ta halkla ilişkiler departmanı başı dimi?
  • Her ne kadar iskelet kadro bozulsada üç gömlek daha güçsüz olsada elin 10 milyonluk kadrosu senin 60 milyonluk kadrona futbol dersi veriyorsa bu antrenör etkisidir isteksiz umursamaz oyunculara adam edecekte antrenördür. Ha bu topçuları kim aldı comolliyse baş sorumlu comolliye izni veren yönetimde en baş sorumludur..

• Bu kadro ligin 14 takimindanda mi kötü?

Teknik ekip fos bitik .

• Taraftarın istekleriyle hareket eden ve her hafta yapboz gibi kadro ve sistem deneyen Cocu' nun olmayacağını 10. hafta da anlayan Başkan da. Sahi bu takım ışık veriyordu değil mi. Hep dedik ışık falan yok kendinizi kandırıyorsunuz diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernova034 -- 29 Ekim 2018; 12:13:18 >
  • Katılıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.