Şimdi Ara

SUÇLANIYORUM YARDIM PLS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar yaklaşık 1 ay önce sivil polisler tarafından darp edilip işlemediğim suçtan dolayı suçlandım.

savcılar konum geçmişime bakacaklar belirli tarihlerde fakat benim telefonum o tarihlerde büyük ihtimalle uçak modundaydı uçak modunda bildiğim kadarıyla yer tespiti yapılamıyor ? umarım yapılıyordur :(

ben evde telefonumdan oyun oynuyordum uçak modunda wifiye bağlanarak wifiye bağlandığımı pc den nereden görebilirim konum bilgisini nasıl bulabilirim lütfen yardım edin.

• İnternet oturumunuz ve hanhi an ne kadar veri harcandığını ISS'iniz bilir ancak bunu size vermezler tabi iş adli bir durum ise polis gerekli bilgiyi alır ISS'inizden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil hattınız kapalıysa malesef buna bakamazlar ancak Savcılık bağlı olduğunuz İSS'ye bildiri çekerek sizin o zamana ait kayıtlarınızı isteyerek alabilir.
    Bundan dolayı bu şekilde bütün dökümanları elde etmiş olur.

Sivil polisler işlemediğiniz suçtan dolayı sizi neden darp etsin ki ?

Bir ipucu veya sıkıntı olmasa sizin hakkınızda işlem yapmazlardı.

Birisi sahte veya haksız yere suçlama yaptıysa o başka bir durumdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Mobil hattınız kapalıysa malesef buna bakamazlar ancak Savcılık bağlı olduğunuz İSS'ye bildiri çekerek sizin o zamana ait kayıtlarınızı isteyerek alabilir.
    Bundan dolayı bu şekilde bütün dökümanları elde etmiş olur.

Sivil polisler işlemediğiniz suçtan dolayı sizi neden darp etsin ki ?

Bir ipucu veya sıkıntı olmasa sizin hakkınızda işlem yapmazlardı.

Birisi sahte veya haksız yere suçlama yaptıysa o başka bir durumdur.

Olay şöyle kız arkadaşımı almaya gidiyorum gittiğim durakta 2 ay içinde 3 4 tane cinsel saldırı olayı olmuş gittiğim gibi beni tutup darp ediyorlar işlemediğim suçu kabul ettirmeye çalışıyorlar tabi çok daha ayrıntılı fakat şuan buraya yazmam saçma olur kısacası darp edildim öldüresiye darpı bir kenara bırakıyorum işlemediğim bir suçu üstüme yıkmaya çalışıldı olayla bir alakam olmadığı için kanıt arıyorum kendimce durum çok sıkıntı.

hocam kesin olarak bilginiz var mı uçak modundaysa bulamıyorlar mı konum geçmişini? :(

İSS ye bildiri çekmesi için avukatımla konuşayım o zaman değil mi ? Evde pc ve telefonla uğraşırken bu saldırılar olmuş evde olduğumu nasıl kanıtlayabilirim bir fikriniz var mı ?

Duyar ve ilginiz için çok sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

İnternet oturumunuz ve hanhi an ne kadar veri harcandığını ISS'iniz bilir ancak bunu size vermezler tabi iş adli bir durum ise polis gerekli bilgiyi alır ISS'inizden.

bilgi için çok sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.