Şimdi Ara

sucuk fırsatları (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
49
Favori
93.501
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kaça almıştınız tanesini
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeroone

Kaça almıştınız tanesini
    sucuk fırsatları
  • DarthWorm kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata nasıl aldınız indirim mi vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeroone

Bu fiyata nasıl aldınız indirim mi vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarthWorm

Teşekkür ederim, aynı indirim çekiyle bende aynı siparişi verdim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: serin_su842

Hocam tşk ler ama malesef bana o firmanın kuponu gelmemiş. Osmanlı etin kuponu gelmiş o da 100-25 bir işe yaramaz. Sizin attığınız fiyatlar harika hocam o fiyatlara pastırma imkansız. Evet pek bir yorum yok bir tek orası düşündürücü ancak dediğim gibi pastırmada hile yapamıyorlar genelde. Bir tek biraz daha kalitesiz et ve daha fazla yağ kullanabilirler. Ben cüzdanımda para yüklü hesaba kupon gelmiş olsaydı yağsız çemenli pastırmayı almayı düşünürdüm fiyat harika

Osmanlı etin 500 gr parmak sucuğu süper fırsat ürünlerine eklenmiş bugün 25 lira.

4 adet alınınca 100/25 kuponla iki kilo parmak sucuk 78 liraya geliyor.

Fazlaca stoğum olduğu için denemek için de olsa almadım ben, belki denemek isteyenler olur.

https://www.trendyol.com/osmanli-et-ve-et-urunleri/osmanli-et-sucuklari-100-dana-eti-500-gr-p-73247656?boutiqueId=549833&merchantId=296767

• realistspary kullanıcısına yanıt

Aşıkbaba maalesef zıvanadan çıkan firmalardan. Amasyalıyım ben yıllar önce tokattan alırdık her gittiğimizde, Amasyaya şarküterilere vs gelirdi alırdık. Onlarda biraz bez sucuk markalaşınca fiyat olarak arşa çıktılar.

• realistspary kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın dediği gibi tüberküloz generalize formda olursa tüm vücuda yayılabilir. Bu durumda imha ediliyor. Bir de incili tüberküloz vardır, o da vücut boşluklarında ve zarlarında yayılır. Lezyonlar yaygın değilse ve hayvan aşırı zayıf değilse Et ve Süt Kurumu'nda kavurma yapılır. Tüberkülozlu hayvandan sucuk yapılıp yenmesi sıkıntılı olabilir. Sucuk yüksek sıcaklıkta pişirilmez, iç ısısı yükselmez. Her zaman bildiğimiz ve güvendiğimiz ürünleri almalıyız.
  • mltya44 kullanıcısına yanıt
    Vedat Bey olarak ayrılınca etiketlerde katkı maddelerini gördüm hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Askaparta -- 16 Ocak 2021; 18:33:20 >
  • Askaparta kullanıcısına yanıt

Bunların babaları zamanı yeşil etiket yanturalı katkısızdı hocam, baba ölünce yanturalı isim hakkı davalık oldu, ahmet yanturalı olarak bir kardeş devam ediyor, o normal entegre tesis kurdu, istanbula ürün veriyor, diğer kardeş babadan kalan işletmede vedat bey olarak sürdürüyor. Başlangıçlarında katkı yoktu bunların diye biliyorum, ama sizdeki bilgi kesinse ben yanlış biliyorumdur.

• edgar1899 kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl bir sucuk bu markayı bilmediğim için soruyorum kaliteli mi acaba?
  • slmessi kullanıcısına yanıt

Ben almadım hocam, kalitesi konusunda bir şey söylemem zor. Niğde de bir kasap olarak görülüyor, online satışa geçmiş.

Teşekkürler hocam
    Hocam dediğiniz gibi rahmetli babaları harika bir insanmış. Hayvanları özel seçermiş. Bana anlatmışlardı; bir köyde bir dana beğenmiş, tam almak üzereyken dananın bir kaç gündür idararını yapamadığını öğrenmiş, böyle sıkışmış hayvanın eti stresten dolayı iyi olmaz demiş ve danayı almamış. Stresli hayvanı bile almıyor, anlayışın harikalığına bakarmısınız. Onun döneminde katkısız deniyor. Sonraki ayrışmadaki etiketlerde katkı maddelerini gördüm ben. A. Yanturali ve Vedat Bey ile yola devam ediyorlar. A. Yanturali'yi 1 yıldır almadım. Vedat Bey arada alıyorum.
  • Dün Oral Et %100 dana olan sucuğu aldım çok beğendim. Gerçekten fiyat performans ürünü
  • Askaparta kullanıcısına yanıt

Biliyorum hocam, kendisi ile sucuk üzerine sohbet etme şansım olmuştu. A. Yanturalı klasik market sucukları gibiydi, vedat bey yine orijinaline yakın. Ancak neden bu kadar katkı ekliyorlar artık anlamak mümkün değil, bırak son kullanma tarihi kısa olsun zaten zincir markete vermiyorsun sürümünde yüksek.

Ne güzel, tanışmışsınız. Evde sucuk yapan bir arkadaşım var. 15 günden uzun süre kalacaksa ben de nitrit alıyorum dedi.

Hocam bir an bizim Edirne deki Osmanlı Sucukları sandım hemen sipariş veriyordum ki Niğde de bir kasap olduğunu yazmış arkadalar ve çok fazla yağlıymış fiyat çok aşırı uygun ama denesem mi bilemiyorum sucuk stoğum hiç kalmadı. Bir tek geçen gün 1-1,5 kg kadar köfteci yusuf dan aldıklarım var onunla idare ediyorum. Bu arada geçen gün sohbetini yaptığınız Beşler Nostalji sucuk dan gördüm Bim de kilo fiyatı 63 tl ye geliyor fiyatı iyi mi sizce ? Sucuğun iyi olduğunu biliyorum hem katkısız hem de dengeli diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serin_su842 S kullanıcısına yanıt

Market sucuklarına göre iyi, en azından baharat dengesi sucuğa benziyor. Bununla birlikte yapay kılıflarda, normal bir market sucuğu. Namet, polonez vs yerine tercih edilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.