Hocam ben sepete dört tane ekledim ama ben de herhangi bir indirim kuponu çıkmadı fiyat yine 100 TL oldu ben de konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sucuk fırsatları (26. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kuponlarınıza bakın önce Osmanlı et için belki size tanımlanmamıştır kupon.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Baktımda hocam herhangi bir kupon yok zaten ben anlamıyorum kaç yıldır trent yolun üyesiyim bana hiç indirim kuponu falan tanımlanmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: realistsparyBen yıllardır birçok firmadan da denedim kavurma alırım hiçbir sorun yaşamadım.
Hastalıklı hayvanların kullandığını ben de duymuştum. Ama insan sağlığı açısından bir sorun yaşatacak hayvanlar zaten kesime gönderilmiyor.
Bence kurumsal ve isim yapmış firmalardan gayet alınabilir. Pınarbaşı Rize Kavurması bu aralar favorim. Yağ oranı çok düşük. Tavsiye ederim.
Alıntıları GösterMerhaba
Türkiye'nin en büyük et tesislerinin birinde çalışıyorum. Tesisi olan bir çok firma kendi hayvanlarını da yetiştirir ama dışarıdan da hayvan alımı yapar, Ve bu alım yapılınca hayvan kesilir, ve akciğerine bakılır. Eğer hastalık varsa bu hayvan sadece kavurma olur. Hastalık yoksa karkas ve sucuk pastırma için kullanılır. Yasal mevzuat böyledir.
Lakin küçük işletmeler, veya kurban bayramlarında örneğin benim aile büyüklerim, hastalıklı hayvanların her anlamda değerlendiriyor. Etinizi bilindik güvenilir kasaplardan alın. Gerekiyorsa etin mühürünü görmek istediğinizi, ve faturasını görmek istediğinizi söyleyin.
Akciğeri hasta bir hayvanın eti kavurma dışında tüketilmesi sağlıklı değildir.
Not ekleme, eğer hayvan kavurmalık olacak ise kilosunu 30 liradan alır sağlıklıysa 40-45 liralardan. Fiyatlar tamamen örnek. En son baktığım da öyle idi, kilosunu 30 liraya alıp 90 liraya satmak ne kadar etik tartışılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Styric -- 16 Ocak 2021; 21:34:6 >
-
Vedat beyi nereden sioatiş veriyorsunuz hocam? Kilosu ne kadar? Kargo durumu nedir?
Hepsiburada üzerinden alıyorum hocam 500 gram 53 Lira. Aynı gün kargo yapıyorlar İstanbul'a ertesi gün teslim ediliyor.
İstanbulda hayvanin akciğeri hastalıklı cikti diye zabita tarafindan topraga gomduruldu. Hic bir sekilde izin vermiyorlar. Gerci gece roman vatandaslar cikarmistir bekliyorlardi basinda 😂 -
teşekkürler
-
çocukluğumda yediğim kesince salam gibi değil de kuşbaşı et gibi olan ve kendi yağının yeterli olduğu ekşimtrak ( bu tadı sevmeyenler de oluyor) sarmısak oranı fazla parmak sucukların tadını şimdikilerde bulamıyorum.
bu özelliklerde olan varsa önerisini bekliyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rezervuar48çocukluğumda yediğim kesince salam gibi değil de kuşbaşı et gibi olan ve kendi yağının yeterli olduğu ekşimtrak ( bu tadı sevmeyenler de oluyor) sarmısak oranı fazla parmak sucukların tadını şimdikilerde bulamıyorum.
Karamavuşları tarif etmişsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Rezervuar48çocukluğumda yediğim kesince salam gibi değil de kuşbaşı et gibi olan ve kendi yağının yeterli olduğu ekşimtrak ( bu tadı sevmeyenler de oluyor) sarmısak oranı fazla parmak sucukların tadını şimdikilerde bulamıyorum.
Sanıyorum tarif ettiğiniz sucuk Trakya Sucuğudur. Tadı ekşi-mayhoş, yağı kırmızı, sarmısağı baskın bir sucuk...
Şu anda piyasadaki markaların büyük bir çoğunluğu (Cumhuriyet, pınar, namet, torku ve hatta apikoğlu... ) Afyon sucuğu standardında. Bu markaların baharat oranları çok farklı ve sarmısak tadı çok az.
Eğer dogru tahmin ediyorsam, Trakya sucuğu deneyin(Bir nebze Polonez Fermante, Sakarya kayar sucukları, Kırklareli Sucuk
vb)
Selamlar,
-
quote:
Orijinalden alıntı: mufitSanıyorum tarif ettiğiniz sucuk Trakya Sucuğudur. Tadı ekşi-mayhoş, yağı kırmızı, sarmısağı baskın bir sucuk...
Şu anda piyasadaki markaların büyük bir çoğunluğu (Cumhuriyet, pınar, namet, torku ve hatta apikoğlu... ) Afyon sucuğu standardında. Bu markaların baharat oranları çok farklı ve sarmısak tadı çok az.
Eğer dogru tahmin ediyorsam, Trakya sucuğu deneyin(Bir nebze Polonez Fermante, Sakarya kayar sucukları, Kırklareli Sucuk
vb)
Selamlar,
Alıntıları GösterTeşekkürler, benden iyi tarif ettiniz.
Soyledikleriniz arasindan Netten sipariş geçebileceğim trakya-Ali güçlü sucukları görünüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
arkadaşlar bana baharatı ve sarımsağı çok baskın olmayan, acısız ve kaliteli bir sucuk markası gerekli, kayseri sucuklarını yiyemiyorum acı ve baharattan kaynaklı olarak, hangi markayı önerirsiniz?
-
Benim tercihim Kayseri şahin sucuk ama çocuklar yemediğinden cumhuriyet alıyorum. A101 den falan almayın, marketten görerek kurusunu seçerek alın.quote:
Orijinalden alıntı: kralkargaarkadaşlar bana baharatı ve sarımsağı çok baskın olmayan, acısız ve kaliteli bir sucuk markası gerekli, kayseri sucuklarını yiyemiyorum acı ve baharattan kaynaklı olarak, hangi markayı önerirsiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
vedat bey sucukları (yanturalı) öneririm. balıkesir.
-
Geçen gün Migros tan Başyazici’nin Fıstıklı Golden sucuğunu aldım denemek icin.
Normalde Başyazıci’yi beğenirim ama bu aldığım sucuk o kadar kötüydü ki şaşırdım bozuk olduğunu falan düşündüm ama sarımsağı çok fazla ayrıca çok garip baharatları var. Aldığım ürün şuydu benzer yorumları da okuyunca anladım bozuk olmadığını.
trendyol.com
Başyazıcı Goden Fıstıklı Ve Kaşarlı Sucuk (500gr) | Trendyolhttps://www.trendyol.com/Basyazici/Goden-Fistikli-Ve-Kasarli-Sucuk--500gr--p-31654343?boutiqueId=550929&adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_campaign=product_free&link_contentid=31654343&link_userID=908116&utm_campaign=31654343&utm_medium=product_free&utm_source=share&utm_term=908116
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evde kendi yapan var mı?
-
Et/sucuk konusunda hangi firmalar titiz davranıyor, nerelere güvenilebilir size göre?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cormenEvde kendi yapan var mı?
Göktürk baharat ve bağırsak setini alıp yapmayı düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X