Şimdi Ara

sucuk fırsatları (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
51
Favori
92.708
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz nasil bir insansiniz ki sucuk konusundan aileye lanet konusuna gelebiliyorsunuz. Sonra da sucuk konusunun ticaretini yaptiginizi beyan ediyorsunuz. Bu nasil bir aymazliktir, bu nasil bir yozlasmadir.

Hala bu foruma bu dusunce yapisi ile nasil yazabiliyorsunuz. Kendiniz ifade etmissiniz yazamiyorum diye. Hakikaten siz yazmayin. DH nin sizin gibilere gercekten ihtiyaci yok.

Ama, sizin, samimi olarak soyluyorum sucuk konusundan lanete gidiyorsaniz, profesyonel bir destege ihtiyaciniz var. Lanet okumaktansa Bir uzmanla gorusmeniz hem sizin icin hem de toplum icin cok ama cok faydali olacaktir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba yeni konu açamıyorum yeniyim. Pınar su uygulamasında DENEBUNU1 Kodu ile ilk sipariş ücretsizmiş karsıma cıktı sabah sabah paylaşmak istedim
  • Akelei kullanıcısına yanıt

Her ikisini de beceremedin. Tavsiyelerini kendine sakla. Ve hakkında hiç bir bilgi sahibi olmadığın insanı yalancılıkla itham etme. Hele bunda ısrar hiç etme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SkorzeNy kullanıcısına yanıt

İftira terbiyesizliğinin ağırlığını ailesini karıştırarak değil göz önüne getirerek hem kendisine hem sizlere göstermiş bulundum ancak tabii olarak tercih edilen ben olmadım o oldu. Sorun değil. Yalancı olduğuma bu denli eminse ve beni bu kadar basit karalıyor ve amin der ve kurtulurdu ne var bunda? Aksi durumda özür dilemekten başka bir erdemi mi var gösterebileceği? He bir de şikayet edebilir. Doğru.

• glumerna G kullanıcısına yanıt

Forumdakiler yüklenince 20 TL ye aldığım 300 gr lık sucuk 26 TL olmuş ☹️Sipariş verecektim kaldı öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberty_15 -- 23 Ocak 2021; 11:12:19 >
  • daha önce aldım gayet güzeldi, 200 tl ye 40 tl indirim vardı, şimdi bakır tava veriyor :)

Sucuk (muslumoglueticaret.com)

• quote:

Orijinalden alıntı: liberty_15

Forumdakiler yüklenince 20 TL ye aldığım 300 gr lık sucuk 26 TL olmuş ☹️Sipariş verecektim kaldı öyle

Niğdeli Osmanlı Et de -bir arkadaş 25 e aldım demişti geçen cumartesi günü- aynı gün 31,5 oldu pazar günü de 33,30 oldu. Çünkü bazılarında, mağazaya özel 25/100 indirim kuponu vardı. Osmanlı Et de bunu bildiği için tam sınıra kadar yükseltti fiyatı. Ben yine de aldım. Ancak ben dahil ailemde kimse bu sucuğu beğenmedi ve hatta yiyemiyoruz. Elimizde kaldı. Bu kadar kötü olabileceğini tahmin etmiyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SkorzeNy

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hocam bu sahisla muhattap olmaya gerek yok. Benim gibi yapin banlayin gecin. Sahis alenen terbiyesiz.

• liberty_15 L kullanıcısına yanıt
    Bakalım 3 kg aldık sonraki sucuk almama bi 3 ay var burda fırsat çıkar illaki onu alırız 🤣🤣

Hırsızın hiç mi suçu yok .. İlk mesajından beri farkediyorum adamı yalancılıkla iftirayla suçluyor. Neyi biliyor, neyi tanıyorsun da bu kadar net iftira atabiliyor düşündürücü ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tonny Stark

Hırsızın hiç mi suçu yok .. İlk mesajından beri farkediyorum adamı yalancılıkla iftirayla suçluyor. Neyi biliyor, neyi tanıyorsun da bu kadar net iftira atabiliyor düşündürücü ...

Benim değindiğim konu o değil. Kim haklı kim haksız a bakmıyorum ben. İki kişi tartışırken, taraflardan biri diğerinin ailesini işe karıştırırsa benim için olay orda bitmiştir.

Kaldı ki her iki tarafın da mesajlarını okudum, Tarafın biri seviyesini korurken diğeri ailesini karıştırmış, lanet okumuş. Sonuç ortada konu hırsızın hiç mi suçu yok luktan öte bir seviyeye geçmiş, hakarete varmış

Kimin haklı olup kimin haksız olduğu konumuz değil zaten. Burası da mahkeme değil. Kimsenin haddine de değil. Konu etki tepki meselesi.

İki kişi dialog halindeyken rahatsız olsan da ya araya girmeyeceksin, ya da girip taraf olacaksan da hakkaniyetli olacak, ortaya konuşacaksın..

Hakaret nedir söyleyeyim sana. Hakaret hiç tanımadığın bir insana yalancı demektir, hakaret hiç tanımadığın bir insana iftira atmaktır.

Öyle şablon tek taraflı olunmaz yani .. Kul hakkı diye bir şey var..
  • Şimdi anlaşıldı.

Makwen ve Evhero birbirinin fake hesabı.

Birine bişey söylüyorsun diğerinden cevap geliyor.

Aynı sinirlilik, aynı hakaretvari tavır.

İkinizi de blokluyorum.

He şöyle işte, bak ne güzel itiraf ettin durumunu.. Üzgünüm gerçekler böyle acıdır işte ...
  • Modlara sikayet ettim ben.

Ben dahil bu konuya son 48 saattir yazan herkesin ip sini bi incelesinler de bu merdiven alti sucukcularin maskeleri tek tek dussun.

Sizi fake ler sizi...

• makwen M kullanıcısına yanıt
    Dostum sen kendini biliyorsun zaten, kul hakkı diye bir şey var. O hakkını Allah a havale etmen zaten bunlara kapak olmuş. Biri sana iftira atar, sonra kalkıp fake hesapla yanıt verir ama sonuç değişmez.

Bu tipler zaten boş mezar bulsa girecek tipler. Hesaplarına bakınca anlaşılıyor zaten fake oldukları. İki hesapta aynı aynı şehir, iki üyelik arasında bir ay bile yok, söylemler aynı ..

Kul hakkı yedi nokta ..
  • Gerçekten burada binlerce polemik gördüm ve bunların forumun pr çalışması olduğunu düşünmeye başlamıştım ancak şimdi anlıyorum. Klavyesiyle bir insanın onuruna haysiyetine sövmek (ki yalanla itham edilmek şerefli insanlar için kötü sözden daha aşağılıktır çünkü kötü söz sahibinedir.) kötü söz söylese cevap da vermezdim ve zerre umursamazdim. sadece istedim ki bu denli basit iftira atamasın ancak nafile. üstüne saldırganlık terbiyesizlik ve kişilik bozukluğu ile suçlandım. eğer onlar gibiler sağlıklı ise sağlıksızlığım için Allah a hamd ederim. teşekkürler yaklaşımınızdaki farkındalık için.

• bş sucuk konusuna gireyim dedim.
    lanet olsun girmez olaydım.....

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.