|
sucuk fırsatları (29. sayfa)
-
-
Bim den aldığım besler klasik sucuğun tadı cumhuriyet ten iyi apikoğlundan kötü. Apikoğlu bulamazsam besler nostalji alırım. Cumhuriyet eski cumhuriyet değil ne yazık ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaş yemeyin -
Merak ettigimden hemen tadina baktim hocam evet yastı biraz. Az once bi daha yedim biraz daha hoşuma gitti diyebilirim genel anlamda kötü degil zaten f/p ürünü gibi geldi bana. -
evde sucuk yapan arkadaşlar, bağırsak için ince kalibre mi yoksa kalın kalibre mi kullanmak lazım (makine ile yapacağım)?
-
quote:
Orijinalden alıntı: -frambuaz
Yaş yemeyinEkşi tat gelmesi sucuğun yaş olmasından mı kaynaklanıyor hocam?
-
Ankara da olanlar için naçizane bir sucuk tavsiyesi de ben vereyim çankaya beled. yanındaki başkent market.. Yeni açılmış bir tanzim satış yeri zannımca. Oradan kızılcahamam isimli bir sucuk aldım ve fiyatına göre (49tl) lezzetini çok beğendim.
-
Kizilay’daki bina mi hocam? -
quote:
Orijinalden alıntı: serdoanAnkara da olanlar için naçizane bir sucuk tavsiyesi de ben vereyim çankaya beled. yanındaki başkent market.. Yeni açılmış bir tanzim satış yeri zannımca. Oradan kızılcahamam isimli bir sucuk aldım ve fiyatına göre (49tl) lezzetini çok beğendim.
Mansur Yavaş sucukları
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen -
Yok alper taşdelen sucukları -
quote:
Orijinalden alıntı: atabeyyy
Oral etten sucuklar geldi herkes genel anlamda begenmis ama ben pek begenmedim biraz eksimtrak tadi var market sucuguna yakin bu fiyata da anca bu kadar oluyor demek ki.herkesin damak tadı farklı.ben severek tüketiyordum.çek ile falan iyi oluyordu.ama şimdi asla almam %30 zam da neyin nesi 20 den 26 olmuş
https://www.trendyol.com/oralet/oral-et-100-dana-kangal-sucuk-300g-p-47492217
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 25 Ocak 2021; 19:59:46 >
-
Halk ekmek fabrika satış mağazasında da aynısını satıyorlar. Abb, Mansur Yavaş doğru cevap.quote:
Orijinalden alıntı: GKHN1905Mansur Yavaş sucukları
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben makinesiz ince ile yaptım. -
Oral etten 2. Defa aldım sucuk daha kalitesiz olanını yollamışlar resmen yarısı yağ. İlk seferde beğenmiştim ama şu an 3 kangal boşa gitti bir daha almam. -
Bim marketteki cumhuriyet 4 lü kral
-
quote:
Orijinalden alıntı: atabeyyy
Oral etten sucuklar geldi herkes genel anlamda begenmis ama ben pek begenmedim biraz eksimtrak tadi var market sucuguna yakin bu fiyata da anca bu kadar oluyor demek ki.Benim pek hoşuma gitmedi denemek için aldım
-
Macunköy’deki mağaza değil mi hocam? Yoksa Batıkent tarafında olan mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: realistspary
Macunköy’deki mağaza değil mi hocam? Yoksa Batıkent tarafında olan mi?macunköy gimat fabrikanın yanı
-
çocukluğumdan beri sucuğu çok severim. şimdiye kadar envai çeşit marka model denedim. hiç biri gurbetten gelen sucuklar kadar kaliteli değildi.
efepaşa marka sucuktan bahsediyorum. bu sucuğu yemeyen sucuk yedim demesin. şimdi arattım da bi yerde satılıyor isim vermeyeyim şimdi ne gelir ne gelmez... zira türkiye satışı yok normal şartlarda...
ve zaten kilosu bi kaç yüz lira... aslında yurt dışı fiyatı 12-13 euro
ülkemizde de yenebilecek tek bir sucuk var o da cumhuriyet. o bile bence tam sucuk sayılmaz. yapabiliyorsanız kendiniz yapın tabi el yapımı da fena olmaz...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X