quote:Orijinalden alıntı: jessica albayO degil de karpuz mu cikti laAfiyet olsun dostum, az önce bende ekmek arası birşeyler yemiştim pek canım çekmedi açıkçası ice teami yudumluyorum
Ulan beynime öyle bi işlemişsiz ki 'Doğrusu Yumuklu Sucurta değil miydi?' diye 3-4 kez başlığı okudum
quote:Orijinalden alıntı: psycho0093 O degil de karpuz mu cikti la Çıktı kanka ama çok pahalı sanırım . Bu arada süper görünüyor
quote:Orijinalden alıntı: jessica albayO degil de karpuz mu cikti laBir kayserili olarak o sucuğu evde hiç bir şey kalmasa bile yemem, yemeyin öyle sucukları, %100 dana olmadığı çok belli ne var acaba içinde
quote:Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa gündüz yapıp ss alıyorlar gece konu açıyorlar milletin canı çeksin diye Tek isleri bu hakkaten
quote:Orijinalden alıntı: Umut Aşkınquote:Orijinalden alıntı: psycho0093 O degil de karpuz mu cikti la Çıktı kanka ama çok pahalı sanırım . Bu arada süper görünüyor Alıntıları Göster ymurtali sucugu nasil yapmissin la yumurtanin sarisini patlatmican ayri ayri duracak, ekmeginle vurduguna boyle dagilacak.
quote:Orijinalden alıntı: Kafam_1_Milyonquote:Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa gündüz yapıp ss alıyorlar gece konu açıyorlar milletin canı çeksin diye Tek isleri bu hakkatenAlıntıları Göster sahura mı kalktın panpa
quote:Orijinalden alıntı: Kafam_1_Milyon quote:Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa gündüz yapıp ss alıyorlar gece konu açıyorlar milletin canı çeksin diye Tek isleri bu hakkaten Ama bazıları cidden gece yapıyor
quote:Orijinalden alıntı: Kafam_1_Milyonquote:Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa gündüz yapıp ss alıyorlar gece konu açıyorlar milletin canı çeksin diye Tek isleri bu hakkatenAlıntıları Göster Çay nerede Kanka ya! Acıktım senin yüzünden. Hadi afiyet olsun.
quote:Orijinalden alıntı: Kafam_1_Milyonquote:Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa gündüz yapıp ss alıyorlar gece konu açıyorlar milletin canı çeksin diye Tek isleri bu hakkatenAlıntıları Göster Yumurtalı sucuk olmuş
quote:Orijinalden alıntı: LINKIN PARK Şeriat sucuğuyla yaptın tabi ye şimdi afiyetle. Cumhuriyet sucuğu olsa yemezsiniz. Ne bu şimdi?
quote:Orijinalden alıntı: ata1606ymurtali sucugu nasil yapmissin la yumurtanin sarisini patlatmican ayri ayri duracak, ekmeginle vurduguna boyle dagilacak. Alıntıları Göster o kadar peyniri bir haftada yıyoruz laa bizz ohaa
quote:Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa gündüz yapıp ss alıyorlar gece konu açıyorlar milletin canı çeksin diye Dostum yemeği yedikten sonra koydum Ss leri çizim yapıyorum yarına yetiştirmem lazım acıktım kalkıp yaptım
quote:Orijinalden alıntı: zıplayanpırasagündüz yapıp ss alıyorlar gece konu açıyorlar milletin canı çeksin diyeO kadar kuru yumurta mı olur? Ekmek banamadıktan sonra neye yaradı.
quote:Orijinalden alıntı: Shape Of My Heart quote:Orijinalden alıntı: LINKIN PARK Şeriat sucuğuyla yaptın tabi ye şimdi afiyetle. Cumhuriyet sucuğu olsa yemezsiniz. Ne bu şimdi? Bilen biliyor kardeşim merak etme