Şimdi Ara

Süikastçi güncellemesinin tamamen bir fiyasko olması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rengar ı eski haline getirdiler, aynı şey Lb içinde planlanıyor. Shaco ve Fizz in durumundan kimse memnun değil. Anlaşılan bu rework bir tek Katarina ve Akali ye yaradı diycem ama akali de yakında kesin saçma sapan bir rework yiyecek. Nişancılar da benzer durum söz konusu. Sonuç olarak : rito pls toplu güncelleme yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nocturne'a mini rework tarzı bir şey düşünüp hemen pbe serverinden kaldırdılar. adamlar kararsız mı kalıyor yoksa bazı şeyleri aceleye mi getiriyorlar anlamıyorum ki.
  • katarinayıda eski haline getirsinler bence
  • zeytinim99 Z kullanıcısına yanıt
    eski fizz'i isterdim.. şimdiki fizz late'de çöp oluyor. (W'si eksik cana oranla vurması bile yeterli )
    eski katanın R'si yeterdi ama gelmesin (hiç kata oynamadım) şimdiki daha dengeli
  • kai sai ve zoe tamamen rezalet şampiyonlar kim ne derse desin.zoe skillseti farklılık yaratan fakat karşısında oynaması acayip zor ve dengesiz bir şampiyon.Kai sai hiçbir yenilik getirmeyen vaynein farklı versiyonu.Talon rework güzel,kata biraz daha beyin istese de hasarı çok fazla.Neyse sonuç olarak reworkler bufflar oyuna gelen diğer yenilikler oyuncuları düşünmeden belli seviye için tasarlanmış kötü yenilikler bence.
  • Eski haline çevirmeleri iyi bazı şeyleri geç de olsa hatalarından dönüyorlar. Sivir hala çöp olsa da güzel rework yapılmıştı. Ashe, Cait yine kesinlikle daha iyi oldu. Quinni alan yoktu zaten o da kimlik kazandı. Bir kogmaw başarısızdı denilebilir onda da rework çok güzel düşünülmüştü ama broken olduğu için mecbur degiştirdiler. Ben eski gravesi özlüyorum ama seviyordur herkes onu da.

• kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    İyi de Katarina'nın R'si değişmedi diye biliyorum ben. W, pasif ve E'si değişmedi mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    eski R'si tek atıyordu ! şimdiki o kadar değil..
    eski kata daha güçlü idi

edit: ona bakarsan fizz'de değişmedi diyebiliriz.. ama nerde eski fizz nerde şimdiki fizz late'de az bişi büyü direnci alınca fizz bitiyor.. en fazla 1 v1 yapabiliyor.. early güçlü ama 2v1 veya 3v1 atabiliyor, late'de düşüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzgun_ -- 24 Şubat 2018; 11:30:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Eski haline çevirmeleri iyi bazı şeyleri geç de olsa hatalarından dönüyorlar. Sivir hala çöp olsa da güzel rework yapılmıştı. Ashe, Cait yine kesinlikle daha iyi oldu. Quinni alan yoktu zaten o da kimlik kazandı. Bir kogmaw başarısızdı denilebilir onda da rework çok güzel düşünülmüştü ama broken olduğu için mecbur degiştirdiler. Ben eski gravesi özlüyorum ama seviyordur herkes onu da.

eski graves + mafia graves + bot lane

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    Ben şekil olarak bakmışım Katarina'nın ultisine. Şimdiki hali bence daha güzel. Bıçakları ile oynaması daha eğlenceli. Ayrıca fizz'e değişmedi diyemez kimse. Ultisinin mesafeye göre boyut ve hasarı, w'sünün ağır yara açmaması ve eksik cana göre vurmamasi gibi. Ama Katarina hala tek atıyor rakip hata yaparsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun_

eski R'si tek atıyordu ! şimdiki o kadar değil..
    eski kata daha güçlü idi

edit: ona bakarsan fizz'de değişmedi diyebiliriz.. ama nerde eski fizz nerde şimdiki fizz late'de az bişi büyü direnci alınca fizz bitiyor.. en fazla 1 v1 yapabiliyor.. early güçlü ama 2v1 veya 3v1 atabiliyor, late'de düşüyor

ADC ye tek attıktan sonra bırak da 1v3 yapmasın kardeşim, gören de Fizz in o broken skill seti yerine başka bir şey koydular sanır. Gereksiz ajitasyona gerek yok, Fizz eskiden brokendı şimdi de broken.

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Riot bir yazısında Quinn ile ilgili konuştu şimdi değil de, ilerde bir şeyler yaparlar mı bilinmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski vlad gelse keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: tabzana

quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Eski haline çevirmeleri iyi bazı şeyleri geç de olsa hatalarından dönüyorlar. Sivir hala çöp olsa da güzel rework yapılmıştı. Ashe, Cait yine kesinlikle daha iyi oldu. Quinni alan yoktu zaten o da kimlik kazandı. Bir kogmaw başarısızdı denilebilir onda da rework çok güzel düşünülmüştü ama broken olduğu için mecbur degiştirdiler. Ben eski gravesi özlüyorum ama seviyordur herkes onu da.

eski graves + mafia graves + bot lane

Eski graves...

• Shaco'dan kimse memnun değilmiş. Sen kimsin ki herkesi kapsayabilecek kadar bilgin var ve beğenmediklerini söyleyebiliyorsun ? Shaco gayet iyi durumda aynı şekilde Fizz'de öyle. Ayrıca Rengar eski haline dönmedi sadece Q yeteneğini değiştirdiler. Ve LB'nin hakkında çıkan haberleri de yanlış anlamışsın komple eski haline dönmeyecek pasif veya ultisinde bi değişiklik yapmayı düşünüyorlar. Bişeyden memnun kalmayan kısım daha araştırmadan bilip bilmeden arkadından element uyduruyor Nişancıların daha öncesinde kendilerine has bir kimliği bile yokken şuan her birinin kendine özel yetenekleri var ve bundan memnunsuz olan ben daha önce hiç görmedim keza Graves hariç ulan şu ADC'nin eski hali daha iyiydi diyen de görmedim ? Demesi de saçma Cait kapanı artık daha işlevsel, Corki paketi temasına ve oynanışa çok uygun ve daha nicesi tamamen karakterle bütünleşen özellikler. Adc değişikliklerinden önce kim Quinn oynardı ? Değiştikten sonra uzunca bi dönem orman ve topta meta bile oldu. Alt yorumlarda biri de Kata'nın hasarı yok demiş Gerçekten insanlar bu bölüme iq'sunu buzdolabında falan bırakıp giriyor

• Fastidious kullanıcısına yanıt
    Adc main herhalde, takmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: BomBidiBom

Adc main herhalde, takmadım

Yazının son cümlesi gerçekten tamamen seni karşılıyor artık buna inanıyorum boşa yazmışım o kadar . Bu arada aklında bulunsun orman ve destek "main". Fakat dolapta soğutmadığım için oyun ve gelişmeler hakkında fikir yürütüp bir şeyler yazabiliyorum. Her neyse "takmadım".
  • Shaco ve fizz'in durumundan kisme memnun değil mi?
  • Riot toplu güncellemeleri bırakalı çok oldu zaten.

• -Katarinanın yeni Q skilli çok alakasız olmuş diyebilirim. Şimdi mantıken size Q atıldığı zaman ya da engage atılacağı zaman, geriye doğru kaçıyorsunuz fakat bıçak sürekli kaçış rotanıza düşüyor. E desen zaten 3 kere sıfırlanıyor direk. W si r basılıyken combo içerisinde kullanılabiliyor falan filan. Hayır şimdi bıçağın önümüze ya da üstümüze düşmesi çok basit ve kolay halledilebilir olurdu ama dümdüz önümüze düşmesi çok sıkıntılı.

-Fizzi iş yapıyor ama eskisi kadar değil.

-LB çok nerflenmiş. Komboyu tamamlamak için arada beklemeniz gerekiyor. Eskisi gibi r tuşuna basınca direk taklit etmiyor ve biraz daha hantal dönüyor skilleri. Wave clearı skill önceliği değiştiği için çöp olmuş.

-Talon çok seri lane itip roam dönebiliyor artık ve eğer laneyi itmediyseniz ganklarda ölme ihtimaliniz eskiye göre çok daha az. Snowball olursanız hasarı çok fazla ama genelde önünü kesiyorlar. Ayrıca agresif lanerlere karşı laneyi düzgün tutmak çok zordu. Tabi gelen büyü direnci buffu biraz yardımcı olmuş.

-Rengara yapılan değişiklikler dengeleri biraz bozdu. Çünkü kombosu çok kolayken, hasarı çok fazlaydı. 8.5 ile havada ebola atışını da kaldırmışlar. Kombosu bozuldu yakında oda ölür.

-Shaco her zaman çöptü, çöp kalacak.

-Kha'Zix artık araya giremiyor. Kesmek için atladığı rakipten bile tek yiyebilecek konumda. Ayrıca tanklar ve carryleri koruyanlar pek rahat bırakmıyor. Full ad build iş yapmıyor artık. Off tank versiyonu ile ancak idare edilebilir(tabi maça 5-0 başlamadıysanız) ve iş yapılabilir.

-Elise aslında çok iyi. Suikastçi olarak sayılır mı bilmem ama utility, hasar potansiyeli ve skillset olarak harika. Tabi bilen ellerde bu söylediklerin geçerli. Bir çok suikastçiden daha kaliteli bir pick solo q için.

-Zed çok güçlü konuşmaya bile gerek yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.