Şimdi Ara

Sunny FULL HD PC-TV DVI to HDMI bağlantısı sorusu Lütfen yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
13.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5-6 ay önce aldığım hala son derece memnun kaldığım profilimde bulunan sistemimi ufak lcd monitörü haketmeyecek kadar degerli gordum açıkcası :)

Şu andada o ekrandan yazıyorum zaten. Velhasıl o akşam çıktım dükkanları gezdim biraz. En son 42" (inch) Full HD LCD TV yi kaptım getirdim eve.

Ekran kartım Sapphire Ati HD Radeon 4870x2 nin arkasında 2 tane DVİ bir de Component çıkışı var. LCD yi alırken bir de teknosadan 98 tl ye HDMI to DVİ altın kaplama bi kablo aldım görüntü için( sıkıntının kablodan kaynaklandığını sanmıyorum yani pek)

Herneyse. Bi ucunu pc ye yerleştirdim diğer ucunu LCD ye tabi heycanla bekliyorum hemen tv den input-HDMI 1 'i seçtim görüntü gelsin die geldi.. Aslında ilk başta görüntü oldukça heycan vericiydi hemen 1920x1080 yaptım çözünürlüğü

pc nin yavaşlama gibi bi sıkıntısı olmadığı için bütün herşeyide fulledim. Tık demedi garibim :) Hemen üst üste HD filmleri açıyorum Call Of Duty Moder Warfare 2 dir Assains Creed dir açıp az oynayıp kapatıyorum. Görüntü tek kelimeyle mükemmel.

Sonra 5 dk geçti oyunları kapattım vs. Bi Messenger'a girim dedim. Sonra bi farkettim ki.. Yazılarda okunamamazlık var. Şu anda bile yazarken az da olsa zor okuyorum. Böyle "ı" harfi "m" harfi fln garip garip renklere bürünüyor (mor mu desem mavi mi

desem bi anlamadım zaten) yakından bakıyorum uzaktan bakıyorum görüntü aynı. Hadi nese dedim sonra az sörf yapmaya başladım bi makale okurken bile gittikçe sinir bozucu bi hal alıyo herşeyi yaklaştırman fln gerekiyor. En son girdim ayarlara geri

orayı kurcalıyorum burayla oynuyorum tık yok. Dedim heralde benim gözler bu meret yüzünden iyice bozuldu. Arkadaşlarımı çağırdım sohbettir fln dedim sizde bi bakın ben mi yanlış görüyorum hepside aynı fikirde yazılarda bi bozukluk var blur laşma gibi böle hafif

birbirine giriyor "i" ler nerdeyse yok oluyor gibi görünüyor. O kadar kurcaladım bi sonuca ulaşamadım pek. Atı Catalyst Control Center yüklü. işletim sistemi olarak Windows Vista Ultimate 64 bit kullanıyorum. Control Center'ında 2009.042B 2132.36839'u yüklü

Tabi bu sıkıntı yüzünden yanlış okumadıysam. Bütün vuraşlardan sonra bi şey değişmediğini görünce siz tecrübeli abilerime başvurim dedim. Şimdiden Teşekkür Ederim yardımınız için.

Saygılarımla..

• vay kardeşim benim...bende bu aralar bu işlerle uğraşıyorum...42"lcd tv almak üzereyim...sistemimi lcd tv ile kullanmak için optimize ettim...sorununa şu an yardımcı olamam ama bazı şeyleri sormak isterim...

(pc kasam htpc küp kasa...sistemim:core2duo 2.70 8800 gts ekran kartı , 4 gb ram, win7 64 bit....)

sorun şunlar kardeş...
    1.illa full hd görüntü alabilmek için hdmi denmi bağlantı kurmak lazım pc ye, yoksa lcd tv deki d-sub girişindende alınırmı?

2.dev gibi ekranda cod mw2 multi oynamak nasıl bir duygu,,, rahat oynanabiliyormu,,,(ps3 bağlamak istemiyorum)ben pc ciyim...ne dersin konsol gibi kullanılabilirmi pc ile lcd tv full hd ile????

3.ekran kartımda hdmi çıkışım yok, çevirici aparat ile bağlasak sorun yaratırmı?(belki senin probleminde budur)

4.42"lik lcd tv de pc oyunu oynarken kablosuz klavye mouse mu kullanmalıyız sence nasıl rahat olur...(yani karşısındaki kanepeye uzanıp oynamak keyfinden bahsediyorum)

saygılarımla

• Ekran kartından sorunu halledebilirsin belliki ilk tanıttıgında tv olarak görmüş !!!Mesengere geçtiğinde ise monitör ayarlarına göre oldugundan sorunlar oluşmuş !!!
    Fazla önemli bir şey değil ekrana sag tıkla ati ekran kartına gir özelliklerden ekran secimleri !!!

Tvyi monitör olarak ata sorun çözülür !!!

Kolay gelsin
  • Cevapladım sorunu kardeş özel mesajlara bak :)
  • ARKADAŞLAR BENİM KONUYLA İLGİLİ Bİ BİLGİM YOK AMA BİR SORUM OLACAK CREA 32" LCD TV YE SAHİBİM VE HDMI KABLO İLE HP PAVILLION DV5 1130ET MARKA LAPTOP IMI TV İLE BAĞLAMAK İSTİYORUM ANCAK KABLOYU TAKIP PC DE ÖNÜME ÇIKAN HERŞEYİ YAPTIĞIM HALDE TV DE SÜREKLİ SİNYAL YOK YAZISI ÇIKIYOR YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ? TEŞEKKÜRLER...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.