Şimdi Ara

Sunucu Arıyorum..Kaliteli ucuz...!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kısa süre içinde 14+2 yada 16+2 server kiralanamyı dusnuyorum...tabiiki öncelik olarak ssenoynayı düşünüyorm ama sizinde bildiginiz ucuz kaliteli server kiralayan yerler varsa paylaşırsanız sevinirm....

• quote:

Orjinalden alıntı: jilewer

arkadaşlar kısa süre içinde 14+2 yada 16+2 server kiralanamyı dusnuyorum...tabiiki öncelik olarak ssenoynayı düşünüyorm ama sizinde bildiginiz ucuz kaliteli server kiralayan yerler varsa paylaşırsanız sevinirm....

ucuz ve senoyna?

senoynada 16+2 95 - 125 ytl arasında oldugunu söyliyim sana

oyunvadisi siberoyuncu cskeyfi bunları tavsiye edebilirim sana
  • kardeş heralde sen fiyatlara uzun suredir bakmıyosun..bi daha bak sonra devam ederiz :)

siberlerden yeni cıkıcam acıldıgından beri ordayımm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jilewer -- 31 Ocak 2008; 0:48:07 >
  • quote:

kardeş heralde sen fiyatlara uzun suredir bakmıyosun..bi daha bak sonra devam ederiz :)

siberlerden yeni cıkıcam acıldıgından beri ordayımm

www.senoyna.com girersen bi görürsün

senoyna.org uzantılı server hiç bir işe yaramaz player bulamazsın

fiyatı 85 ytl ucuzmu sence? 16+2

sen nasıl biliyorsan öyle yap
  • haklısın kardeş..oyunvadisinede baktım ayrıca gayet iyi buldum ..player acısından durum nası biliomusun orda
  • senoyna lar ıdeaL derım ben
  • oyunvadisi serverlarından yetkili arkadaşlarla konuştum...müşterilere csX.oyunvadisi.com ip si vermiyorlarmışş..ve alıcagımız sunnucuyu kendm doldurucakmışm pff..

arkadaşlar csturka ve siberoyuncu dısında oyuncusu zengin sunucular için yardımlarınızı bekliorum
  • senoyna , yada oyunvadisi tavsiye ederim
  • arkadaşlar kingofcs ye ne diosunz..?
  • önceLikLe senoyna.com u Tavsiye ederim dosTum. 2 Tane kiraLık serverimiz war. ücreTi yüksek ama pLayer sıkınTısı yok. çok iyi de adminLik saTıyoruz. senoyna'dan önce cs-tr.com u kuLLanıyorduk. cs-tr de senoynanın.

buyur bi gözaT isTersen. kaLiTeLi ve ucuz. 5 ay faLan kuLLandık sonra senoyna'ya geçTik. isTersen sende öyLe yap. biraz kuLLan sonra senoyna'ya aTLarsın. sonuçTa sahibi aynı

http://www.cs-tr.com/index.php?topic=3.0

• kalite bakımından senoyna derim ama fiyatlar biraz tuzlu
  • arkadaşlar kingofcs ve senoyna arasında kaldım....kingofcs nin fiyatları daha makul geldi bana..ama senoynadada player sıkıntısı yok
  • server TuTuLdukTan sonra pLayer sorunun oLmaz dosTum. eğer maddi durumun eL vermiyor ise kingofcs'yi Tercih eT.
  • quote:

arkadaşlar kingofcs ve senoyna arasında kaldım....kingofcs nin fiyatları daha makul geldi bana..ama senoynadada player sıkıntısı yok

biz bugün aldık server king of cs den gayet uygun öneririm
    RoyaLe Clan Server ---> 62.68.209.117 cs 1.5
  • oyundayiz.biz
  • GencKafe.Net
    CsOyna.Net
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.