Şimdi Ara

Süper Hotspot 50GB Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Süper Hotspot 50GB Kampanyası

Sadece hotspot olarak kullanılıyor. Dijital operatör bugün bildirim atmış. Fena değil gibi sanki. İlk ay için hediyesi falan olsa daha iyi olurdu tabi. Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maybe4you -- 14 Mayıs 2020; 14:15:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Deli pahalı . Hem öyle hotspot telefon ayrımı yapmasın versin bana interneti dilediğim yerde kullanayım. Türkiyede hotspottur telefondur ayrımı yapmak çok komik. Abd de orada adam sana sınırsız internet veriyor sadece bu cihazda kullanabilirsin diyor o şekilde olabilir. Ama senin daha sınırsız doğrudüzgün mobil internet paketin yok bi de diyorsun ki insanlara hotspota ayrı para öde, çok beklersin. Olur da birgün 4.5 g de sınırsız mobil internet verirsen sadece 4.5 g de sınırsız internet verdiğin hatlarda tüm hatlarda değil sadece 4.5 g de sınırsız internet verdiğin hatlarda ekstra ücretli hotspot servisi koyabilirsin. Biz de yolunacak kaz değiliz sonuçta, her şeyin bi sınırı var be kardeşim, bu kadarda olmaz ki.
  • Faturalı hatlar için sadece. Çöp.

• hipnoa H kullanıcısına yanıt
    Hotspot olarak satınca btknin ev interneti fiyatlandırmasına sokabiliyor. Mobilde bu kadar ucuz fiyat vermesi yasak normalde

• ben 50 gb 64 tl veriyorum istediğim yerde kullanıyorum modem çift hatlı telefonda iyi oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chn_yldz_ -- 14 Mayıs 2020; 20:3:33 >
  • Mecbur olduğum için aldım. Maalesef olduğum yerde sadece Turkcell çektiği için TT hattımı data olarak kullanamıyorum.

İlk defa aldığınıza mahsus Hediye Havuzundan 3 kez hediye internet dakika ve sosyal medyada kullanacağınız hak veriyor.
  • Secret Light kullanıcısına yanıt
    Hediye ne kadar veriyor hocam?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu Süper Paket Kampanyası
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir de bu çıktı, yok btk ya takılıyor, yok yasak, yok istese çok sevap işleyecekler ama btk sevap işletmiyor, böyle saçma hayali şeyleri nasıl yaratıyorsunuz anlamıyorum.

aynı btk nasıl oluyorsa TT'nin normal hotspot fln olmadan 50 gb 64 tl, 100 gb 135 vermesine engel olmuyor, turkcell olunca hemen bir yamuk yapıyor. mübarek btk değil rekabet kurumu.

adamlara amerikada olduğu gibi paylaşımlara ek ücretlendirme, engel koyma fantezisi yapıyor ve buna alt yapı hazırlıyor, bile bile funboyluk yapmak için bu rezilliği meşru kılmaya çalışıyorsunuz.

ev internetiymiş şaka gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: matterdome

Hotspot olarak satınca btknin ev interneti fiyatlandırmasına sokabiliyor. Mobilde bu kadar ucuz fiyat vermesi yasak normalde
    Bu yasağı kim koyuyor? Şu işleri hiç anlamıyorum ya. Eskiden Akk vardı kalktı. Gerçi yine sorun olan şeyler bitmedi. Amerika Rusya gibi ülkelerde mobil olarak sınırsız paketler varken Türkiye'de olmaması, pahalı olması, ''yasak'' olması vs. bunlara anlam veremiyorum...

Edit: üstteki mesajın çok haklı olduğunu düşünüyorum. Mecbur değilseniz bu paketi almak yerine yeni hat alıp türk telekom alsan 50 gb çok daha ucuza denk geliyor.
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Evimde Mobil Wifi Tarifeleri > İnternet > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/internet/sayfalar/evimde-mobil-wifi-tarifeleri.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maybe4you -- 14 Mayıs 2020; 21:21:0 >

• maybe4you kullanıcısına yanıt
    böyle bir yasak yok, bu forumda bir iki funboy uydurdu, yürüdü gitti, bir süre sonra kendi yalanlarına kendileri bile inanır hale geldi, btk ve rekabet kurumu pazardaki hakim konumunu kullanarak diğer firmaları engellemeye çalışırsa devreye girer, böyle tarifelere yönelik bir uygulamaları yok.

sınırsız olayına gelince tt nin hainliği bu konu, sonuçta tt yi mobilde rekabet yarattığı için sevsekte, sabit kanalda omurgasızlığın dibine vuruyor, bugün büyük şehirlerde merkezi konumlarda tt sabit internet kullanan iyice azaldı, özellikle apartmanların çoğunda ya alternatif bir fiber firması yada turksat kablo gibi seçenekler var, tt sadece alternatiflerin olmadığı bölgelere oynuyor ve mobil üzerinde sınırsız tarife verirse, kendi firmasını yada kendi altyapısını kullanan firmalar olduğu için kendi ayağına sıkmıyor, yoksa tt superbox gibi 5-10-20 mbps sınırsızı sorunsuz verebilir, ama yapmıyor, vodafone zaten bitmiş durumda, o yüzden sınırsızda turkcell istediği gibi at koşturuyor.

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Turk telekomun o paketleri de data hattı olarak satılıyor.
    Normal arama yapılan ses hatlarına tanımlanamıyor.
    Ses hatlarına satılabilecek paketlerin gb ve fiyat sınırları var. Bu sınırları geçecek paketlere btk onay vermediği için çıkaramıyorlar.
    Yoksa hotspot olarak paket satıp bunun aynı telefonda kullanılmasına izin vermemenin turkcell için hiç bir avantajı yok. Sadece bu yasağı geçmek için yapılmış bir uygulama. Bir telefona bu paketi alıp interneti paylaştırıp diğer telefondan kullanabilirsiniz ama satın aldığınız telefonda kullanamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 14 Mayıs 2020; 22:52:4 >
  • sizin dediğiniz gibi olsaydı, diğer 2 firmadanda hotspot paketleri gelirdi, bu konu tamamen ek paralı hot spot olayına zemin hazırlama başka hiç bir şey değil, data yada ses hattı olmasın tek farkı hat için firma tarafından bizim adımıza ödenen vergilerinin farklılığıdır.

data hattı ile aynı fiyatlarda bulunan ses hatlarında da paketler var, data hattında ses hattından pahalı data paketleri de var.
  • Bir ara kendi internetini hotspot tethering yaparsan ekstra üyelik ücreti gibi birşey alacaklardı.

Bunun yasakla alakası yok ama tarife çıkartacağınız zaman btk onayına sunuyorsunuz operatör olarak. Turkcell hakim konumda olduğu için izin vermediği ya da kullanıcısı kotası koyduğu tarifeleri var. Diğer operaörlere yapmıyor bunu. bir hattımı vodafone taşıdım faturasız 23 tl 750 dk 23 GB

Turkcellde buna yakın hoşgeldin 19 var 59 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaptikBirHataKomiserBey -- 2 Haziran 2020; 0:23:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunun sadece turkcelle özel olduğunu sanmıyorum.
    Mesela vodafone fiberde 99mbps paketi var. 100mbps paketinin fiyatını istedikleri seviyeye düşüremedikleri için 99mbps olarak satmak şeklinde çözüm bulmuşlar.

• Yapıyormuş :) ama adam güzel çözüm bulmuş.

Turkcell bunu sadece satış sayısı tutmadığı zaman dönemsel yapar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.