< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUHAMMED1525 -- 30 Mart 2022; 1:12:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SÜPER İNDİRİM ORJİNAL 39 TL MAXTOR 12.8W/MK YÜKSEK PERFORMANS TERMAL MACUN
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Performansı nasıldır? Kıyaslama var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben kullaniyorum. Performansi iyi baya. Cok iyi fiyat
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu konudaki termal macun ile farkı nedir acaba? Bu hem daha fazla hem çok daha ucuz
https://forum.donanimhaber.com/mastergel-maker-r2-mgz-ndsg-n15m-r2-nano-elmas-partikullu-2-6-gr-termal-macun-124-07-tl--152372546
-
Hocam hangi işlemci ile kullanıyorsunuz stres testinde ısılar ne durumda? Globalde pek bilindik bir marka değil sanırım aramalarım sonucu bir şey bulamadım.
-
Hocam fuma2 5600x 4.7gh 1.17v ile yanlis hatirlamiyorsam oyunda 50 55c felan. Stres testi hatirlamiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Maxtor PC dünyasında çok çok eski ve iyi bir firmadır. Ancak bu firma o firma değilmiş.
Ayrıca macun konusunda en iyisi ile normali arasında 1-2 derece falan oynar. Orta kalite yeterli. Çinlileri ve everest rampage gibi firmaların macunları hariç tabi. onlar çöp.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcake± -- 29 Mart 2022; 12:13:16 > -
Bu Maxtor o Maxtor değil ama sanırım. Sitesinde 2018 yazıyor çok sayfada, firma yeni.
-
-
O maxtor seagate kuruluşu bir altyapı. Bu arkadaşın paylaştığı ürün maxtor çin işi kalitesiz üretim muhtemelen. Amazondan bir alışverişim oldu bu satıcı ile. Ürün çok kalitesiz 4-5 wmk lık macunlar daha iyi iletkenlik sağlıyor. Çok kafama takıldı bu macun deneme amaçlı eski bilgisayarımda 1 ay gibi bir süre kullandım. Kısa sürede neredeyse tüm macun kurudu. Ürünün 12.8 wmk iletkenlik verdiğini hiç sanmıyorum. Malzeme mühendisiyim fakat elimde bir imkan yok ürünü test ettirebilseydim kesinlikle iletkenlik değerleri için bir test yaptırırdım. Ayriyetten amazonda kesinlikle alınmaması gerektiğini, söylenen iletkenlik değerini sayğlamadığı için sahte bir ürün olduğuna dair yorumumu paylaştım bu arkadaş ise amazon üzerinden benimle iletişime geçip yorumumu kaldırmazsam benden davacı olacağını söylemiş yaklaşık 1 aydır dava etmesini bekliyorum çok korktum açıkcası .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardack -- 27 Mart 2022; 19:11:51 >
-
ne halnziye ne maxtor internette bulunmuyor. eger ciddi yatirim yaptiysaniz, en azindan inceleme yapabilecek birilerine urun saglamaya calisin.
12, 15, 20 diye iletkenlik degerlerini aliexpress uzerinde de goruyoruz ama kim bilir ne kadar dogru
-
Ardack bey ürün sahte yorum yapmanız bizi üzdü çünkü ürünün sahte olma ihtimali yok bizzat fabrikadan aldık. ürünün devlet tarafından tescilli gümrük beyannamesinde maxtor firmasından ithal edildiği yazıyor.bizim mağazaya girip bakarsanız orada bütün ürünlerimizin çok ucuz olduğunu anlarsınız.yakında D Serisi gelecek o ürünü de bu fiyattan satacağım.C Serisi ve B Serisi gelecek B ve C Serisi paketinden dolayı Türkiye kargo ücreti fazla olduğunda dolayı 75 civarı(dolar kuruna baglı) olacak.mix 5 2 gr lik alım planım içinde onuda uygun fiyattan vereceğiz.biz sürümden kazanıyoruz.ve şuan 800 adet maxtordan 250 adet kaldi.teşekkürler.
-
Tam da dün Amazon'dan 8 gr MX-4 almıştım. Bilemedim napsak. 8 gr çok biliyorum ama sık parça değiştiğim için hızlı bitiyor.
Geçenlerde almıştım. Karşılaştırma yapmam zor ama ısınmasıyla ünlü fx8350 işlemcimde önceki 8W/MK civarı olan cm ve zalman gibi macunlarla benzer sıcaklıklar aldım. Ama elimdeki işlemciyi nano partiküllü cm bile soğutamıyor zaten. Ben kuponla 30a almıştım. Akışkanlığı iyi sürmesi kolay. Ggde en üstteki yorumda benim zaten.
-
demire zammı gelmiş 20 30 liralık macunlara bak onlara bile zam gelmiş sanki nutella sürüyoruz
-
Asıl mesele ısıyı hızlı bloğa iletmek deil bununla beraber macunu sürdükten sonra ne kadar dayanabileceğidir.
-
-
Meraktan 8 gr MX-4'ün yanında 1 tane de Maxtor aldım.
1 hafta içinde detaylı karşılaştırmasını yaparım. Bugün kargoya verildi. Yurtiçi yazıyordu ama sürata verdiler, o bir tık üzdü ama çok önemli değil.
5800X işlemcide hem Fuma 2, hem de Liquid Freezer II 360 ile test etmeyi düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
O maxtor seagate kuruluşu bir altyapı. Bu arkadaşın paylaştığı ürün maxtor çin işi kalitesiz üretim muhtemelen. Amazondan bir alışverişim oldu bu satıcı ile. Ürün çok kalitesiz 4-5 wmk lık macunlar daha iyi iletkenlik sağlıyor. Çok kafama takıldı bu macun deneme amaçlı eski bilgisayarımda 1 ay gibi bir süre kullandım. Kısa sürede neredeyse tüm macun kurudu. Ürünün 12.8 wmk iletkenlik verdiğini hiç sanmıyorum. Malzeme mühendisiyim fakat elimde bir imkan yok ürünü test ettirebilseydim kesinlikle iletkenlik değerleri için bir test yaptırırdım. Ayriyetten amazonda kesinlikle alınmaması gerektiğini, söylenen iletkenlik değerini sayğlamadığı için sahte bir ürün olduğuna dair yorumumu paylaştım bu arkadaş ise amazon üzerinden benimle iletişime geçip yorumumu kaldırmazsam benden davacı olacağını söylemiş yaklaşık 1 aydır dava etmesini bekliyorum çok korktum açıkcası . |
Benzer içerikler
- epson l3260 yorumlar
- phanteks t30
- msi shout out
- terabox güvenilir mi
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X