Şimdi Ara

Super online modemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaslar. eve nas server kurdum. fakat icerisine attigim hd filmleri takilmadan izleyemiyorum. zaten 50 gb lik film dosyalarini 14 saat gibi surede anca yukleyebildim. aradim taradim bas agrittim ve tilgin modemin N destegi olmadigini ve bir test sonucu wireless internet baglantimin writing 10mbps ve okuma hizimin da 9mbps oldugunu gordum. internetim zaten 20mbit. filmleri tekrar indirsem daha iyiymis neyse sabahtan beri kafa patlatiyorum okumadigim gezmedigim forum kalmadi diyebilirim. su anda basim agriyor. iki onemli konu var superonline in N destegi olan tek modemi huwei midir nedir MH arayarak modemimin degistirilmesini istedim. ama sanirim o modem de bana gereken ozeni gostermeyecek

formda fiyati en uygun ve hizli olarak bulabildigim modem TP-link'inm TL-wdr4300 modeli. 750mbps hiza ulasabiliyormus. ve yine forumdan anladigim kadariyla kendi routerimizi alip kafamiza gore kuramiyoruz. superonline izin vermior denmis. fakat birileri de bunun rekabet yasasina aykiri oldugunu, boyle bir dayatma yapamayacaklarini soylemis. ayrica yine formda dd-wtr kullanarak istenen modemin kullanilabilecegi yazilmis fakat sonralarda bunun da artik ise yaramadigi soylenmis. verdigim router modeli sanirim dd-wtr desteklemior zaten. bu da suya dusuyor boylece. fakat bu router openwtr tarafindan desteklenior.

allah askina bi akil verin. huwei kurdurayim mi yoksa sene 2013'te artik istedigim router'i kullanabiliyor muyum fiber icin. yoksa router'i alip openwtr kurmayi denemeli miyim? o kadar ugrastim ettim nas kurdum. modem de odadan uzak bi yerde giristeki mont asmak icin kullanilan dolabin uzerinde duruyor. ap ile de kullanamam cunki bittorrent destegi oldugundan dolayi modem ve nas'i ups'e bagladim ki elektrik gitse de download'a devam etsin. ap'yi de ups'e baglama sansim yok. allah askina bi fikir verin. vallahi delirecem. yardimci olacaklara simdiden tesekkurler. uzun oldugu icin de ozurler arkadaslar.

• sikinti cikarmiyormus.. cayir cayir calisior valla baska modemler ile demek ki.. cevapsiz gozu kararttim ama oldu cok sukur..
  • baska router kullanabilirsin. ben direk verdikleri routerın mac adresini kendi routerıma cakıp oyle devam ettim. bi sıkıntı yasamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.