< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Superb'in çok daha iyi olduğu tarafları belirtir misiniz merak ettim?
Tasarım mı, motor gücü mü, şanzıman mı, sürüş dinamikleri mi, güvenlik mi, donanım mı, kalite mi ? Superb'in önde olduğu tarafları bagaj hacmi, arka diz mesafesi ve yakıt olur ancak. Tamam skoda seversiniz de bu kadar fütursuzca olmasın... |
Transporter direksiyonlu, Polo multimedyalı, Caddy torpidosundan devşirme, 2006 Jetta klima butonlu, yol tutmayan, işçilik hatalarıyla dolu normal bir Passat'tan görüntü harici farkı olmayan bir arabayı Giula ile yan yana yazmak için ağır troll olmak gerekir.
Giula dediğin araba pistte bir nesil öncenin SuperSpor arabalarından iyi süreler yapıyor. İçerisinde Ferrari motoru var. :) Arabanın 800.000 lira olmasınında Giula ile değil senin vergi sistemin ile alakası var. Git bildiğin konularda yorum yap. |
Selamlar.
Iki araci da test edip öyle karar verdim.biri digerinden bariz iyidir diyemem...ancak benim gordugum kadariyla superb in ic mekan malzeme kalitesi ve işçiliği daha kaliteli. superb daha oturmuş kasasi,ufak tefek basit sorunlari daha cok giderilmis olmasi nedeniyle guvendim aldim. Insignia Enjoy cok yeni arac,her yeni kasada olacagi kronik sorunlari olacaktir bence ilk makyajdan sonra değerlendirilmeli. Enjoy un koltuklari kalitesizdi,on konsoldaki birlesim yerlerindeki işçiliği sevmedim.citir citir ses geliyordu dokununca.en azindan enjoy donanim icin soyleyebilirim d sinifi bir arac kalitesi,havasi yoktu.ayrica sportif yapisi geregi kasasi basikti.kafam tavana degiyordu.rahat ferah gelmedi bana. Herkes tabi ihtiyaclari dogrultusunda bu araclardan birini tercih edebilir.donanim olarak enjoy daha iyiydi.motor sanziman ikisi de ayniydi bariz bir fark yoktu.ben superb i insigniadan daha fazla ihtiyaclarima uygun oldugu icin tercih ettim. Şu an passattan sonra 2.eli en iyi d sinifi olarak düşünüyorum superbi. ancak dedigim gibi insignia superb den daha iyi ya da kotu diyemem. |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 20 Aralık 2017; 15:25:41 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 20 Aralık 2017; 20:19:46 > |
|
|