Şimdi Ara

Süperbox Almayın Aldırmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle arkadaşlar 5 ay önce port eksikliği yüzünden turkcell süperbox satın aldım.

ilk ay hiçbir sorunla karşılaşmadım yalnız ikinci aydan itibaren günlük 500 defa kopma yaşadım.
    Bu durumu turkcell müşteri hizmetlerine ilettim ve ertesi gün ellerinde saçma sapan bozuk ZTE markalı bir modem ile kapıma dayandılar modemi gelip taktılar bu sefer internet tamamen gitti durumu kendilerine iletincede eski Huawei modemi geri getirdiler. Ama ping ve kopma sorunu hala düzeltilememişti tabi son çare

sikayetvar sitesine şikayet yazdım ama söz konusu site tüm yazdıklarımı silip kendileri birşeyler karalamıştı.

Yani anlayacağınız 4 aydır bu sorunu yaşıyorum şebeke El-Babtan çekiyor gerisini siz düşünün.

Kısacası arkadaşlar almayın aldırmayın TTNET varya hani sövüyorduk ya ha işte onlar melek turkcell kullanınca onun farkına varıyorsunuz.

Türk Telekomu bile özlememek adına süperbox almayın aldırmayın.

Çünkü pişman olursunuz.

Müşteri hizmetleri bu durumu hiçbir şekilde çözemez çünkü sorunun kaynağı şebekeler stabil bir şebeke yok dolayısıyla internet gün içerisinde o kadar çok kopma yaşıyor ki modemi alıp duvara fırlatanız geliyor ama yapamıyorsunuz çünkü o modem kırılırsa 1000 Liranın kol gibi gireceğinden duruyorsunuz.

Herhangi bir sitede turkcell reklamı görebilirsiniz Google Ads felan değil bildiğin pop-up reklam ve Turkcele ait site yöneticisi bile o reklamdan habersiz.

Hemen hemen tüm VPN programları kara listede olduğu için hiçbir şekilde çalışmıyor.
    Süperbox Almayın Aldırmayın
    Turkcell Süperbox Almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belirtones -- 22 Aralık 2019; 22:59:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: belirtones

bölge ile alakalı olduğunu kabul ediyorum. Ama süperbox kullananların çoğunluğu şikayetçi demek istediğim şebeke kaynaklı kullanamama durumu var bundan dolayı iptal edilmesi gerektiği taraftarıyım ama turkcell kullanamadığım hizmetin ücretini talep ediyor.

ilk aldığım ay çok iyiydi gerçekten ben bile şaşırmıştım ama daha sonra kopmalar baş göstermeye başladı.

Böyle bir hizmetin herkese satılması yanlış bir olay sadece altyapı sıkıntısı çekenlere özel olsaydı kimsenin canı yanmazdı. Lakin port sorunu çekmeyen kişiler bile varsayılan internetini bırakıp süperbox alınca ortaya kimsenin doğru dürüst kullanamadığı bir ürün meydana geliyor.

Alıntıları Göster
    Zaten turkcell de yaptigi stratejik hatalari anladi.
    279 TL ye ilk cikan sinirsiz paketle millet terrabytelarca download upload yapinca, once sinirsiz paketler kalkti.
    Sonra tum paketlerdeki upload hizlari dusuruldu.
    Sonra 24 ay olan sozlesme sureleri 12 aya indirildi (ki isi biten gitsin).
    Muhtemelen yakinda fiyatlara yine bir zam (guncelleme) gelir.

Zaten su an, altyapi yetersizligi disinda Superbox'u kullanmanin hic bir avantaji da kalmadi (hiz, stabilite, upload hizi yuksekligi vesaire).
    Eli mahkum olanlar mecbur aliyorlar.

Bu gunlerin gelecegini aylar once bu forumda anlatmistik ama Turkcell fanboyu arkadaslar, superbox'un fiberden bile daha stabil oldugu iddiasi ile bir suru insani yanilttilar.
    20 megabit hiz ile 3 tane 4K video actigini iddia eden hatta 20 megbit superbox ile sanki interneti paylasan herkes 20 megabitmis gibi baglandigini soyleyip yanilttilar insanlari.
  • Evde internetiniz yoksa alın ya bunu alın yada vodafone unkini alın yoksa mobil internet için zaten bı beş 10 katı para ödersiniz gerek yok en azından doğru düzgün çeken yer illaki vardir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F5E52D18F

Evde internetiniz yoksa alın ya bunu alın yada vodafone unkini alın yoksa mobil internet için zaten bı beş 10 katı para ödersiniz gerek yok en azından doğru düzgün çeken yer illaki vardir
    Yok şebeke çekmesinde sıkıntı yok zaten sabit 5 sinyal çekiyor. Sıkıntı şebekenin sabit olmaması yani bu normal gibi gözükebilir ama internet o kadar çok kopuyor ki şu yazıyı bile yazana kadar 10 15 defa kopma yaşadım gerisini siz düşünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0876FD3CD

Bu mesaj silindi.
    Söylediğiniz durumda haklısınız kayıt açtırdım. Lakin kayıt sonlandırıldı sebebini soruncada düzeltilemez bir sorunun olduğunu şebekenin tamamen bozuk olduğunu söylediler. O halde buyrun iptal edin sonuçta sorun sizde diye belirttim yalnız bana 860 TL cayma bedeli ödeyeceksiniz dediler. Yahu kullanamıyorsam cayma bedeli niye ödeyeyim açıkçası TTNET vardıya hani küfürler savuruyorduk onu bile özlüyoruz.

Tekrar ediyorum kesinlikle alınmaması gereken bir ürün bana bakmayın gidip Şikayet sitelerine bir göz atarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.
  • belirtones B kullanıcısına yanıt
    3g modunda denediniz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mayısta iş için devamlı şehir dışında olacağımdan dolayı 10gb sınırsız 109 TL olarak almıştım. Şuan evde ikinci bir modem olarak kullanıyorum, kopma gibi bir sıkıntı yaşamadım aksine çok memnunum.
    Hizmet sürekliliği sağlanamıyorsa, ilçenizdeki tüketici hakem heyetine başvuru yapabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sakın kunduz almayın
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bütün bölgelerde abone artmasından ve Süperbox'un sınırsız olmasından kaynaklı aşırı yüklenim var bundan dolayı hız düşümleri gayet normal 5G gelmeden veya baz istasyonları mesafesi kısalmadık sürece bir şey çözülmez.

Yeni baz istasyonları kurmak maliyet ve 5G frekansları da keza maliyet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Bütün bölgelerde abone artmasından ve Süperbox'un sınırsız olmasından kaynaklı aşırı yüklenim var bundan dolayı hız düşümleri gayet normal 5G gelmeden veya baz istasyonları mesafesi kısalmadık sürece bir şey çözülmez.

Yeni baz istasyonları kurmak maliyet ve 5G frekansları da keza maliyet.
    Keşke hız düşüşü olsaydı diyorum. Ping olayını felan geçtim artık kopma sorunu çözülemiyor hiçbir şekilde.

Şöyle bir örnek verebilirim herhangi bir dosya indirince internet gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lakapyokpikapvar

3g modunda denediniz mi
    Evet denedim onda kopma olmuyor ama o kadar yavaş ki google'ye dahi giremiyorum. 0.50 mbps hız var 3G modunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkytur

Mayısta iş için devamlı şehir dışında olacağımdan dolayı 10gb sınırsız 109 TL olarak almıştım. Şuan evde ikinci bir modem olarak kullanıyorum, kopma gibi bir sıkıntı yaşamadım aksine çok memnunum.
    bölge ile alakalı olduğunu kabul ediyorum. Ama süperbox kullananların çoğunluğu şikayetçi demek istediğim şebeke kaynaklı kullanamama durumu var bundan dolayı iptal edilmesi gerektiği taraftarıyım ama turkcell kullanamadığım hizmetin ücretini talep ediyor.

ilk aldığım ay çok iyiydi gerçekten ben bile şaşırmıştım ama daha sonra kopmalar baş göstermeye başladı.

Böyle bir hizmetin herkese satılması yanlış bir olay sadece altyapı sıkıntısı çekenlere özel olsaydı kimsenin canı yanmazdı. Lakin port sorunu çekmeyen kişiler bile varsayılan internetini bırakıp süperbox alınca ortaya kimsenin doğru dürüst kullanamadığı bir ürün meydana geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belirtones -- 21 Aralık 2019; 17:56:41 >

Bölgesel kontrol gerekiyor. Dogrudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: belirtones

Alıntıları Göster
    Zaten turkcell de yaptigi stratejik hatalari anladi.
    279 TL ye ilk cikan sinirsiz paketle millet terrabytelarca download upload yapinca, once sinirsiz paketler kalkti.
    Sonra tum paketlerdeki upload hizlari dusuruldu.
    Sonra 24 ay olan sozlesme sureleri 12 aya indirildi (ki isi biten gitsin).
    Muhtemelen yakinda fiyatlara yine bir zam (guncelleme) gelir.

Zaten su an, altyapi yetersizligi disinda Superbox'u kullanmanin hic bir avantaji da kalmadi (hiz, stabilite, upload hizi yuksekligi vesaire).
    Eli mahkum olanlar mecbur aliyorlar.

Bu gunlerin gelecegini aylar once bu forumda anlatmistik ama Turkcell fanboyu arkadaslar, superbox'un fiberden bile daha stabil oldugu iddiasi ile bir suru insani yanilttilar.
    20 megabit hiz ile 3 tane 4K video actigini iddia eden hatta 20 megbit superbox ile sanki interneti paylasan herkes 20 megabitmis gibi baglandigini soyleyip yanilttilar insanlari.

• + 100000 la sana katılıyorum kardeşim..

Adamlar kolay yoldan para işini çözmüşler zahmetsizzz...

almayın aldırmayın..
  • kopma sorunu var çok kopuyor ya

• Sonuna kadar katılıyorum.
  • Böyle hizmetler tırcı falan hani sürekli yoldaysanız alınır. Ya da binanızda sabit altyapı yoksa ve yakın gelecekte de kurulmayacaksa. Onun haricinde bir anlamı yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.