Şimdi Ara

superonle adsl ve yalin adsl yeni uyelik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim evimde ev telefonu yok, ve internetim de yok su an, superonline adsl baglatmak istiyorum ama ev telefonum olmadan mumkun mu bu acaba? yoksa yalin adsl mi almak zorundayim bu durumda? yalin internet ne demek tam olarak? daha pahali olmasinin disinda ne farki var?

ev telefonu baglatmak istemiyorum pek ama mumkunse su kampanyaya girmek istiyorum ne dersiniz
    http://www.superonline.net/kampanyalar/adsl-kampanyalari/adsl-kampanyasi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: oscarwilde1510

iyi gunler benim bir kac sorum olacak
    benim evimde ev telefonu yok, ve internetim de yok su an, superonline adsl baglatmak istiyorum ama ev telefonum olmadan mumkun mu bu acaba? yoksa yalin adsl mi almak zorundayim bu durumda? yalin internet ne demek tam olarak? daha pahali olmasinin disinda ne farki var?

ev telefonu baglatmak istemiyorum pek ama mumkunse su kampanyaya girmek istiyorum ne dersiniz
    http://www.superonline.net/kampanyalar/adsl-kampanyalari/adsl-kampanyasi

Adsl bulaşma hocam çok sancılı süreçleri var ve türk telekomun alt yapısını kullanıyor.

• oscarwilde1510 O kullanıcısına yanıt
    Türknet taahhütsüz 150 Gb akn'li 59 TL eğer bir problem yaşarsan taahhütsüz olduğu için iptal ettirebilirsin.
    Vodafone 16 mb/sn 60 gb akk 49 TL'idi.
    Türkcell Süperonline 16 Mb/sn 50 gb akk 49 TL'idi.(Ev Telefonunu taşıyana bu kampanya geçerliydi.)
    Türk Telekom sakın bulaşma 24 ay seni bağlıyor ve doğru düzgün hizmet veremeyip fahiş fiyatlarla tüketiciyi soyuyor.(Tavsiye Etmem)
  • Ayrica sunu belirteyim baktim kampanya yada 50gb akk keske downloada gitse solonun kotu yani upload ilede kotan gidiyor ayda en az 10gb upload yapsan normal kullanici icin geriye 40gb download hakkin kaliyor bence hic mi hic bulasma zaten dsl de ttnete bagli turkneti bir dene tahhutsuz oldugundan dolayi baktin memnun kalmassan direk ttnete gec hic ugrasma bole sacma seylerle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anteke31 -- 22 Temmuz 2016; 16:10:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sancılı süreç vs. demişler fakat ben başvuru yaptım call center üzerinden 3 gün içinde tamamlandı işlemler.Superonline ttnet den daha iyi şahsen çünkü youtube da falan ttnet kullanırken 360P videolarda bile donuyordu superonline da 1080P video açıyorum hiç donma yok takır takır doluyor. Not: ADSL kullanıcısıyım. Maşallah diyelim de nazar değmesin
  • adsl mi kaldı artık. fiber bağlatın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: microlap

adsl mi kaldı artık. fiber bağlatın.

Bölgesinde fiber yoksa ne yapsın hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tezekos kullanıcısına yanıt
    ADSL kullanıcısıyım daha doğrusu kullanamayacısıyım demek doğru olur çünkü kullanamıyorum. TTNET'in sorunsuz verdiği hizmeti aynı altyapıyı kullanan TURKCELL hiçbir şekilde veremiyor. Şuan 3mbps hizmet sağlıyor. 9 gün içinde modem kurulumuna geldiler modem kurulumunda dsl ışığında sıkıntı vardı aradan 4 gün geçti hala Allah'ın bir kulu gelip bakmadı. Aradığım zaman sorunu TT'a ilettik dönüş bekliyoruz diyorlar. Hayır müşteri hizmetlerindeki elemana kızmak da bir işe yaramıyor. Oraya koymuşlar adam sana bağırsa da çağırsa da onu sorunun çözüleceğine ikna et başka iş yapma demişler. Söylediklerine göre TT'nin en geç ne zaman geri dönüş yapacaklarını bile bilmiyorlarmış.

Turkcell'in fiberi nasıldır bilmiyorum AMA SAKIN HA SAKIN ADSL'INE BULAŞMAYIN. 3 MPBS DOWNLOAD HIZI 0.50 MPBS UPLOAD 300-600 PİNG İSTİYORSANIZ KESİNLİKLE DOĞRU ADRESTENİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deneyimsiz Adam -- 22 Temmuz 2016; 23:17:37 >
    sakın ola! Superonline ADSL ' e bulaşma 3 aydır sıkıntı yaşıyorum hala çözemediler benim yaşadığım sıkıntıyı bi dünya insan daha yaşıyor.3 keere elektrikçi çağırdım sonunda iç hattınızda problem var demeyi kestiler.3 sefer de Türk Telekom yetkilileri çağırdılar sonuç yine hüsran yine hüsran günde 30-40 kesilme il einternete bağlanıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deneyimsiz Adam

ADSL kullanıcısıyım daha doğrusu kullanamayacısıyım demek doğru olur çünkü kullanamıyorum. TTNET'in sorunsuz verdiği hizmeti aynı altyapıyı kullanan TURKCELL hiçbir şekilde veremiyor. Şuan 3mbps hizmet sağlıyor. 9 gün içinde modem kurulumuna geldiler modem kurulumunda dsl ışığında sıkıntı vardı aradan 4 gün geçti hala Allah'ın bir kulu gelip bakmadı. Aradığım zaman sorunu TT'a ilettik dönüş bekliyoruz diyorlar. Hayır müşteri hizmetlerindeki elemana kızmak da bir işe yaramıyor. Oraya koymuşlar adam sana bağırsa da çağırsa da onu sorunun çözüleceğine ikna et başka iş yapma demişler. Söylediklerine göre TT'nin en geç ne zaman geri dönüş yapacaklarını bile bilmiyorlarmış.

Turkcell'in fiberi nasıldır bilmiyorum AMA SAKIN HA SAKIN ADSL'INE BULAŞMAYIN. 3 MPBS DOWNLOAD HIZI 0.50 MPBS UPLOAD 300-600 PİNG İSTİYORSANIZ KESİNLİKLE DOĞRU ADRESTENİZ.

Hocam modem arayuzunden modem degerlerinizi atarsaniz bakalim hat degerlerine ilk acildiginda hat santralden profil guncellendigi icin hattiniza hattiniz 4 mbps olarak aciliyor sizin hattinizin hizini yukselttirmeniz gerekmekte degerleri atarsaniz bakalim beraber.

Hocam müşteri temsilcisindeki 6-7 farklı kişinin her birine tam 15er dakika dil döktüm. Bu bölgeye taşınalı 5 sene oldu ttnette iken 8 mpbsi sorunsuz alıyordum, bakın size başvuralı tam 2 hafta oldu hala sağlıklı internet hizmeti alamıyorum dedim kendileri 600 pingi düşürmekten başka hiçbir şey yapmadı. İç hattınızda sorun olabilir binanıza kadar olan sinyalde sorun gözükmüyor dedi.2 hafta öncesine kadar olmayan sorun neden şimdi başladı dediğimde ise anlıyoruz efendim zaten turk telekom ile iletişim halindeyiz sorununuzu çözmek için elimizden geleni yapıyoruz dediler. Bana internet hizmeti sunmak için 1 ay bekletince ben ne öyle hizmetten. Her gün ayrı ayrı her müşteri temsilcisine önce kibarca aynı sorunu anlatıyorum hepsi efendim işleminizi hızlandırmışız zaten diyerek sallıyorlar en sonunda bağıra çağıra kavga ederek kapatıyoruz telefonu. Zaten Turk Telekomdan ne gelen var ne giden.

Edit: Siz bunu dedikten sonra bir daha arayayım bir umut dedim, konuştuğum kişiye göre şuan benim internet erişimim hiçbir şekilde yokmuş. Onlara göre modemime sinyal gelmiyormuş. Ben adama hızım 3 mpbs şuan test yaptım onun düzeltilmesini istiyorum diyorum adam beyfendi sizin internet erişiminiz yok 24 saat içinde geri dönüş yapacaklarmış. Fazla da diretmek istemedim şuan bu internete ihtiyacım var 3 mpbs şuanlık yeterli ondan da olmayalım da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deneyimsiz Adam -- 23 Temmuz 2016; 14:57:03 >

• quote:

Hocam müşteri temsilcisindeki 6-7 farklı kişinin her birine tam 15er dakika dil döktüm. Bu bölgeye taşınalı 5 sene oldu ttnette iken 8 mpbsi sorunsuz alıyordum, bakın size başvuralı tam 2 hafta oldu hala sağlıklı internet hizmeti alamıyorum dedim kendileri 600 pingi düşürmekten başka hiçbir şey yapmadı. İç hattınızda sorun olabilir binanıza kadar olan sinyalde sorun gözükmüyor dedi.2 hafta öncesine kadar olmayan sorun neden şimdi başladı dediğimde ise anlıyoruz efendim zaten turk telekom ile iletişim halindeyiz sorununuzu çözmek için elimizden geleni yapıyoruz dediler. Bana internet hizmeti sunmak için 1 ay bekletince ben ne öyle hizmetten. Her gün ayrı ayrı her müşteri temsilcisine önce kibarca aynı sorunu anlatıyorum hepsi efendim işleminizi hızlandırmışız zaten diyerek sallıyorlar en sonunda bağıra çağıra kavga ederek kapatıyoruz telefonu. Zaten Turk Telekomdan ne gelen var ne giden.

Edit: Siz bunu dedikten sonra bir daha arayayım bir umut dedim, konuştuğum kişiye göre şuan benim internet erişimim hiçbir şekilde yokmuş. Onlara göre modemime sinyal gelmiyormuş. Ben adama hızım 3 mpbs şuan test yaptım onun düzeltilmesini istiyorum diyorum adam beyfendi sizin internet erişiminiz yok 24 saat içinde geri dönüş yapacaklarmış. Fazla da diretmek istemedim şuan bu internete ihtiyacım var 3 mpbs şuanlık yeterli ondan da olmayalım da.

Kusura bakmayin hocam gec mesaj yaziyorum.

Hocam hattiniz 4 mbps de sabitlenmis hattiniz kac mbps lik paket ise mhlerini arayin teknik kismini ve soyle soyleyin benim hattimin hizi 4 mbps e sabitlenmis rica etsem paket hizim olan ... mbps ye hiz profillerimi guncelleyebilir misiniz diye soyleyin kendisi kademe kademe yukseltiyor hizlar 4 8 12 ve 16 mbps diye kademe kademe artiriliyor paket hiziniz hangisi ise mhleri ile gorusurken modem ara yuzunden hattin hizini kontrol edin ve ona gore yonlendirin kendisini zaten hizinizi yukseltirken baglantiniz kopacak ve yeniden gelecektir es zamanli olarak modemin isiklarindan da takip edin ve sonucu bizimle paylasin hocam.

Müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım kadın modem arayüzümde hiçbir değişiklik yapamadı. Bunun çok garip olduğunu ilk defa karşılaştığını belirtti. Konuşma tonundan şaşırdığı belli oluyordu 6-7 dakika uğraştı internetim 1 defa bile kopmadı. Modeme reset atmamı felan söyledi gene değişmedi. Şikayet kaydı oluşturmuş ve bunu belirtmiş 24 saat içinde beni arayacaklarmış.
  • quote:

Müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım kadın modem arayüzümde hiçbir değişiklik yapamadı. Bunun çok garip olduğunu ilk defa karşılaştığını belirtti. Konuşma tonundan şaşırdığı belli oluyordu 6-7 dakika uğraştı internetim 1 defa bile kopmadı. Modeme reset atmamı felan söyledi gene değişmedi. Şikayet kaydı oluşturmuş ve bunu belirtmiş 24 saat içinde beni arayacaklarmış.

Anlayan bir temsilci denk gelecektir mutlaka hocam.Hizim 4 mbps ye sabitlenmis hizimi paket hizim olan ... mbps ye yukseltebilir misiniz diye de belirtebilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.