Şimdi Ara

superonline adil kullanımı olayı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bildiginiz gibi diger adsl servislerindede bu şart geçiyor ama uygulamıyorlar yani es geçiyorlar. Superonline a gececegim superonline uyguluyormu üstüne düşüyormu yani bu konunun. Ayrıca biri adsl kullanıyorum 80 -90 gb her ay download var hızı düşürmüyorlar ne dersiniz? superonline meraklı mı böyle şeylere geçim mi?

• sakın geçme.
  • Diğer sağlayıcılarda da olduğu gibi Superonline'da da akk var ve uygulanıyor.
  • Superonline anında hızı düşürüyor. Hepsinde yok. Uydunet ve Metronet tarifelerini inceleyebilirsin.
  • Ne uydunet var nede metronet. Doping biri ve smile var napsam bende sıkıldım bu işe. Geçenlerde fatura yatırdım 60 lira canım yandı yemin ediyorum.Max 500 gb downloadı var. Ne yani filmdemi indirmeyelim. Film oyun indirmiceksen ne diye sınırsız aldım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maverick80

Superonline anında hızı düşürüyor. Hepsinde yok. Uydunet ve Metronet tarifelerini inceleyebilirsin.

Kullandıgım biri adsl de de var fakat adamlar uygulamıyor. daha önce ttnet kullanıyordum onda da yoktu fakat bugun dükkana müşteri temsilcisi gelmiş 8 mb e kadar limitsiz net i 33 tl verecekelrmiş 2 yıl boyunca. şirketler için miş fakat eve de yapıyorlarmış ondan sordum geçim mi diye?? adil kullanımı uyguluyorlarsa gerek yok abi
  • O zaman sınırsız internet keyfini yaşayın bize zehir ettiler. Akşamları 1 mb. ile 3 pc kullanıyoruz. 7 cedlerine saydırıyorum. Bu sinir harbine girmemek için hiç bulaşmayın.

@dBZerodealer-
    Bunlar Şark Kurnazı. Yakında 56k tekrar görürüz. Zaten arasıra görüyorum. Adil Kullanım denilen zımbırtı zamdan başka birşey değil. Bunu savunan mahluklarda doğada nefes alıyorlar malesef!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNET ile fatura saçmalığı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

O zaman sınırsız internet keyfini yaşayın bize zehir ettiler. Akşamları 1 mb. ile 3 pc kullanıyoruz. 7 cedlerine saydırıyorum. Bu sinir harbine girmemek için hiç bulaşmayın.

@dBZerodealer-
    Bunlar Şark Kurnazı. Yakında 56k tekrar görürüz. Zaten arasıra görüyorum. Adil Kullanım denilen zımbırtı zamdan başka birşey değil. Bunu savunan mahluklarda doğada nefes alıyorlar malesef!

Tsk ederim. Anladim durumu :)
  • ustalar babam benden habersiz geçirmiş adsl e superonline a imzayı attım diyor sabah geçmek için. Ne yapacagız ya 2 yıl kontrat varmıs 35 tl sınırsız 8 mbps e kadar.
    fiyat iyi ama adil kullanım olayı kafamı karıştırdı. ilk ay iptal ettirecegim olmazsa. kontrat oldugu için büyük ceza olur mu?
  • Babanıza sözleşme değilde başka bir kayıt kaydı imzalatılmış olabilir. genelde sözleşme-taahhütü hattı bağlayınca imzalatıyorlar.

Eğer imzalamadıysa zaten arayıp vazgeçtiğinizi bildirebilirsin. Sözleşme-Taahhüte imza atıldıysa:

Tüketici cayma hakkını kullanarak 7 gün içinde gerekçe göstermeden hattın kapatılmasını isteyebilirsin. Ama çamura yatıp ık mık edebilirler. Googledan tüketici cayma hakkı 7 gün diye aratırsan gerekli bilgilere ulaşabilirsin. Geçmiş olsun.
  • quote:

Babanıza sözleşme değilde başka bir kayıt kaydı imzalatılmış olabilir. genelde sözleşme-taahhütü hattı bağlayınca imzalatıyorlar.

Eğer imzalamadıysa zaten arayıp vazgeçtiğinizi bildirebilirsin. Sözleşme-Taahhüte imza atıldıysa:

Tüketici cayma hakkını kullanarak 7 gün içinde gerekçe göstermeden hattın kapatılmasını isteyebilirsin. Ama çamura yatıp ık mık edebilirler. Googledan tüketici cayma hakkı 7 gün diye aratırsan gerekli bilgilere ulaşabilirsin. Geçmiş olsun.

Eyvallah usta sagolasin
  • ya onu bunu geçtim benyasal yollarla steamdan oyun indiremiyorum bisürü oyunum var hesabımda indiremiyorum adil kullanıyorum yine indiremiyorum ameka
  • beni de kandırdılar yok uygulanmıyor yok şöyle güzel böyle iyi diye. superonline'a geçtiğim ay uygulanmaya başladı, bu işin ilk mağdurlarındanım diyebilirim
    özetle akk'dan kaçmak istiyorsan tek yol uydunet kardeşim. o da yoksa bölgende superonline ve ttnet'in azap dolu ellerine düştün demektir.
  • Nasıl ya? Harranlı Emine'ye akk uygulamıyorlar günde 30 kez tıkır tıkır indiriyor kız Sizde sorun olmasın?
    Türkcell in hangi kampanyası o harbiden?
  • gecen ay ortasinda gecmistim superonline a.53 gb download sonucunda hizim dusurulmemisti gecen ay bakalim bu ay dusurucekler mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.