Şimdi Ara

Superonline Akşam Saatlerinde Ping Sorunu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
7
Favori
27.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 500/20 paketi kullanmaktayım, kablosuz cep telefonu ile yaptığım test sonucu bu şekilde, sizce değerler iyi mi

Superonline Akşam Saatlerinde Ping Sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alphi3458 kullanıcısına yanıt

değerler iyi, cgnat da değilsiniz sanırım. doğru mudur?

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

Onu nasıl anlarız hocam

modem arayüzüne girip gördüğünüz ip adresiniz ile fast.com, whatismyip gibi sitelerde gördüğünüz ip adresi aynı mı bir bakın.

örneğin. modem aryüzünde 176.x.x.x yazıyorsa ve fast.com'da da aynı ip yazıyorsa cgnat'da değilsiniz.

fakat modem de 10.x.x.x yazıp fast.com'da 176.x.x.x görüyorsanız cgnat altındasınız.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

Baktım aynı değil şu an. Yani cgnat dediğiniz şeydeyim

• 1 Aydır aynı internetim, hiçbir gelişme hiçbir değişim olmadı. Oluşturulan arıza kaydına bu bölgesel bir problem en geç 1 hafta içerisinde düzelir diyip geçiştirdiler ancak 1 aydır uploadım yok. Var ama yok, kafasına göre olmak isterse oluyor istemezse olmuyor keyfini bekliyorum. Oynadığım oyunlardan, gezdiğim sitelerden, izlediğim yayınlardan keyif alamamaya başladım. Superonline'ı aradığımda, konuştuğumda cmd üzerinden ping değerlerini kontrol ettirip kendi önlerinde herhangi bir sıkıntı görmediklerini, bu durumla ilgili benim paket kaybı yaşadığım durumlarda yine aynı şekilde cmd üzerinden ping atıp onun sslerini aynı şekilde kendilerine iletmemi istediler ancak onların istediği pingle benim yaşadığım paket kaybının alakası yok ki. 5 senedir kullanıyorum ilk defa böyle bir sorun yaşıyorum ve cidden rezil oldum diyebilirim. Şansımadır ki bölgede herhangi başka bir altyapı olmadığı için internetimi değiştiremiyorum. Çok yazık.

Superonline Akşam Saatlerinde Ping Sorunu

Vf 200/20 kendi altyapısı. Sendeki sonuçlar güzergaha göre normal ama çok iyide değil bence. 5ghz ile bağlandıysan bide 113 ms biraz fazla. Tabi konumu bilmeden konuşuyorum.

• Whowert is back kullanıcısına yanıt

İyi de hocam sizin test server izmir benimki almanya ve benim çıkan ping değeri 41 ms

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alphi3458 -- 8 Nisan 2022; 9:12:18 >

benimkiyle kıyasladığımı kim söyledi hocam? ss'i öylesine attım bide zaten yüklü hali fazla duruyor demişim ki evet bence öyle. Solde daha düşük değerler alanlar var. Buna istinaden böyle söyledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whowert is back -- 8 Nisan 2022; 9:33:5 >
  • Phatonix P kullanıcısına yanıt

Aynı şekilde hocam İstanbul Kadıköy Göztepe Mahallesi, sürekli dalgalı, gecikmeli, paket kayıplı bir internet ile cebelleşiyorum. Çok kalitesiz.

• ataman5 kullanıcısına yanıt

İst kadıköy erenköydeyim ve 4 yıldır hiç sorun yaşamadım

• Dün internet gitti süperonline'ı aradım öğlen 3 gibi gelir dediler. 3 oldu aradım 6 gibi gelir dediler. tekrar aradım 4gb telefon interneti teklif ettiler küfür eder gibi. kardeşim madem sözünü verdiğiniz sınırsız hizmeti o an veremiyorsunuz, gidin sınırsız telefon interneti verin o günlük, işlerim görülsün. 4gb neden teklif ediyorsun.

Ben gideyim bir spor salonu aboneliği alayım. bir gün gittiğimde salon kapalı olsun benim elime bir dambıl bir de havlu versinler. ne farkı var bu örnekten şimdi bunun.

Hiç bir şey teklif etmeseler bu kadar sinirlenmezdim. Abartıyorum gibi gelebilir ama bu kaçıncı sorun süperonline'a geçtim geçeli. Hani son 5 yılda diğer sağlayıcılarda bu sorunları yaşamış olsam neyse diyeceğim.

• [__Zahid__] kullanıcısına yanıt

T.cell cimri/kazıkçı kafa yapısı hocam normâldir. Vf o konuda daha bonkör.Kesinti olduğunda 10gb veriyor. Bitince bidaha veriyor fln. Gerçi d.load/upload özürlüsü olduktan sonra isterse sınırsız versin fıs. xD Ama niyetleri iyi en azından.

• kabloyla bağlanmama rağmen gece saatlerinde csgo sunucularında çok büyük gecikme yaşıyorum. pinge bakıyorum maçtan maça 50 ila 90 arasında değişiyor. özellikle dün rekabetçi sırasında bir 50 bir 75 bir 80 oldu eğlencemin için ettiler sağolsunlar. akşam iki dk bir keyif alacağız o da mahvoluyor verdikleri leş hizmet yüzünden

• 2 saattir twitter'da videolar ve gif'ler oynamıyor. Tüm iss'ler mi böyle yoksa yine superonline kaynaklı mı? Sadece Tr'de var şu an bu sorun

• ekostros kullanıcısına yanıt

Bende de aynı şekilde Superonline müşteri hizmetlerini aradım genel sorun dediler ama bilmiyorum ne kadar doğru. Şimdi baktım düzelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diciotto -- 11 Nisan 2022; 22:54:1 >
  • Modem ara yüzüne giremiyorum "Your connection is not private" uyarısı geliyor nasıl aşabilirim bunu ilk defa oluyor böyle birşey.

• Arkadaşlar bu sorunları hangi modem ile yaşıyorsunuz?

• FearFromHe F kullanıcısına yanıt

ZXHN H267A ile yaşıyorum. Modemde sıkıntı olduğunu düşünüp Asus N17U bağladım. Onda da yaşadım. Müşteri temsilcisini aradım. Kopma görmediğini söyledi. İletişim formu doldurmamı istedi. Yazdım, bakalım göreceğiz.

• FearFromHe F kullanıcısına yanıt
    Modemden kaynaklı olduğunu mu düşünüyorsunuz? Bildiğiniz ya da şüphelendiğiniz bir şey mi var?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.