Şimdi Ara

Superonline Akşam Saatlerinde Ping Sorunu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
7
Favori
27.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türknet vdsl bağlattım oyunlarda akıyor. Sol ping 40ms mesela ama oyun içinde ağırlık var. Türknet 45ms öyle bir gecikme yok. Sol pişmanlıktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evime ekip geldi. Ont cihazının adaptörünü değiştirdiler. Ama anlık kesilme devam ediyor. Sizde de devam ediyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 Aydır, Mart ayının başından beri paket kaybı, oyunlarda ping artışı, özellikle Lost Ark oynarken absürt ping değerleri ve peşine oyundan atması çok fazla sinirimi bozmaya başladı. Ne derdimi anlatabiliyorum müşteri temsilcesine ne derdime bir çare bulabiliyorlar. Bölgede bildiğim kadarıyla SOL altyapısından başka bir altyapı olmadığı için de başka bir sağlayıcıya geçemiyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum, ne zamana kadar acaba altyapı böyle acı çekmeye devam edecek.

• Arkadaşlar daha önceden beri Huawei HG8245X6 model ile ping problemi yaşıyordum.Bugün yine whatsapp ve sosyal medya sorunu için MH aradım. MH sorunu çözemedi ve her ne yaptı ise bilmiyorum ama hızda dalgalanma yaşamaya başladım.Bazı arkadaşlar daha bu problemi yaşamıştı çözüm bulan oldu mu sebebi nedir sizce?

Superonline Akşam Saatlerinde Ping Sorunu
  • Bende Bursadayım 176 lı ip bloğunda valorantta anlık paket kaybı %0 gözüküyor ancak kaybolan toplam paket adedi 50-60 lara çıkabiliyor bir maçta.Eskiden farklı bloktaydım max 7-8 paket kayboluyordu.Bu konuda yeterli bilgim yok.Kabul edilebilir bir düzey midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibcg1995 -- 5 Mayıs 2022; 1:50:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ibcg1995 kullanıcısına yanıt

superonlinein valorant birimi var bildirin çözerler

• yusuf683 Y kullanıcısına yanıt
    Valla hocam açıkçası şuanki ip bloğumda whatsapp sorunları filan yaşamıyorum.Aramakda istemiyorum bozarlar yine diye

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ibcg1995 kullanıcısına yanıt

aynı ip blogundayim ankarada sorun yok

arkadaş paket kaybından değil toplam paket kaybından bahsediyor. onun göstergesini açmanız lazım ayrıca.

toplam paket kaybına çok takılmamak lazım sanırım. oyuna ilk bağlantıda zaten duruma göre 15-20 gibi değerlerle başlıyor bende de.

oyun içinde de olsa olsa 30-35 leri gördüğümü hatırlıyorum. bende 176'lı ip bloğundayım.

Mh de öyle birim mi var?

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

evet bende de 15 de 176'lı ip bloğundayım.

• thelordof kullanıcısına yanıt

evet iş başvurusu görmüştüm riot games için ekipleri var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf683 -- 5 Mayıs 2022; 20:16:42 >

• Merhaba arkadaşlar,

cs go oynuyorum akşam saatlerinde yüksek ping almaya başladım yaklaşık 1 aydır var bu sorun bende incelemeye başladım.

avrupa sunucularında almanya dışında polonya, hollanda, lüksemburg gibi ülkelere tracert testleri yaptım 100 ping alıyorum peeringleri telecom sparkle üzerinden gidiyor sanırım bu yüzden biraz ping artışı oluyor türk telekom ise level3 veya ntt kullanıyor mis gibi ping alıyorlar.

ben bugün superonline'a detayları vererek bir mail attım route'ları düzenleyebilir misiniz diye fakat dönüş bireysel istekleri yapamıyoruz diye oldu sanki bu sorundan tek ben müzdaribim binlerce insan aynı sorunu yaşıyor. uzun lafın kısası verdiğimiz paranın karşılığını alamıyoruz, maalesef superonline artık benim için tt'nin altında kaldı. taahhüttün bitmesine 10 ay kaldı ayrılmak istersem 2 bin lira bozma bedeli istiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodolphuS -- 6 Mayıs 2022; 16:59:56 >
    Steam için birimleri de var mı acaba?

• rodolphuS kullanıcısına yanıt

hangi şehirdesiniz bende bazen 35ms bazen 75ms alıyorum hangi sunuculara bağlanıyor da bu kadar fark oluyor anlamıyorum

• burbarian B kullanıcısına yanıt

steam indirmede dalgalanma yaşıyordum pek ilgilenmediler sanırım yok birimleri bir süre sonra kendi kendine düzeltildi.

Cs go performansı çok kötü. 100 pinvden aşağısını çok nadir görüyorum. Ttnette cgnat havuzuna düşmeden önce 30 pi gle oynuyordum. Havuzdan çıkamayınca sol fibere geçtim ama bu da aynı nane.

• ist/avr tarafındayım, polonya sunucularında oluyor yüksek ping hocam tespit ettim ama superonline çözüm sunmuyor.

• Steamde hangi sunucuya bağlı olmak daha iyi performans veriyor?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.