Merhabalar, yaklaşık 25 dakikadır superonline müşteri temsilcisiyle telefonda görüşmemi şuanda sonlandırmış bulunmaktayım. Ağır söylemlerde bulunarak gerçekleştirdiğim bu telefon konuşmasının sonucunda tekrar bir arıza kaydı açıldı. Özellikle akşam saatlerinde CS:GO oyununda ping değerlerim almanya sunucusu için 50-150 arasında gidip geliyor. Siz değerli forum üyelerinden bu sorunu yaşayan herkesten gündelik olarak herkesin bunları aramasını, şikayetlerini dile getirmesini ve düzenli olarak arıza kaydı açtırmasını rica ediyorum. Sorunun çözümü hiçte yakın gibi görünmüyor. Firmanın çokta umrunda gibi durmuyor. Çalışma olup olmadığı meçhul. Tarafıma defalarca sorunun avrupa tarafında olduğu fakat sorunun neden ve hangi bölgeden kaynaklandığının bilinmediği söylendi. Artık söyleyecek iletecek şikayet bulamıyorum sanırım artık ağzımı bozmak ve davalık olmak durumunda kalacağım. |
Superonline Akşam Saatlerinde Ping Sorunu (12. sayfa)
-
-
Teşekkürler Superonline, taahhüt bittiği an Sol Fiber'den TT VDSL'e dönüş yapacağız anlaşıldı. Bize bu fiber denen mükemmel teknolojiyi en kötü şartlarda sunduğun için ne kadar dua etsek azdır.
-
hocam sizde de ara ara whatsappta sorun oluyor mu?(kum saatinde bekleme)
-
Bu geç saatte bir online oyun için deneme yapmak istedim ama sonuç hüsran sanırım bu iş çözülecek gibi durmuyor ve 24 aylık taahütüm var, önümüzdeki bayrama kadar ciddi bir iyileşme olmaz ise planım taahütü dahil bozmak, bu denli sinir bozucu olabileceğini hiç düşünmemiştim. Büyük hayal kırıklığı.
-
Saniyelik kopma bende de oluyor 1 haftadır. Manisa merkezdeyim. 2 ay oldu geçeli. Lanet olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vf Fiber benimde. Sol ile güzergah ve ms değerleri aynı nerdeyse.Ilginçtir ki bende de gündüz ve akşam öncesi saatler daha iyi pingler çıkıyor. Gece ise yaygın düşüncenin aksine daha yüksek pingler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Whatsappta veya diğer uygulamalarda hiç bir sorun yaşamıyorum, özellikle google'da görsel, video ve canlı yayınlarda bir problem yok. Yapılan hız testlerinde hiç bir problem yaşanmıyor. Fakat yurtdışına çıkışlarda büyük bir problem olduğu kesin. Özellikle Teamspeak sunucumuz Tr üzerinde olduğu için oradaki ping değerlerim 10-15 ms gibi gayet stabil ve düşük gözükürken aynı anda discordda yurtdışı bir kanalda ping değerlerim 150-250 arası dalgalanıyor.
-
Herkeste farklı bir etken var sanırım. Şaşırtıyor Superonline.
Bende de ping sorunu yok, bazen wp de ve bankacılık uygulamalarında sıkıntı oluyor.
-
çok kötü, çok...
-
Evet yine başladık..
-
WP dün akşam baya sıkıntılıydı bende de hocam geldiğini gördüğüm notificationların mesaj yüklemeleri bir 20-30 saniye aldı hep.
-
Mh nin uzaktan bir şeyler yapmasından sonra Wp şimdilik düzeldi gibi
Hocam moralinizi bozmak istemem ama siz de modeminizi açıp kapatınca belli bir süre iyi gidecektir bir noktada başa sarıyor hep.
-
Sorunla karşılaşırsam telefonun wifi sini kapa aç yapıyordum. O şekilde geçici düzeliyordu.
-
Ben de yeni abone oldum eve kadar fiber hat yapıldı. Önceki vdsl bağlantıma göre pingler yüksek Türknet vdsl vae kullanırken speedtest üzerinde ping 5-6 arasında iken Superonline fiber ile 14-15 arasında değişiyor. Daha önce İstanbul'daki evimde yine gpon hat vardı ping 1-2 arasında değişiyordu. Hız testi yaparken dalgalanma da söz konusu başlarda çok yüksek hızlar alıyorken sonra düşüşler ve yükselişler oluyor. Yer İzmir Konak Akın Simav Mahallesi.
İstanbul Ataşehir problem hala devam ediyor 2 haftalık statik ip deneyimim ile hiçbir değişiklik olmadı.Artık çözümsüzlükten üyeliğinizi iptal edebilirsiniz diyorlar.
-
Aynen öyle gecikmeli ve dalgalı seyirli gecikme problemi olduğu gibi SOL Fiber'de Göztepe Mahallesi Kadıköy'de devam ediyor, çok kötü.
-
Merhabalar sevgili forum üyeleri, günlerdir süren şikayetlerimin ardından evime superonline ekipleri geldi. Az önce evimden ayrılmış bulunmaktalar. Gelen ekipler speedtest üzerinden hız testi yaptılar 200 download 20 upload herşey normal gözüküyor dediler. Fakat burada dellenip, sorunun biz kullanıcılardan dolayı kaynaklanmadığını, yapılan hız testlerinde zaten bir problem yaşanmadığını, testlerde ping değerlerinin normal göründüğünü fakat yurtdışı çıkışlarında ping değerlerinin dalgalı ve stabil olmadığını, defalarca aramama rağmen sizin firmanızın zaten bu rezilliği kabul ettiğini, sorunun sürekli avrupa yakasından kaynaklanıp buna neden olan problemin hala bilinmediğini tarafıma defalarca ilettiler. Siz buraya gelmeden önce sizi evime yönlendiren kişiyede bunları anlatıp buraya gelmenizin gereksiz olduğunu belirttim. Superonline çözüm ekipleri o kadar iş biliyor ki google'a sadece ping test yazmayı biliyorlar. Kelimelerin kifayetsiz kaldığı yer ise telefonla görüştüğü kişi ping www.google.com yazmasını söylediği halde bunu nereye yazacağını dahil bilmeyen o andı. Telefonla talimat veren kişiyi isteyerek onunlada hararetli bir görüşme yaptım. Sorunun 'sözde' bizim oynadığımız sunuculardan kaynaklandığını, yurtdışında böyle pinglerin normal olabileceğini falan söylemeye kalktı 'HADSİZ'. İnterneti ilk bağlattığımda böyle bir problemin yaşanmadığını zaten fiber internette böyle bir problemin yaşanmasının imkansız derecede olmasını, sizin firmanızın bu rezaleti zaten kabul ettiğini fakat hala çözemediğini söylerken sözümü kesmeye kalktığı anda haddini bildirdim. C.B Yardımcısı Fuat Oktay beye bu konuyla ilgilide bilgi verildiğinin altını çizdim. Sonunda cmdden ping değerlerimin resmini çekip evimden ayrıldılar. Vurgulayarak, sorunun superonline altyapısında olduğunu telefon görüşmemizin sesli olarak şikayet olarak iletilmesini arz ettim. Bu iş bilmez saha ve masa ekipleriyle işimiz zor gibi görünüyor arkadaşlar. Gerçekten kan beynime çıkmış durumda yazım hataları için kusura bakmayınız. Şikayetlerimi iletmeye düzenli olarak devam edeceğim. Bu problemi yaşayan sizlerde şikayetlerinizi düzenli olarak dile getirin arkadaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csgomoses -- 2 Nisan 2022; 18:12:59 >
-
profilinizde beylikdüzü yazıyor, tam olarak neresindesiniz. bende beylikdüzündeyim geçtiğimiz haftalarda sıkıntı olmuş buradan da yazdım ama 1 haftayı aşkın bir süredir bende sıkıntı yok. birde ip adresiniz kaç ile başlıyor. belirli ip havuzlarında mı sıkıntı var acaba halen anlamadım.
-
Hocam şu adrese tracert sonucunuzu atar mısınız
52.58.81.34
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X