Göztepe Mahallesi Kadıköy yine çok kötü, tüm gün boyunca böyleydi, hiç iyileşme emaresi yok bağlattığım günden beri, büyük bir hayal kırıklığı yolunda ilerliyor son durum. |
Superonline Akşam Saatlerinde Ping Sorunu (10. sayfa)
-
-
Saat 23'te ping olmasının sebebi nedir nasıl olabilir böyle bir şey. Bunlar 200 mbit, 500 mbit diye bir sürü müşteri aldılar kapasite mi yetmiyor noluyor artık anlamıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben statik ip aldım düzeldi . . beylikdüzündeyim bende .
-
Merhaba hocam aylık kaç ₺ ? Belki ben de denemeliyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheProNightly -- 20 Mart 2022; 4:28:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
30 tl günlük 1 lira istediğin zaman iptal edebiliyorsun.
-
Sorun İstanbul'a özel birşey değil. Ben İzmir'deyim akşam saatlerinde pingim 2 kat artıyor. Gündüz 50ms aldığım cs:go'da akşam 100ms'nin altına düşmüyor. (Pingin yükseldiği saatler 19:30-01:00 arası).
Dün statik ip satın alıp denedim hiçbirşey değişmedi. İşin ilginci 1 ay önce sorun kendi kendine düzelmişti, 3-4 gündür aynı sorunu tekrar yaşamaya başladım. Ben bunları aralık ayında thh'ye verdim karar elime ulaşınca cayma bedeli vermeden iptal edip türknet'e geçeceğim.
SOL bitmiş, dolar arttı maliyetler arttı, adamlar az zam yapıyor eyv ama hizmet yok ortada..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3x -- 21 Mart 2022; 12:39:49 > -
Statikte hangi ip bloğunu verdiler?
-
Valla yalan olmasın 253 ile başlıyordu sanki, akşam bakayım..
-
Statik ip de de lokasyon sorunu var ben bursadayım 91 li ip atıyorlar izmir gözüküyor pingler artıyor stabilite de azalıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bağlattığım günden beri, 82li, 94lü ve 176lı ip blogları arasında gidip geliyorum ve hiç bir şekilde biri diğerinden daha iyi değil.
İnternet sayfaları tepkisiz şekilde yükleniyor,
Twitter instagram gibi sosyal medya sitelerinde ve forumlarda görseller yüklenmiyor ya da geç yükleniyor,
PS4 oyun konsolunda online oyun oynamak bol paket kayıplı ve gecikmeli gerçekleşiyor,
Stream uygulamalarda youtube vb. açılışlar geç oluyor ya da sonradan kalite kayıplları ve donmalar olabiliyor.
İstanbul Göztepe Mahallesi Kadıköydeyim ve gerçekten bu kadar kötü olabileceğine imkan ihitimal vermemiştim, büyük hayal kırıklığı oldu SOL fiber internet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 21 Mart 2022; 14:22:15 > -
Başlıkta gördüğüm kadarıyla baya bir kişi sorun yaşıyor. Herkese tavsiyem bu durumu thh’ye taşıyın. Bunlar habire thh’ye savunma vermek zorunda kalsınlar. Sonuç %90 lehinize çıkacaktır. Sonuç elinize geldiğinde iptal etmek zorunda da değilsiniz, başka alternatif yoksa devam edersiniz. Buradaki amaç mümkün olduğunca çok thh’ye vererek, superonline’daki yöneticilerin dikkatini çekmek. Yüzlerce kişi thh’ye giderse, bunların sorunu çözmek için kafa yoracağını ‘’umuyorum’’.
Thh’ne başvuru yapmak 5 dk’lık iş, denemeye değer.
-
Baktım şimdi 213 ile başlıyormuş..
-
Teşekkürler.
-
Arkadaşlar merhaba, fiber internet bağlandı bugün 5GHz telefondan hız testi yaptığımda 70-80'lere çıkıyor. Ancak bilgisayardan test yaptığımda 40 falan anca alıyorum. Neden böyle acaba? Bunun bir ayarı var mı?
-
İnternetin kalitesizliği yine had safhalarda geziyor bu akşam, bendeki görsel yüklememe, sitelerin geç tepki vermesi durumları gerçekten çok kötü seviyede zaten buradan bakarak online oyunların ne durumda olduğunu hemen anlayabiliyorum hiç girişmedim o yüzden.
-
csgo ve pubg facia idi bugün. resmen önümü göremedim. rezalet rezalet!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgisayarda kablolu mu kablosuz mu sonuç?
-
Hocam tahmin edebiliyorum çünkü sıradan internet sayfalarındaki işlerimi yaparken bile her türlü tepkisiz yüklemeleri tecrübe ediyorum çok kötü şekilde, ne zamanki bu gibi sorunlardan biri çözülür zaten tüm sorunlar çözülecektir diye düşünüyorum ama çözmeye niyetleri var mı pek umutvar değilim gidişattan...
-
Arkadaşlar benim ping sorunum yok ama youtube da son bir haftadır çok feci yükleme sorunum var. Hız testi sonuçlarımda hiç bir sorun yok. Hatta statik IP satın aldım 213 ile başlıyor ama sorunum bir türlü çözülmedi. Sizler ne önerirsiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X