Şimdi Ara

Superonline aradı bedavaya hizmet?!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün Superonline müşteri hizmetlerinden telefon ettiler, halihazırda kullandığım tarife 50 mbps 100 gb akk, Turkcell TV'nin de içinde olduğu bir kampanyaya geçmemi istediler. İnternetimin akk'sını 125 gb'a arttıracaklarmış ve ilk üç ay fatura ödemeyecekmişim. (79,90 x 3 = 240 TL civarı) Üstelik herhangi ek bir ücret alınmayacakmış aynı tarife parasını ödemeye devam edecekmişim.

Televizyonumun bozuk olduğunu zaten fazla kullanmadığımı söyledim. Olsun biz modeminizden sinyal alımı yaparız kullansanız da kullanmasanızda bu tarifeye geçişinizi sağlarız dediler. Bilgisayar ve tabletten de kullanabileceğimi söylediler ama benim aklıma yatmadı bu iş.

Hem bedavaya Turkcell TV kullandıracaklar, hem ilk üç ay bedava internet kullanacağım, hem de akk 125 gb'a çıkarılacak.

Bu işte bir bit yeniği var mıdır? Kullanan var mı bu tarifeyi? Sinyal alımı dedikleri tam olarak nedir?

• WP Maokai kullanıcısına yanıt
    Ayni paketin 150gbsine 69oduyorum zamlanmis fiyatlar tv izlemiyorsan cepden izlemessinki hic kanal sayisi farkli kalite farkli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27 ay seni ellerinde tutacaklar kısacası

• @krkmz1666 Hocam zaten 24 ay taahhütlü kullanıyorum şuanda 50 mbps 100 gb akk'lı interneti. Yani zaten 2 yıl beraberiz de benim anlamadığım ne alaka şimdi bu tarife bedavaya? Başka bir konuda bir forum kullanıcısı 0850'li resmi numarası değilse itibar etme dolandırıcı olabilirler demiş ama şüphelendim şimdi.
    Ararsın temsilciyi söylersin o sıkıntı değil de

Kampanyalarının geneli ole sana özel değil ilk 3 ay denemeverip 24 ay taahhüt. Toplamda 24 ay kitliyor işte

• quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Ayni paketin 150gbsine 69oduyorum zamlanmis fiyatlar tv izlemiyorsan cepden izlemessinki hic kanal sayisi farkli kalite farkli

Hocam zamlanmış olabilir dediğiniz gibi ben 79,90 ödüyorum şuanda. Turkcell TV+'yi kullanacağımdan değil zaten maksat 100 gb akk 125 gb akk olsun, bir de üç ay fatura ödemeyeyim ama sanmıyorum zaten başka bir konuda 0850'li bir numara değilse dolandırıcı taşerondur dedi bir forum kullanıcısı ona güvenerek reddedeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Ararsın temsilciyi söylersin o sıkıntı değil de

Kampanyalarının geneli ole sana özel değil ilk 3 ay denemeverip 24 ay taahhüt. Toplamda 24 ay kitliyor işte

Hocam şöyle ben zaten 24 ay taahhütle internet bağlattım. Yani bu tarifeye geçmemin onlara ne faydası olabilir? Konuşurken bir ara Turkcell TV+'yi tanıtmak amacıyla böyle bir kampanya yapıyoruz falan dedi zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Netten bakdim fiyatlar ucmus 50mbps 100gb 79diyormus ben fiyatlari bilmiyordum hemen alin gitsin

• Benimde ev telefonu + Turkcell tv + 25 mbit internet 50 tl taahhüt üm bitiyor.Buna yakın bir fiyat şu an hiçbirinde yok(fiber)

Düşünüyorum ne yapabilirim

60 tl altında alacağım her teklif için taahhüt veririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.