Şimdi Ara

Superonline borcum hakkında yardım lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle hepinize merhaba, Üniversite son sınıfım öğrencisiyim Gazetecilik okuyorum. Üniversitedeyken eve çıkmıştım. Superonline internet bağlatmıştım. Sonra ev arkadaşımla anlaşamadık evden çıktık ve tamamen kendi "sorumsuzluğum" yüzünden 6 ay borç birikmiş. Tabii bunun üstüne taahhütü fes ettiğimi düşünüp onu da koymuşlar borcun üstüne, bir de 100tl modem için yüklemişler. Toplam borcum 768tldi. Bugün hukuk bürosundan aradılar, borcum 1100tl olmuş. Hepsini bir anda ödeyemeyeceğimi, taksitlendirirlerse ödeyebileceğimi söyledim ama adam oralı bile olmadı. Dahası eğer ödemezsem önce icra, sonrasında 3 ay kadar ceza evine kadar gidebilir dedi. Benim bu parayı toplu şekilde ödeme şansım hiç yok, İstanbul'a bu sene geldim ailemin yanına, ailemin de bu parayı bir anda çıkartıp verecek gücü yok.

Size sorum şu ( eğer superonline tarafından bilgisi olanlar varsa ),

- Borcumu taksitlendirmeye gitmezler mi?

- İçeriye atılmamak için ne kadar zamanım var tahmini?

- Daha önce parayla çalışmadığımı belirterek, İstanbul gibi bir yerde nasıl para kazanırım? (düşük ücretlerle makale vs yazıyordum)

- Kredi çekme imkanım var mı? ( Kredi kartı borcumdan dolayı da icra gelmişti, taksitlendirdim şuan son taksidi ödeyeceğim )

Bilgisi olan varsa ve yardım edebilirse bana sevinirim, teşekkürler. İyi forumlar.

• Hocam bilmiyorum ama Allah kolaylık versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Do iPhonedo

Hocam bilmiyorum ama Allah kolaylık versin.

Teşekkür ederim, umarım bir çıkar yol bulabilirim.
  • Bildiğim kadarıyla hapis cezası çıkmaz ama taksitlendirme yapıp odeyemezsen o zaman çıkar diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .CrT. -- 26 Ocak 2015; 19:48:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .SubZero.

Bildiğim kadarıyla hapis cezası çıkmaz ama taksitlendirme yapıp odeyemezsen o zaman çıkar diye biliyorum

Taksitlendirmeye yanaşsalar o şekilde ödeyebilirim zaten ama yanaşmadılar.
  • Allah kolaylık versin.Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_

Allah kolaylık versin.Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim, sağolun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wHeisenberg

Öncelikle hepinize merhaba, Üniversite son sınıfım öğrencisiyim Gazetecilik okuyorum. Üniversitedeyken eve çıkmıştım. Superonline internet bağlatmıştım. Sonra ev arkadaşımla anlaşamadık evden çıktık ve tamamen kendi "sorumsuzluğum" yüzünden 6 ay borç birikmiş. Tabii bunun üstüne taahhütü fes ettiğimi düşünüp onu da koymuşlar borcun üstüne, bir de 100tl modem için yüklemişler. Toplam borcum 768tldi. Bugün hukuk bürosundan aradılar, borcum 1100tl olmuş. Hepsini bir anda ödeyemeyeceğimi, taksitlendirirlerse ödeyebileceğimi söyledim ama adam oralı bile olmadı. Dahası eğer ödemezsem önce icra, sonrasında 3 ay kadar ceza evine kadar gidebilir dedi. Benim bu parayı toplu şekilde ödeme şansım hiç yok, İstanbul'a bu sene geldim ailemin yanına, ailemin de bu parayı bir anda çıkartıp verecek gücü yok.

Size sorum şu ( eğer superonline tarafından bilgisi olanlar varsa ),

- Borcumu taksitlendirmeye gitmezler mi?

- İçeriye atılmamak için ne kadar zamanım var tahmini?

- Daha önce parayla çalışmadığımı belirterek, İstanbul gibi bir yerde nasıl para kazanırım? (düşük ücretlerle makale vs yazıyordum)

- Kredi çekme imkanım var mı? ( Kredi kartı borcumdan dolayı da icra gelmişti, taksitlendirdim şuan son taksidi ödeyeceğim )

Bilgisi olan varsa ve yardım edebilirse bana sevinirim, teşekkürler. İyi forumlar.

Hapis falan olmaz merak etme ama odeyemeyegin tahahhüte imza atma

• Borç için hapis cezası yok, avukat korkutmuş seni, olası haciz esnasında taahhütte bulunma.

• quote:

Orijinalden alıntı: hukukadami

Borç için hapis cezası yok, avukat korkutmuş seni, olası haciz esnasında taahhütte bulunma.

Teşekkür ederim öncelikle, bana ulaşmaları mümkün gözükmüyor şuan zaten ikametgahım Düzcede ben İstanbuldayım.
  • ggeçmiş olsun hapis cezası diye bir şey yok. Eve hacze gelinir ve taahhütte bulunup ödemezsen ceza var. Ayrıca o para içinde hacze gelinceğini sanmam. Masraflı iş. Hem gelse ne alacak. Seninle konuşan görevli emin ol herkesi o şekilde tehdit ediyordur. Korkma ve pısırık konuşma. Her şekilde taksit yapacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bazzzingaaa

ggeçmiş olsun hapis cezası diye bir şey yok. Eve hacze gelinir ve taahhütte bulunup ödemezsen ceza var. Ayrıca o para içinde hacze gelinceğini sanmam. Masraflı iş. Hem gelse ne alacak. Seninle konuşan görevli emin ol herkesi o şekilde tehdit ediyordur. Korkma ve pısırık konuşma. Her şekilde taksit yapacaktır.

Teşekkürler cevabın için, pısırık konuşmadım zaten, oluru-olmazı ve nedir ne değildir söyledim. Taksite yanaşmadı ama diğer aramalarında yanaşacağını düşünüyorum. Hapis yoksa sıkıntı yok gibi veya girip içeriden kitap yazıp ünlü olmak var. :)
  • Bugün Yetimoğlu hukuk bürosu tarafından arandım, personel beni arayıp yasal işlemlerin başladığını, Pazartesi günü icraya geleceklerini ve dahası aileme söylemekle tehdit ettiler. Bunlar bu gücü nereden buluyor? Sanırsın benim superonline'a değil de hukuk bürosuna borcum var. Müge Şentürk isimli kadın, laubali konuşarak kendince alay etti benimle ve bundan zevk aldı. Şaka mı? Gerçekten şaşırıyorum. 300-400milyarlık davalar varken, 1000tllik borcum için adam öldürmüş muamelesi gördüm resmen.

Öğrenciyim şuan hepsini ödeyemem diyorum, 500 bugün içerisinde yatırırsanız, kalan 500ü bir dahaki ay alabiliriz diyor. Bilmiyor ama 500 değil şuan 100tl bile paramın olmadığını. Var mı aranızda hukukçu falan? Gerçekten ailemi arayacak kadar yüzsüz olabilirler mi? 22 yaşımda ailemin borcumdan dolayı aranması garip dururuyor.

Bu mağduriyeti sadece bana yapmamışlar, dahası için;https://www.sikayetvar.com/yetimoglu-hukuk-burosu/kamu-hizmetleri/sivil-toplum-orgutleri

• avmlerdeki migroslarda ing bankın bir tane görevlisi oluyor.orda ister çalış, ister çalışma kredi notun iyiyse direk kredi veriyolar.12-24 ay gibi taksitlendirmede yapıyolar.biraz faizli oluyor ama en azından kafan rahat olur seni bu dertten kurtarır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avagadro -- 29 Ocak 2015; 21:03:40 >
  • Superonline cok derefsiz bir internet 1 ay borcunu ödemezsin internetini kapatıp +15 lira kitliyorlar taksit yapacaklarını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avagadro

avmlerdeki migroslarda ing bankın bir tane görevlisi oluyor.orda ister çalış, ister çalışma kredi notun iyiyse direk kredi veriyolar.12-24 ay gibi taksitlendirmede yapıyolar.biraz faizli oluyor ama en azından kafan rahat olur seni bu dertten kurtarır

Bana kredi vereceklerini sanmıyorum, kredi kartı borcumu yeni kapattım ve öğrenciyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.