Şimdi Ara

Süperonline Bornova

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklasık 20 gün önce 6 mbit uydunet tarifesini iptal edip, 10 mbit 50 gb adil kullanım haklı fiber internet abonesi oldum.Bornova Özkanlar bölgesinde oturuyorum, ne kopma , ne bir yavaşlama problemiyle karsılastım. Pingim Türkiye içi, 0-10 yurtdısı 60 - 100 arası. İnanılmaz memnunum yorumları okuyunca şok oldum. Başlıgı bilgilendirme amaçlı bu bölgede oturan arkadaslar için açtım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ariza-35 -- 1 Eylül 2010; 22:48:09 >

• izmir karsıyakadayim bende basta ping degeri 0 dı hep ama son 1 aydır 10a kadar cikabiliyor dedigin gibi. sözde 10mbit ama 12mbit i gectigim zamanlar oldu ve o anlarda indirme hızım 1.2 mb/sn civari idi
    sorusu olanlar yazabilirler
  • Mersine gelmesini dört gözle bekliyorum
  • Adil kullanım koşulu ne alemde yani uygulanıyormu?50gb ı aşınca hız düşüyor mu?

Düşüyorsa kaça düşüyor?
  • onr4249 benim düşmedi, ama kuran adamların söylediği 1 mbit e düşüyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: onr4249

Adil kullanım koşulu ne alemde yani uygulanıyormu?50gb ı aşınca hız düşüyor mu?

Düşüyorsa kaça düşüyor?

Şu an için herhangi bir hız düşüşü söz konusu değil fakat ilerleyen aylarda özellikle 2011 başında adil kullanım koşulunu uygulamaya geçirebilirler. Etrafta bu tür söylentiler dolaşıyor. Mesela sanırım ttnet geçtiğimiz ay kota sınırını uygulamaya soktu. Belki yakında bizi de bu tür sürprizler bekleyebilir.
  • Ben de tam aynı yerdeyim Bornova Özkanlar, arada sırada kopmalar oluyor hala. Bir de benim bir sorunum var sorun tam olarak neyden kaynaklı bulamadım; youtube.com dailymotion.com gibi video sitelerinde videolar çok yavaş yükleniyor bende de masaüstü bilgisayarımda da, ikisi de son sürüm flash player vs. ile yüklü ve ben internet kaynaklı olduğunu düşünüyorum. İndirme hızında sorun yok 10 mbit bağlantıyla saniyede 1mb torrent indiriyorum ama videolarda çok sorun yaşıyorum. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
  • Egekent'te binaya kadar cihazı çektiler hala bekliyoruz hizmet vermeye başlamalarını :)

Bilen varsa apartmana yapılan kablo çekimi ve cihaz takılışından sonra ne kadar süre beklediğini de yazabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

Ben de tam aynı yerdeyim Bornova Özkanlar, arada sırada kopmalar oluyor hala. Bir de benim bir sorunum var sorun tam olarak neyden kaynaklı bulamadım; youtube.com dailymotion.com gibi video sitelerinde videolar çok yavaş yükleniyor bende de masaüstü bilgisayarımda da, ikisi de son sürüm flash player vs. ile yüklü ve ben internet kaynaklı olduğunu düşünüyorum. İndirme hızında sorun yok 10 mbit bağlantıyla saniyede 1mb torrent indiriyorum ama videolarda çok sorun yaşıyorum. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Ben de Manavkuyu'da oturuyorum. 1,5 hafta kadar önce yaşadığın sorunların aynısını bende yaşıyordum daha sonra düzeldi. Pinglerle ilgili sorun olduğunu düşünüyorum. Birkaç güne düzelmişti. Rahatsız oluyorsan müşteri hizmetlerini arayarak bilgi alabilirsin.

@Simasher
    1 hafta ya da 10 güne kullanıma sunarlar fakat apartmanda fiber interneti kullanacak çoğunluk var mı? Önemli olan nokta burası. Yeterli çoğunluk sağlanamazsa fiberi apartmana vermeyebilirler.

• quote:

Ben de tam aynı yerdeyim Bornova Özkanlar, arada sırada kopmalar oluyor hala. Bir de benim bir sorunum var sorun tam olarak neyden kaynaklı bulamadım; youtube.com dailymotion.com gibi video sitelerinde videolar çok yavaş yükleniyor bende de masaüstü bilgisayarımda da, ikisi de son sürüm flash player vs. ile yüklü ve ben internet kaynaklı olduğunu düşünüyorum. İndirme hızında sorun yok 10 mbit bağlantıyla saniyede 1mb torrent indiriyorum ama videolarda çok sorun yaşıyorum. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?

işletim sistemin nedir? mesela ben win7 ye dns girince youtube daki videolar cok hızlı aciliyor fakat aynı dns yi xp ye girersem yavas aciliyor

• @Kenan
    Teşekkür ederim, düzelme pek yok gibi müşteri hizmetlerini son çare olarak deneyeceğim artık.

@taken21
    Benim işletim sistemim Windows XP. Ben DNS değiştirmedim ama Youtube'a girmek için, hosts dosyasında değişiklik yaptım. Aynı şey mi oluyor ki? Hakikaten belki ondan oluyordur, DNS mi denesem ne yapsam?
  • quote:

@taken21
    Benim işletim sistemim Windows XP. Ben DNS değiştirmedim ama Youtube'a girmek için, hosts dosyasında değişiklik yaptım. Aynı şey mi oluyor ki? Hakikaten belki ondan oluyordur, DNS mi denesem ne yapsam?

istersen bi dene ama denemeden önce hosts dosyasını sil sonra dns olarak 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 kullan. ben xp de bunu kullanıyorum sitede hızlı dolasabiliyorsun ama nedense videolar gec acılıyor..
  • bu arada hızı düşmüş olan var mı bugüne kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariza-35

bu arada hızı düşmüş olan var mı bugüne kadar ?

ben arastirdim baya kimsenin düsmemis hatta bende gectim 50gb yi ama tık demedi
  • bende geçtim sorun yokta, forumda acılan konuları görünce dedim heralde milletin düşüyo =) teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.