Şimdi Ara

Superonline Büyükçekmecede

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gördüğüm kadarıyla E5 karayolunda büyükçekmeceye doğru bir kazı çalışmaları var yaklaşık 2 hafta içinde merkezde olucaklar. Şimdiden hayırlı olsun. :)

• Evet bende gördüm sürekli çalışıyorlar. Hayırlı olsun şimdiden Büyükçekmecelilere.
  • bizim sitenin yakınında kazı yapanlar var ama soramadım, siyah boru gibi kalın kablolar döşüyorlar.
    Bunlar mı yoksa Fiber kablolar?
    EVet superonline kablo döşüyormuş, bizim siteye geldiler yani, Beylikdüzü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yken -- 23 Temmuz 2009; 20:14:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yken

bizim sitenin yakınında kazı yapanlar var ama soramadım, siyah boru gibi kalın kablolar döşüyorlar.
    Bunlar mı yoksa Fiber kablolar?
    EVet superonline kablo döşüyormuş, bizim siteye geldiler yani, Beylikdüzü

Çalışma yerlerinde Tellcom diye bi pankart vardır ona bakarak anlayabilirsiniz.
  • Şimdi moral bozmak gibi olmasın ama, apartmanının dibinden kablo geçenlere bile bazen bağlantı yapmıyorlar. Talep, yönetimle anlaşamama ya da planları dışında bir bölgede bulunma gibi nedenlerle sizi pas geçme ihtimalleri var. Bizim burada yaşandı bu olay. Apartmanın tam önündeki yola döşediler fiber kabloları. Bize bağlantı verdiler. Ama iki blok ötedeki apartmana vermemişlerdi. O yüzden iyi takipte olmak lazım. Yönetiminizle de sık sık iletişimde olun.
  • Daireye kadar mı fiber optik kablo döşeyecekler yoksa telekomun santralleri falan neyse artık oraya
    kadar olması kafi mi?
  • Malesef büyükçekmecede var ancak bizim sitede halen yok yönetimle anlasmaları gerekiyormus
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ümraniye'de fiber internet?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.