Şimdi Ara

Superonline, Cgn den çıkmak için içsel port dışsal port istiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • superonline dan Cgn havuzundan çıkmak için talep oluşturdum ,

daha sonra geri dönüş yaptılar bana ,içsel port dışsal port numarası vermeniz lazım dendi.

tam olarak bu olay nedir ? ne numarası vereceğim superonline'a ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyll -- 18 Mart 2024; 15:47:3 >

• tyll kullanıcısına yanıt
    Bu havuzdan çıkma talebini nasıl oluşturuyoruz hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sCrew41 kullanıcısına yanıt

modem ip ve internet ip birbirini tutmuyor, bu havuzda olduğumuzu gösteriyor.

kayıt aldılar daha sonra tekrar aradılar ,sizi çıkaralım ama içsel port dışsal port numaranızı verin dediler. bunun ne olduğunu bende anlayamadım.

çıkarmamak için mi bu içsel port dışsal port olayı bilemiyorum.

• Bende o havuzdayım uzun süredir hocam konuyu takipteyim müsait olunca araştırayım port olayınıda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende merak ediyorum nasıl çıkabiliriz

• Superonline kolay kolay CGN'den çıkarmaz statik IP hizmeti satın alın almanız lazım der normalde port olayına gelirsek port açmak için çıkmak istediğinizi düşünüyorlar galiba bir kaç sene önce Türksat'a IP kamera aldığımı ve CGN yüzünden mağdur olduğumu söylemiştim kabul edip çıkarmışlardı aynı taktiği bence sizde deneyin iç ve dış olarak 80 portunu kullanacağınızı belirtin.

• tyll kullanıcısına yanıt

Sizden sürekli bağlantı kurmakta olduğunuz "cgnat"dan çıkış için talepte bulunduğunuz cihazın Portlarını istiyorlar.

Yani örneğin "bebek kamerası" - "güvenlik kamerası" için statik ip lazım dediyseniz eğer (demediyseniz de genelde önceki yıllarda bu nedenle çıkarıyorlardı) bu bağlantının kurulduğu ip'nin portlarını talep ediyorlar.

Siz interneti oyun için kullanıyorsanız, örneğin faceit cs için belirli portlar var, onları bildirin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kullanmak istediğin portları söyle, sana yönlendirelim demişler sanırım.

• 0-65535 arası portları 0-65535'e yönlendiren diye söyle bakalım ne diyecekler...  

• Kisacasi CGN'den cikartamayiz ama acmak istediginiz port araligi varsa soyleyin acalim demisler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cgnat işte ( statik ip alarak o illetten kurtuluyorsunuz

• Bu illetten kurtuluş yok. Port da açamazlar, cgn ip içerisinde imkansız o durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.