Şimdi Ara

SUPERONLINE'DAN ADİL KULLANIM KOŞULLARI : LİMİTSİZE DE LİMİT !!! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.936
Cevap
7
Favori
287.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sözleşme imzalayanlar 15 Nisan gelsin ondan sonra bakarız bunlar ciddiler mi gerçekten yapacaklar mı başka paket çıkacak mı derseniz 15 Nisan'dan sonra Tüketici Haklarına göre sözleşmeyi iptal edemiyorsunuz. Yani 15 Nisan'dan önce superonline'ı kapattırmak gerekli. Yoksa daha sonra iptal etmek istediğimizde 100 liradan fazla ceza talep ederler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

http://www.vakithaber.com/haber.php?haber_id=18547

http://www.milligazete.com.tr/haber/turkiye-de-kotali-internetten-vazgecilmiyor-156277.htm

http://www.milliyet.com.tr/sinirsiz-sinirli-internet/ekonomi/sondakika/16.03.2010/1212202/default.htm

Çeşitli haber sitelerine yansımış durumda.

Facebook grubumuzu tekrar hatırlatalım :http://www.facebook.com/group.php?gid=370912814935

Emeği geçen herkese teşekkürler umarım sol hatasından döner en kısa zamanda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

http://www.vakithaber.com/haber.php?haber_id=18547

Yukarıda da TTNETin reklamı çıkıyor
  • Arkadaşlarlar Bu gruba Herkesi davet edin.SOL kullanan yada kullanmayan farketmez.Ortada bir haksızlık var ve bu ilerde tüm İSS lere yansıyabilir.Benim en büyük korkularımdan biride budur zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemdio

quote:

Orijinalden alıntı: PhantomX

Hocam akşam akşam bir umut oldun valla. Gerçi ttnetten biraz daha iyi oluyor bu durumda o kadar. Y Gerçi fiyatları 2 ye katlamış oluyor bu durumda superonline (son 100mbit zammıyla 100mbitleri de efektif olarak 4e)

98 TL = 10/1 sınırsız
    138 TL = 20/5 sınırsız

Kalan tarifelerde fiyat kopuyor artık.

Yarın millet bu konuda arayıp sorsa bari?

MH deki adama soyledım yanı 98.- TL verince sınırsız oluyormu sizinle konuşmanın kaydedildiğini düşünürsek bu konu hakkında bu konuşmayı emsal gösterebilirmiyiz dedim Yöneticimle görüştüm ve direk ondan aldığım bir bilgi kesinlikle gösterebilirsiniz dedi :D

Bu konuyu araştıran var mı? Yoğunluktan arayamıyorum MH yi. 3-5 farklı MH temsilcisi onaylarsa bunu kesinleşir çünkü.

• net ve basit bir cevap yazacağım
    nasıl ttnete tepki olarak , peşin bir para yatırıp kapattırdıysam , aynısını Fibernet içinde yapacağım.
  • Bu arada indirmeye sınır koyuyorlar da göndermeye neden sınır koyuyorlar anlamadım.
    Bu olay TTNET'e yaradı.
  • Herhalde sınırsız sınırlı diye birşey sadece Türkiye'de vardır.Saçmalıktan öte birşey değil alt yapın madem kaldıramayacak 100 mbit leri iptal et 50 mbit e düşür.Gerçi sorun alt yapı meseleside olmayabilir çünkü 4-5 ay önce upload hızlarımızı hatırlayın resmi olarak 1 mbit ti ama biz 5-6 mbit e kadar görüyorduk.

Rekabet yüzünden davada açılmış olabilir eğer ortada dava filan yoksa resmen şerefsizlikten başka birşey değil.
  • SUPEROFFLINE Aramıza hoşgeldin :)
  • Lanet olsun böyle fiber internete 2 aydır çektiğimi allah biliyor....

İPTAL ETTİRDİM....Canları cehenneme...
  • Ben de biraz önce müşteri hizmetlerini aradım ve müşteri temsilcisi bayan, kesin olarak 15 Nisan'da bu uygulamanın başlayacağını söyledi.

Bana da TTNET 8 Mbit Netlimitsiz tarifesine geçmek kaldı
  • Bu tarz birşeyin elbet birgün olacağı kesindi. Heleki bütün dünya'da genel olarak bu tarz bir sistem kullanılırken , Türkiyede böyle birşey olmaması .... Burada yapılan adilik hiçbir resmi şekilde anons etmemeleri yada bilgi vermemeleri. Ben şahsen bir arkadaş aracılığı ile öğrendim bunu. O'da söylemeseydi belki baya bir süre bilgim olmayacaktı. Adamlar birde puştluk yapıyorlar , sitelerinde bu bilgiyi resmen saklamışlar. Adam gibi ortaya koysalardı. Artı yukarıdaki arkadaşlarında dediği gibi , açık açık tarifelerinin adlarını değiştirmeli ve adam gibi bilgi vermeleri lazım.
    Yanlış politika her zamanki gibi. Zararlı çıkacakları kesin. Ben 2 yıldır telkom kullanıyordum. Yakında bitecek sözleşmem . Ondan sonra artık alternatif durumlara bakarım.
  • Tam yazılanları okuyup söylenirken az önce Superonline iş ortağı olduğunu ifade eden HOBIM firmasının telefonu beni iyice huylandırdı,
    Telefondaki kişi, SOL un sözleşmelerinin elektronik olarak saklama hizmeti veren bir şirket olduklarını ve benim sözleşmemin TELLCOM zamanından kalma eski bir sözleşme olması nedeniyle yada bir kısım sözleşmelerin kargoda hasar görmesi nedeniyle uygunsam adresime uğrayıp sözleşmenin yeniden alınacağını belirtti ve sözleşme şartlarının ilk sözleşmeniz gibi olacağını söyledi. Ben abone olalı 1,5 ay oldu dedim; nasıl tellcom zamanından kalmış eski sözleşme olur. dediğimde bu sefer kargo nedeniyle falan filan dedi,
    Mesai saatlerinde evde olmadığımı müsait olmadığı ayrıca SOL un yeni bir tarife değişikliğinin olduğunu ve yaptığınızın bununla ilgili bir durumla ilişkili olarak şüpheli baktığımı söyledim. Bunun üzerine verilen cevap sözleşmenin ilk günkü şartlarda olacağıvs.vs. şeklinde oldu ardından daha sonra randevu için arayacaklarını söyledi.

Bu acaba SOL un yeni bir taktikmidir yeni durum için sözleşme oyunu olabilir mi?
    Benzer durumda aranan arkadaşlar var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msonerb -- 17 Mart 2010; 11:20:29 >

• Selamlar..
    Bir apartman yoneticisi ve site yonetiminde soz sahibi biri olarak aylardir superonline'in sitemize gelmesi icin ugrasiyordum.Ayrica bir universitenin bilgi islemindeyim ve superonline'dan ankara ili icin ust duzey temsilciler ile sık sık gorusmeler yapiyordum.

Cevremdeki insalara da her zaman superonline i bugune kadar tavsiye ettim.
    Ancak dunku gelismeler isiginda eger dusum duzeltilmez ise sitemize veya en azindan apartmanimiza bu hizmetin gelmemesi icin elimden geleni yapacagim.
    Turk telekomun da FTT hizmeti icin cesitli firmalar ile gorusmeler yaptigini biliyorum.

Karamehmet olmadi urdunlu amcalara yanasiriz napalim.

Bu arada.. Superonlinea cok fazla beddua gelmis olacak ki. 24 saattir yurtdisi cikislari gitmis vaziyettte.
    Tabii bundan hem bireysel aboneler hem de kurumsal aboneler etkileniyor.
    Ornegin Ulaknet. Tum turkiyedeki universitelerin internet cikisini saglayan kurum.
    Dun saat 10dan beridir superonline cikisi tamamen gitmis durumda. GEANT yurtdisi altyapisini kullanarak ulaknet universitelere gecici bir hat saglamaya calisiyor.

Hala bir gelisme ya da superonline tarafindan gelen bir aciklama yok.

SUPERONLINE'DAN ADİL KULLANIM KOŞULLARI : LİMİTSİZE DE LİMİT !!!

• Şimdi 15 nisandan önce hattı iptal etmekmi gerekiyor,kaldık arada yahu...
  • upssssss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vorb -- 17 Mart 2010; 11:18:46 >
  • Buradan çıkan anlam şu arkadaşlar. TTnet ve Süperonline Kota konusunda anlaştılar. Tüketici bundan sonra sınırsız interneti unutsun bence..
  • ben 2 yıl taahhüt vererek kampanyadan yararlanarak almıştım kurulum ücreti ve kampanya ücretini geri alcaklarmış vs vs vs yani iptal için yine sanırım gider 200-250 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathayus -- 17 Mart 2010; 11:46:39 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.