Şimdi Ara

Superonline Fatura Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9 Nisan da Fiberle keyfini katla kampayasına başvurduk sabit numara taşımalı olarak.17 Nisan da ise kuruluma geldiler.20mbit 50gb AKK ile 300 dk her yöne sabit numaraya geçtik.Bize fiyatın 49tl+15tl olarak söylenmişti.Fakat ayın ortasında geçmemize rağmen çıkan fatura ise şu şekilde.Kurulumu yapan şube ile görüştük ama geri dönüş yapmadılar.Ne yapabiliriz?

• Açık tutar 46,7 TL diyor. 46 küsür lira ödeyeceksiniz, tabi daha önce para yatırmadığınızı varsayarak konuşuyorum.
  • Daha önce ödeme yapmadım.74.49 lira nedir?Ayrıca 15 günlük bir hizmet için bu fatura doğru mudur?
  • Anladığım kadarıyla faturanın normal tutarı 74.49 TL olması gerekiyor. Ayrıca daha önce ödeme yapmadığınız için açık tutarın da 74.49 TL olması gerekiyor. Fakat 15 günlük bir hizmet aldığınız için açık tutar 46.7 TL diyor yani size faturayı %100 yansıtmamışlar(!) Ödemeniz gereken miktar 46.7 TL.

Ha 49+15'den nasıl 74 oldu onu bilemeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi League0fLegends -- 3 Mayıs 2012; 18:57:47 >
  • Bir türlü anlamıyorum nasıl bir iş yaptıklarını. Toplam 64 lira olması gerekiyor nasıl olurda 75 liralık bir fatura çıkartabiliyorlar.Teşekkür ederim.Bir de müşteri hizmetleri ile görüşeyim.

Fatura sureti de açılmıyor web hatası veriyor.Açılsa bakacağım nasıl bir hesap yaptıklarına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirigmus -- 3 Mayıs 2012; 19:09:38 >
  • benim foturamda oyle 84+ telefon gorusmesi 23 lira tutuyor ama 127 lira olarak gozukuyor . fatura 5 6 si gibi basiliyormus. onu bekliyorum. ve 4 aydir bitane uyeligim var onuda kapatmiyolar 3 kere kapansindiye basvuru yaptim islemi gerceklestirdik diyip kapatmiyolar.
  • bende 17 nisanda fiber kolik abonesi oldum 17 nisanda kurulum yapıldı, 100gb kotalı telefonuda taşıdım 59 tl ben birde statik ip almıştım 2 tl onun ücreti var normal aylık 61 tl olması lazım bana normal geldi fatura bir sorun yok ama senin olayında sorun var gibi görünüyor mh ile iletişime geçmelisin bir an önce benim faturamda aşağıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirkoparan -- 4 Mayıs 2012; 9:27:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNET ile fatura saçmalığı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk mesajdaki fatura tutarında bir sorun yok. Toplam ücreti 30'a bölüp günlük tutarı hesaplayın ve abone olduktan sonra ay içinde kullandığınız gün sayısıyla çarpın. Açık tutara o şekilde ulaşabilirsiniz. Fatura tutarı yazan yerde, kampanyasız yalın tarife fiyatı yazıyordur. Yani bundan sonraki aylarda da o kısımda yüksek fiyat yazabilir ama sizin ödeyeceğiniz ücret daha düşük olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2eu5

İlk mesajdaki fatura tutarında bir sorun yok. Toplam ücreti 30'a bölüp günlük tutarı hesaplayın ve abone olduktan sonra ay içinde kullandığınız gün sayısıyla çarpın. Açık tutara o şekilde ulaşabilirsiniz. Fatura tutarı yazan yerde, kampanyasız yalın tarife fiyatı yazıyordur. Yani bundan sonraki aylarda da o kısımda yüksek fiyat yazabilir ama sizin ödeyeceğiniz ücret daha düşük olacaktır.

Toplam tutar 64 lira.Günlük 2.13TL yapıyor.14 gün kullandım 30TL yapması gerekir.Aktivasyon ücreti de varmış 1.21TL 32 yapsın.Katma değerli servisler ve dakika paketleri kısmını anlamadım.

• Bu ayrıntıya göre fatura normal.Başlangıç tarihi olarak sözleşmenin imzalandığı gün olarak almışlar.TV+ Mayıs sonuna kadar ücretsiz değil miydi?1.9 TL almışlar.
  • Müşteri hizmetlerini arayıp durumunuzu bildirin fatura tutarınızdan düşerler. Ben her ay sabit 74 TL veriyorum, 69 TL 50mbit 250gb AKK'li net üstüne 5 TL Norton.
  • Sistemsel hata olduğunu söylediler.Faturayı yatırsam bile önümüzdeki ay tutardan düşülecekmiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.