Şimdi Ara

Superonline Fiber Düşmeyen Ping Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Superonline 100Mbps Fiber kullanıyorum ancak ping seviyeleri yüzünden özellikle Efootball oynayamıyorum sürekli oyundan ağ hatası sebebiyle düşüyorum. Modem üzerinden hangi ayarları yaptıysam bu sorunu bir türlü aşamadım çözümü yok mu bu durumun? Kablolu da bağlansam farketmiyor değerler değişmiyor. Farklı modemim HG8245X6-10.

Superonline Fiber Düşmeyen Ping Sorunu

https://www.waveform.com/tools/bufferbloat?test-id=20786d5b-deae-4ed7-a2f1-93a737a5111a

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ortalama kaç ping alıyorsunuz hocam birde hangi şehirde ikamet ediyorsunuz?

• imate kullanıcısına yanıt
    Ortalama yüklü 55-60 arasında geziyor tabi anlık yükselmeler oluyor ama genel olarak 55-60 arasında bu da oyun için yeterli değil hiçbir maçı tamamlayamıyorum. Istanbul Anadolu Yakası

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Wifi üzerinden mi oynuyorsunuz?

• imate kullanıcısına yanıt
    Wifi veya kablolu farketmiyor ikisini de denedim. Zaten değerler de birbirine yakın çıkıyor

• YNaniSK kullanıcısına yanıt

Bende aynı sorun var 55-60 ms ping fifada. Vodafone superonline altyapısı varken daha düşükdü pingim superonline geçince arttı siz çözüm buldunuz mu ?

• Arnold Schwarzenegger kullanıcısına yanıt
    Farklı bir router ile bağlandığımda kopma problemini daha az yaşıyorum. Şuanlik problemi bu şekilde çözdüm.

• Bende superonline kullanmaya yeni başladım vodafone net ile MS değerim 50 civarıydı superonline ile 200 oldu aradım modem güncellemesi yapacağım dedi karşı taraf yaptım dedi. oyun girdim ms im 50-60 şimdilk bir sorun yokmu gibi gözüküyor inş böyle devam eder.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.