Şimdi Ara

Superonline Fiber Internet ve kopma problemleri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aranızda Superonline Fiber Internet kullanan var mı? Birkaç haftadır raide girmiyordum, dün gece bir gireyim dedim bir saatte 10-15 kere düşmüşümdür. Sonrasında müşteri hizmetlerini aradım ve 13-14 gündür yurtdışı çıkışlarında çalışma var dediler.

Yurtdışı çıkışları bu kadar kötüyken oynamak tabii ki hayal. Sizlerden problem yaşayan var mı?

• WoW oynarken düsmüyorum ama 300-350 arası ms veriyor. Çok ilginçtir ama torrentten 1mb ile download yapabiliyorum.....
  • fibernetin kapasitesi artık pek uygun değil, kapasitelerinin sınırına gelmişler, download hızıyla bağlantı kalitesi pek ilgili olduğunu söyleyemem... zaten şu yeni gelen sistemin nedeni kapasitede sınıra gelmelerinden kaynaklanmaktadır.

kısaca wow için artık ideal bir bağlantı tipi olmaktan çıkmıştır fibernet.
  • Sadece wow için değil, yeni gelecek olan sınırsız ama sınırlı sistemiyle genel olarak ideal bir iss olmaktan çıkıyor bence.
  • Hadi canım hem fiberoptik superonline diyorsunuz hem de kopma diyorsunuz ben görmedim o bağlantıda kopma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atlı Dana

Hadi canım hem fiberoptik superonline diyorsunuz hem de kopma diyorsunuz ben görmedim o bağlantıda kopma

kopma oyundan kopma, internetten değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absürd

Sadece wow için değil, yeni gelecek olan sınırsız ama sınırlı sistemiyle genel olarak ideal bir iss olmaktan çıkıyor bence.

Bir süre takip edemedim. Yeni sistemi biraz açıklayabilirmisin?
  • Mareşal_T®

10mb için 50GB, 20mb için 100GB, 100mb için 500GB kota koyuldu. Bu kotları ay içinde geçince bağlantı hızın 512kb'a düsüyor. Sonraki ay tekrar düzeliyor. Adil kullanım kotası adında saçma sapan bir olay.Aynı TTNET'in 8mb 15gb kotası gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atlı Dana

Hadi canım hem fiberoptik superonline diyorsunuz hem de kopma diyorsunuz ben görmedim o bağlantıda kopma

Yalan mı söyleyeceğiz. Kopuyoruz işte, her fightta düştüm ve fight bitene kadar oyuna giremedim resmen. İki haftadır guildim yoktu, çarşamba günü bir guilde girdim ve raid yaptık. Sürekli düştüm ki daha önceleri herkes düşer ben düşmezdim, en düşük ms değerleri bendeydi. Birşeyler olmuş ki bozulmuş. Yurtdışı çıkışlarının resmini koydum neden inanmıyorsun? Sen ne bağlantı kullanıyorsun da görmemişsin o bağlantıda kopma?
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3

Mareşal_T®

10mb için 50GB, 20mb için 100GB, 100mb için 500GB kota koyuldu. Bu kotları ay içinde geçince bağlantı hızın 512kb'a düsüyor. Sonraki ay tekrar düzeliyor. Adil kullanım kotası adında saçma sapan bir olay.Aynı TTNET'in 8mb 15gb kotası gibi...

Aslında kotalar çok düşük değil ideal kullanım için uygun ama sınırlandırılmış olmasını bilmek insanı etkiliyor, doldumu dolacakmı takibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.