Şimdi Ara

Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.142
Cevap
56
Favori
87.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

cloudflare solde zaten sıkıntılı hocam.

tracert 146.66.155.1

daha sağlıklı olabilir kıyas açısında.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

Buyrun. Sıralama ters bu sefer.

Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi
  • brusher B kullanıcısına yanıt

yanlış anlamayın. şaşırtmıyor zaten bu sonuçlar. şuan Fiber'de açık ara en kötüsü SOL. o tellcom quicknet zamanındaki kaliteden eser yok.

hop sayıları fazla, cgnat olayını en kötü kullanan sol olabilir, kafalarına göre trafiğin yoğun olduğu saatlerde bant daraltmaları yaparlar, yurt dışı çıkışlarını kısarlar. her zaman diyorum. alternatif varsa SOL bir dakika kullanılmaz ama benim binada alternatif yok. mecbur kullanıyorum. VDSL var da oynadığım online oyunlarda çok büyük sıkıntım olmadığı için şuan SOL'da ki kusurları sineye çekiyorum.

• brusher B kullanıcısına yanıt

11 ms den 34 e çıktı yanlış görmüyorsam. buda benim trace yurtiçi routing de sorun yok ama yurtdışı gtt den kiraladıkları hat yavaş görünüyor. bir üstte paylaştığınız trace çok iyiydi.

1  <1 ms  <1 ms  <1 ms 192.168.50.1

2   8 ms   4 ms   4 ms host-92-45-0-30.reverse.superonline.net [92.45.0.30]

3   4 ms   4 ms   4 ms 10.36.3.130

4   4 ms   4 ms   4 ms 10.40.141.65

5   4 ms   4 ms   7 ms 10.40.168.61

6  45 ms  45 ms  45 ms ae7.cr1-ist2.ip4.gtt.net [154.14.148.149]

7  65 ms  59 ms  58 ms ae3.cr2-vie2.ip4.gtt.net [89.149.128.170]

8  58 ms  57 ms  57 ms ip4.gtt.net [195.72.94.114]

9   *    *    *   Request timed out.

10  57 ms  58 ms  58 ms vie.valve.net [146.66.155.1]

• 2024 mart ayında kadar 1 sene bu şekildeydi

Mart ayından sonra eskisi gibi olmadı

buda şuanki

bu routing kendileri yapıyolar ama sorsan biz yurtdışı sunucularına müdahale edemiyolarmış aynen bu hale kedi girdi sunuculara o yaptı siz elleyemiyosunuz

• Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi

Alttaki bağlantı, üsttekinden daha iyi akıcılık olarak. Nasıl diye sormayın, onu bilen yok.

Bugün Keenetic routera factory reset attım. SOL ile girdim, 15-20 dakika "iyi galiba" dedim, demez olsaydım.

Bu SOL kesinlikle kullanıcının bağlantı kurduğu IP'ye bir süre sonra bandwith daraltma atıyor. Eminim bundan artık.

• Süperonline diğer internet servis sağlayıcılarına göre kronik ve ciddi sorunları olan firma

Bi abone olan bi abone olmayan pişman uzan durmakta fayda var mümkün olduğunca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • secure tünel kurup çıkmaktan başka çare yok, nelerle uğraştırıyorlar.

• 30.yıl 1000mbps zart zurtu bitti bakalım değişen birşey olacak mı? Bu eylül ayında iyice sıçtılar akşamları hız düşüşü ping sürelerin yükselmesi bu ay 5 katı daha fazla kötüydü eski kötü haline gelsin artık

• @tosunkaya Üstadım konuyu açan, bizleri bilgilendiren sizsiniz. Öncelikle emeğiniz için teşekkürler.

Sizden bir ricam olacak, Superonline'ın Wikipedia ve sair yerlerdeki konuları içerisine eklenecek halde, SOL'ün uyguladığı bu tip yöntemleri metinleştirmemiz mümkün müdür?

Yani işin biraz özetini ve bu özete bağlı tespitin dayandığı referansları benimle paylaşabilir misiniz vaktiniz olduğunda?

Ben de Wiki'ye ve sair yerlere ekleyeyim bu rezillikleri. Belki bir faydası olur diye düşünüyorum.

• Kerros kullanıcısına yanıt

Sonuna kadar destekliyorum. Şimdiden ellerinize sağlık

• statik ip'ye sahibim yinede goodbyedpi kullanılmalı mı windowstan dns değiştiriyorum ancak discord.com'a girmiyor

• Turknet sinirimi bozduğu için buna geçecektim, sayenizde vazgeçtim. Yalnız merak ettiğim bir şey var : niye başka bir yere geçmek varken bu kadar uğraşıyorsunuz?

• Selam dostlar, oturduğum yerde hem türktelekom hem de superonline gpon altyapısı mevcut. Ben 6 yıldır superonline altyapısı ile millenicom kullanmaktayım. Millenicom'da fiyatlar çok uçtuğu için alternatif iss arayışına girdim. Superonline 600 TL'ye 1000mbps internet sunmakta sizce buna geçmek mi mantıklı yoksa farklı alternatiflere bakmalı mıyım? Varsa tavsiyeleriniz nelerdir?

• Faewox kullanıcısına yanıt

Alternatifin varsa Superonline'ı düşünme bile, koşarak kaç.

• hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

Evet var hocam turktelekom gpon altyapısı da mevcut ama fiyatlar türk telekom'un kendisinde çok pahalı. Uygun fiyatlı tt alt yapısı sunan firma var mı? 500 ya da 1000 mbps hız düşünüyorum.

Taahhüt vermeden abone olmaya kalkarsan hepsi pahalı. Ucuz pahalı deme ama Superonline'dan uzak dur.

Süperonline bulaşma diyorum kabaca bu konu hala geçerli güncel

Süperonline nı Kullanan çeken bilir keşke tt fiber veya diğer iss fiber alt yapısı olsa parasına bakmam geçerim ki şu an çok bi espirisi kalmadı fiyatı diğerlerine yakın ayrıca Süperonline kullanıyorsanız diğer iss larına göre vpn kullanma alışkanlığı zorunluluğu oluyor tabi masraf falan derken diğerlerinin fiyatına geliyor böyle olunca hem araya vpn i sokacağıma diğer iss larına bakarım

müşteri hizmetleri ayrı bi rezalet var ama yok olarak bakacaksın

kullanıcının cebinden para çıkacaksa yardımcı olurlar mesela statik ip satın alma gibi haricinde sonuç alamazsın kısır döngü

• faruk F kullanıcısına yanıt

Ben de tam tersi yıllardır Gigafiber gelse de artık kurtulsam diye söyleniyorum hep. Niye TürkNet sinirinizi bozdu? VDSL mi sizin?

Bazılarımız için hakiki fiberi tek SuperOnline karşılıyor bölgemizde. Tabi bu kadar sansür ve yavaşlatma ile fiber olup olmamasının bir anlamı kalmadı. VDSL2 olsa daha stabil olur artık.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.