Yanlış sosyal medya yasağı getirildi. 23 Ekim Çarşamba günü Twitter, Instagram ve Youtube'a 17.00 itibarıyla erişim yasağı getirildi. https://www.ntv.com.tr/galeri/turkiye/sosyal-medya-erisim-yasagi-ne-zaman-kalkacak-twitter-instagram-ve-youtube-acildi-mi-ne-zaman-acilir,qKpJbYdXvE2MxyAv_GFsLw/67-3JKGLgEWp1yXfNlvg8A |
Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi (42. sayfa)
-
-
Dünkü sosyal medya kısıtlamalarından sonra bugün erişimler açıldı ama acayip bir ağırlık var superonline'da. Youtube videolar zor doluyor, twitch/kick dakikalarca sayfaları load yapamıyor, twitter'da fotoğraflar bir yükleniyor bir yüklenmiyor rezalet ötesi bir durum
-
Fiber bile olmayan VDSL internetimin verdiği yurtdışı ping değerlerinin Superonline ''Fiber'' diye kullandığınız o berbat internetten çok daha iyi olduğunu düşünüyorum, karşılaştırmak isteyen bir sunucu seçip yazsın ben de test edeyim.
-
Test etmeye gerek yok zaten öyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O haberde çöp bilgiden başka bir şey yok. Ben o akşam ttnet vdsl ile twitter ve telegrama sürekli bağlıydım.(VPNsiz). Dediğim gibi, sadece resim ve videoların yavaş yüklenmesini gözlemledim. İletşimde olduğum başka bazı ISS kullanıcılarının hiç giremediğine de şahit oldum.
-
fiber ile alakası olmayan sansürden internete girilmenin artık daha da zorlaştığı berbat bir hizmet. Ocak ayında sözleşme bitince gıbır'a geri döneceğim.
-
Kaç gün oldu hala düzelmedi benim internet sanırım kalıcı bir bant daraltması yaptılar. Sosyal medyayı geçtim banka uygulaması bile sık sık yüklenmeme ve zaman aşımına girme hatası vermeye başladı. Twitter rezalet durumda videolar 7-8 denemede açılıyor. 500 mbit internetim steam veya torrent’ten dosya çekmek dışında 56k gibi çalışıyor. Alternatifi olanlar superonline’dan uzak dursun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 26 Ekim 2024; 11:43:10 >
Bende de durum aynı arayıp soracağım bu ne biçim iş diye
-
Aramanın hiçbir faydası yok, 18 yaşındaki zavallı müşteri hizmetlerinin olaylardan haberi yok. "Hiçbir sorun yok, bölgenizde bir aksaklık görmüyorum, bağlantığınız normal gözüküyor, isterseniz teknik ekip gönderebilirim" diyecekler, gelen teknik ekipte hız testi yapıp sorun yok diyip gidecek. (Speedtest ile anlaşmaları var, sunucular hızları şişiriyor). Yazık onlarında bir suçu yok.
Asıl işi network mühendisleri biliyor. Onlara da ulaşmak mümkün değil. Oldu da ulaştınız, hayatta bilerek yaptıklarını ve sorun olduğunu kabul etmezler. İşkence etsen bile kabul etmezler. Öyle bir ekip. Ölümüne hükümet, sansür sevdalıları.
-
Twitter’dan da turkcell müşteri hizmetlerini etiketleyerek yazın hocam ben de arayacağım şimdi tabiki aramakla o an düzelecek bişey değil ama kayıtlara geçsin şikayet olduğu
Sosyal medyada örgütlenip çalışma yapabilirsek bişeyler belki düzelir. Sosyal medyada trend olmayan hiçbir mesele çözülmüyor bu ülkede. Yani geçen gördük sokakta tecavüz girişimi yapanları bile serbest bıraktılar sosyal medyada tepki gelince tekrar gözaltı kararı çıktı. Twitter’da örgütlenicez sayımoz çoğalacak hergüm Tag çalışması yapıp gündem oluşturucaz başka ihtimal yok
Ben de böyle diyeceklerini biliyorum ki zaten öyle dediler, maksat aramadı müşteri hizmetlerini yoksa hallederdik demesinler
Aynen öyle açıkçası arama kaydım oldu, üstüne destek ekibine eposta atıp düzeltilmediği taktirde tüketici haklarına gideceğimi bildiren bir yazı da göndereceğim, o kadar para alıyor yasakların kalktığı an ne gerekiyorsa yapacak
-
Twitter time yüklenmiyor, 4-5 kere try diyorsun birinde açıyor onda da medyaları yüklemiyor. Youtube'da canlı yayın açtım sık sık buffer yapıyor. Instagram videolar donuyor. Superonline bitmiştir arkadaşlar. Bu dolandırıcılara para kaptırmak yerine adsl/vdsl başka iss'lerden 10 mbit kullanın daha iyi. Ben bu işin peşini bırakmam iptal ettiricem internetimi ve cayma bedeli için de dava açıcam.
-
Herkes ayrı ayrı konu açsın abi. Forumda durmadan konu açın tüm "superonline" ana sayfası bunların nasıl dolandırıcı nasıl sansürcü olduğundan ibaret hale gelsin. Ben açacağım şimdi sansürlemeden dert yanan herkesi ayrı ayrı konu açmaya davet ediyorum
-
sanırım gene bazı ip blokları iptal superonline'da. bende hiç bir sorun yok. reset falan atarak farklı ip bloklarına geçmeyi deneyin.
EDIT: en kötü günlük statik ip alıp sorun ip bazlımı deneyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 26 Ekim 2024; 14:16:53 > -
Speedtest yapıyorum uçuyor kaçıyor arkadaşlar
Speedtestin uçmadığı zaman yok. Bu dünyada çok az şey sabittir. Güneşin her gün doğması. 2+2'nin 4 olması. Ve son olarak nasıl bir hikmetse Speedtest yapınca parasını verdiğimiz hizmetten daha hızlı sonuç almak. İlginç. Ama gel gerçek hayata bir tane 4kB resim bile yükleyemez.
-
speedtest'de superonline'nın hızlı çıkmasının sebebi seçtiğiniz server ile alakalı. Turkcell sunucularını seçerseniz speedtest'de hattınızı olabildiğince zorlayıp paket üstü hızları gösterebiliyor. bunu da speedtest ile bir anlaşma yaparak hallettiğini düşünmüyorum. zaten adamların speedteste kayıtlı kendi sunucuları olduğu için bu sunucuları kullandığınızda hızlar uçup kaçıyor.
ama bende de şöyle bi tuhaflık var. 100Mbps paketim olmasına rağmen 200e yakın hız alıyorum şuan. paket dağıtımında var bi dengesizlik.
-
Dün geceden beri benim steam ve battle.net ara sıra kopmaya başladı. Muhtemelen yine superonlinein marifetidir. Sosyal medyayı anladık hadi şimdi de bu çıktı.
Merhaba vpnsiz discorda erişmenin yöntemi var mı? Goodbyedpi'ı denedim ama olmuyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X