Bendeki yüklenme ve açılmama sorunları çözüldü |
Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi (43. sayfa)
-
-
Bugün itibariyle tuhaf bir yavaşlama var. şuan Ankara/Demetevler fiber kullanıcılarının internetlerinde siteler ve site içerisi resimler çok geç yükleniyor. Tuhaf bir ağırlaşma mevcut.
-
Maç var diyedir :D yapıyorlar bunu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
An itibariyle düzeldi gibi duruyor. Galiba doğru. Futbolla aram yok, ama millet maç seyretmesin diye yavaşlatıyor olabilirler.
-
Saçmalık bu. Millet ordan burdan maç izliyor diye internet yavaşlatmak sansürün kaçıncı seviyesi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ya arkadaşlar sıkıntı yok onlara inanmayın speedtest yapıyorum uçuyor kaçıyor puhahaha
Sahi nerede bu tipler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün YemekSepeti açılmıyordu bende. Sitedeki foto, logo vb için "foodora" servisini kullanıyor YemekSepeti. Dün hiçbir şekilde request/response olmuyordu. 10 dakikada anca bir tane request tamamlanıyordu. VPN ile sorunsuzdu. Adamlar herhalde 29 Ekim'e girmeden önce bunlar aç kalsın falan mı dedi de yavaşlatma uyguladı, nedir. Harbi ilginç. Ya da millet maç izlerken yemek yemesin, keyif yapmasın mı dediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphonsus -- 29 Ekim 2024; 9:29:46 > -
Yakın zamanda Boosteroid üyeliği satın aldım. İlginç bir şekilde sistem beni Romanya'da, Sırbistan'da sunucuları olmasına rağmen Almanya'ya hatta zaman zaman İngiltere'ye falan bağlıyor. Ancak eğer Warp kullanırsam yakın sunucuya bağlanıyor, ping değerlerim yarı yarıya düşüyor ama hızım da 90'lardan 10'lara, 5'lere düşüyor. Bu konu Superonline ile mi alakalıdır? Çözülebilir mi?
-
Evet SuperOnline ile alakalı. Bilerek uzak ve yavaş sunuculara yönlendiriyorlar. Örnek, Cloudflare DoH serverları Istanbul'da ve Romanya'da olmasına rağmen Frankfurt'a yönlendiriyor. Milletin internet gizliliğine ve özgürlüğüne tersler. O yüzden bilerek throttling ve re-routing yapıyorlar.
-
Bunu çözmek için modem ayarlarında vs. yapabileceğimiz bir şey var mıdır?
-
Yok. Tek çözüm VPN/VPS. Ucuz yerli VPS kiralayıp kendi WireGuard VPN kurup hem düşük ping hem de doğru sunuculara bağlanabilirsiniz.
-
Vdsl bile daha iyi bunu dediğimde yanlış anlaşılıyorum gerçi iyi biliyorlar ne demek istediğimi işte işine geldiği gibi konuyu çevirip konuşuyorlar
superonline fiberine karşı vdsl daha iyi
düşük hız ama en önemlisi özgürsün rahatlasın kısıtlamalara engellemelere maruz kalmıyorsun
Süperonline a elini veren kolunu kaptırıyor abartısız pişmanlıktır ucuza almak için 40 takla atılıyor ama bir de gidip vps vpn alıyoruz nerede kaldı ucuzluğu ki vpn ile online oyunlar sağlıklı olmuyor
superonline pişmanlıktır tüplü ferrari
sırf sadece ben burada son 2 yıldır diyorum bunları dile getiriyorum savaşıyorum Süperonline almayın diye hatta bana bize trol yalancı diyenlerle benimle beraber buralarda mücadale ediyoruz
superonlşne yüksek hızlarını düşük Ping’lerini speedtestlerde görürsün YouTube video film instagram vb ping in engellemenin sansürün sorun olmadığı yerlerde kullanırsın online oyuncular için asla uygun değil Süperonline
geçmiş olsun Allah kurtarsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 1 Kasım 2024; 19:23:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gerçekten öyle. Wan şifresini vermemesi mi dersin, pek çok VPN sitesinin yasaklı olması mı dersin, ping sorunu mu dersin, her türlü sorun var.
Bundan önce TürkNet kullanıyordum fiyatı bunun ucuzladı diye buna geçeyim dedim ama demez olaydım. Şu an iptal ettirip yeni bir IPS'e geçmeyi düşünüyorum. Bizim evin kapısında da TürkTelekom afişi var. İyi midir acaba? Kendi konusunda pek şikayet yok gibi. En azından yukarıda saydığım konularla ilgili bir şikayet yok gibi.
-
Keenetic Modem CloudF. wireguard modem uzerınden kuruyorsun dert yok tasa yok
-
Arkadaşlar merhaba,
eskiden türknet kullanırken keenetic modemime arayüzden dns girerdim. sonra her yere girebilirdim.
superonline'a geçtim. 1000mbps hız almaya başladım. benim keenetic modem eski kaldı. o yüzden bari gidip güzel bir router alayım dedim. tp-link ax3000 aldım.
ama arayüzden dns girsem de etkilemiyor. acaba keenetic hopper alsaydım çalışır mıydı yoksa bu genel olarak sol kaynaklı bir problem mi?
hopper kullanıp dns olayını çözmüş birisi var mı acaba? hopper ile oluyorsa aldığım tp-link router'i iade edeceğim.
-
dnsler işe yaramıyor sansüronline firmasında.
-
Keeneticler ile ISS DNS'lerini YOKSAY ile bypass edip, kendi DNS'lerinizi girmeniz mümkün.
İsterseniz GoodbyeDpi uygulamasını araştırın. SOL'de Discord için çalışıyor bende. Paket kaybı oranı %0.5 civarı.
-
Bu olay sadece keeneticlerde mi oluyor? Acaba tp-link için de mümkün mü?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben dns girebiliyorum zaten tplink modeme de ama çalışmıyor. Goodbydpi ile oluyor sadece.
Keeneticde de aynısı olacaksa boşuna masraf edip keenetic almayım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X