Şimdi Ara

Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.086
Cevap
54
Favori
84.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şöyle söyleyeyim kabaca sana marka ve donanım özelliklerine bakmayacaksın bu durumda diğer marka daha iyi olsa bile keenetic den yani keenetic in yazılımı çok güçlü etkili

Keenetic hero DSL hopper düz hopper DSL güçlü cihazlar ve şu an yanlışım yoksa en güçlü cihaz Titan modeli

modem Router konusunda şimdilik en iyisi keenetic yazılım çok kullanışlı her türlü kullanım senaryosu var hemde aynı anda ve cihaza isteğe göre şekillendirme kullanma imkanı var

kullandıkça alışkanlık yapıyor bağımlılık gibi düşün rahat konforlu

kullanan bilir ve tek eleştirdiğim konu pahalı diğer markalara göre ama Yinede piyasası var yazılımdan dolayı değildi tutuldu

bu arada Süperonline a bulaşmakta hata yapmışsın bu konu ne demek istediğimi anlatıyor

zamanla tecrübe edersin

Demo adres Titan

https://titan.demo.keenetic.pro/login#goto=%2Fdashboard

kullanıcı adı ve şifre

demo

demo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 7 Kasım 2024; 18:24:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sahilli S kullanıcısına yanıt
    Eski keenetic modemi router modunda test ediyorum şu an. Kablo ile internet alınca max 100mbps veriyor ama yine de dns'i test etmek için deneyeceğim.

Adguard dns açık.
    Dns'i yoksay ayari aktif olunca ppoe baglanmiyor. Demeye devam ediyorum.

edit: yok arkadaşlar, olmuyor. keenetic extra dsl ve keenetic lite ile router olarak ont cihazına bağlayıp arayüzden dns girdim ama her siteye girmiyor. girse de tam olarak açılmıyor. sol bir şekilde geri planda bu dns'leri blockluyor. çare wireguard tarzı bir vpn ile router'a vpn kurmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayvan arkadas -- 7 Kasım 2024; 21:2:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tamda aylık 416 liraya gelen 100mb vdsl paketine geçmek üzereyken konuyu gördüm. Ben ucuz sağlayıcılardan bıkmış durumdayım Comnet kullanıyorum. Superonline nasıldır diye soracağım ama burada iyidir diyecek adam bulmak zor olacak galiba :)

Soruyu şöyle sorayım. TT kalitesi ile aynı mıdır, Comnet, Rüzgarnetnet, Cayırçimen net gibi sağlayıcılardan iyi midir. Cünkü ucuzlar can sıkıyor

• kafayı yemek üzereyim. openvpn ve wireguard ikisi de bağlanmıyor. shadowsocks deneyeceğim.

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt

Bu konuyu okuyup sonra da hala bu soruyu sorduğunuza göre bence sizin bunu ilk elden deneyimleme vaktiniz gelmiş de geçiyor.

Yok, bence denemesi lazım.  

• hayvan arkadas kullanıcısına yanıt

hocam biz boşuna kaçmaya çalışmıyoruz sansüronline firmasından. :)

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt

Gelmişş gelmiş onun saati gelmiş..

Tutmayın bakemm..  

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt

Hocam ben Comnet kullanıyıyorum, şu an yılana sarılacak durumdayım. Bugün bir başka operatöre geçmem şart gerçekten bezdim. TT ile konuştum aylık 520 liradan ucuz paket. yok. Super Online 416 liraya geliyor o sebeple yorum istedim.

SuperOnline kullacaksanız VPN/VPS şart. Onun ücretini de katmanız lazım. Düzgün VPN'ler aylık 200 TL'den başlıyor. VPS'ler ise 100 TL civarı. 99 TL'ye SuperOnline statik IP satıyor, o bile lazım olabilir ekstradan.

• hayvan arkadas kullanıcısına yanıt

Sizin için akşam denerim tekrar ve DNS'leri de kontrol ederim.

Geçenlerde yapmıştım, DNS'ler farklılık göstermişti. Ama emin olmak adına SS paylaşırım.

• Kerros kullanıcısına yanıt
    Tamamdır bekliyorum. Ben de aynı şekilde kullanıyordum turknet ve keenetic ile beraber. Hiç problem yoktu. Sol'a geçince bozdu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Keenetic ile Süperonline kullanıyorsanız be Süperonline nın DNS Lerinden kurtulmak için şunları yapacaksınız

Poe den DNS yoksa yapıp güvenli internetten DNS seçip tüm bağlantılar için kullanabilir hale getireceksiniz fakat dikkat edin
    DNS yoksa yapıp poe sen DNS alanlarını boş bırakıyorsanız ve güvenli internet ayarlarından ayarlanan DNS Wi-Fi bağlantıları için

poe den DNS yoksa yapıp güvenli internet ayarlarından DNS seçmeyip DNS yok say yapıp poe ayarlarında DNS alanına DNS yazarsanız kablolu bağlantılar için yazılan DNS geçerli oluyor Wi-Fi bağlantıları için ise sol DNS ler çıkabilir kontrol edildiğinde
    Keenetic de böyle detay var

Şu an tek emin olmadığım şey Wi-Fi için dediğim kablolu kablolu olan için dediğim Wi-Fi bağlantıları için olabilir

Dediğim gibi şu an emin olamadım ama bi deneyin poe den de güvenli internet ayarlarından da mesela adguad adblock DNS yapıp deneyin

Keenetic in yazılımı çok iyi doğru kullanmak mantığını bilmek gerek

https://www.technopat.net/sosyal/konu/keenetic-hopper-ve-superonline-fiber.3500598/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 8 Kasım 2024; 16:52:59 >

Ben kablolu bağlanıyordum, onda oluyordu. Belki dediğiniz gibi bir ayrım söz konusudur.

O zaman şöyle özet geçeyim:

- Online oyunda ping benim için önemli değil

- Maç vakitlerinde genel throttle yapılması önemli değil, nasıl olsa 90 dakika, dayanırım

- Her türlü online yayın platformuna üye olurum, herhangi bir şekilde "aa şu içerik malum şekilde var, bi bakayım ya" demem

- Sosyal medya daraltması uygulandığında bunun interneti kullanılmayacak raddeye getirmesi çok da dert değil

- Bazen hiçbir yerde engelli olmayan şeyleri ( enyakın örnek Proton mail sanırım ) burada engellenmesi önemli değil, popüler olmayan şeyleri kullanmam zaten

Eğer bu 5 maddenin en az üçüne "okey" veriyorsanız bence deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Leopard*** -- 8 Kasım 2024; 23:15:3 >
  • dosttlar evime yeni 1000 megabit internet bağlattım ancak ne iptv ye girebiliyorum ne düzgün oyun oyanayabiliyorum . oyunlarda ping 50 lerde geziyor , video izlerken saliselik donmalar oluyor daha önce internetkutusu kullanıyordum türk telekom altyapısından ne yapacağımı şaşırdım modem değiştirerek bu sansürleri geçebiliyor muyuz ?

eğer geçemiyorsak aboneliğimi sonlandıracağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanjugunduz -- 9 Kasım 2024; 23:4:8 >
  • tanjugunduz kullanıcısına yanıt

Hayır yani Süperonline abonesi olduğun sürece sansüre engellemelere mahkumsun Ping paket kaybı vb sorunları yaşarsın

superonline demek sansürline demek pişmanlık demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 10 Kasım 2024; 0:0:8 >
  • Sansür bütün firmalarda var. Sadece buna özel değil.ufak yöntemlerle atlatabilirsiniz

• Sansür tüm firmalarda yok hocam. Comnet, Turknet, Millenicom, Netspeed, Superonline, Gıbırnet kullanmış biri olarak bu sansür ve kısıtlamayı sadece Superonline'da yaşadım.

Fiber de Dns değiştiremeyenler varmış. Şansıma hattım Vdsl olunca Dns değiştirebilmiştim. Öyle bir firma ki Sol, VPN'lerin sitesine bile girişi engelliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe R.A. -- 10 Kasım 2024; 1:24:27 >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.