Şimdi Ara

Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
908
Cevap
53
Favori
77.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
Giriş

bir kere abone olduğunuzda, çıkmak isterseniz, baya sağlam rakamlar ödetirler.

Cayma bedeli olarak değil de,  "kurulum hizmeti bedeli olan tüm vergiler dahil 2000 TL, aktivasyon bedeli olan tüm vergiler dahil 600 TL" gibi çeşitli adlarla çıkardıkları bedelleri ödersiniz, kaçarı

yok.

Üstüne de kullandığınız ay kadar (ya da sözleşme bitmeye yakınsa, sözleşme bitimine kalan ay kadar) aylık 890TL'de sözde kampanya indirimini de ödersini.

yani 2 ay kullanıp iptal etseniz 2000+600+(2ay*891) = 4382 lira ödersiniz.

Paketten pakete değişir rakamlar.

Aşağıdaki örnek linkteki sayfadan inceleyin.

Sözde 1500 liralık paketi 900 indirimle 600'e satıyorlarmış, yerseniz.

• tuzsuz_deli_bekir kullanıcısına yanıt

Kafam karışıyor.Olumlu olumsuz herkes bir şey yazıyor.100 mbps vdsl de 55 mbps yukarı alt yapı desteklemiyor. Santrale 319 mt uzaklıktayım.Hat zayıflamam fazla ,iç tesisatı elden geçirdim başkada yapabileceğim çok fazla bir şey yok.Evde ve çevrede kullanıcı sayısı artınca vdsl internette zaman zaman yavaşlama oluyor.35 mbps vdsl yi yıllarca kullandım.Benim işimi fazlasıyla görmüştü. Vdsl dende kötü olmaz sanırım.1 yıl kullanmayı göze alıp fibere abone olacağım. En kötü ihtimal 1 yıl kullanırım.Veya + vdsl alırım.Sonunda ölüm yok.

1000 mbps ye başvuru yaptım biraz önce aradılar bugün ekip gelip bağlayacakmış.

https://m.superonline.net/tv-plus/tv-plus-kampanyalari/evde-tv-plus-keyfi-kampanyasi/1000-mbps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 19 Kasım 2024; 15:12:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam bahsettiğiniz konu benim derdimi anlatıyor.

• cimbom38 kullanıcısına yanıt

tam olarak aynı kafayla aldım sonuçta fiber yani dedim ve şuan sabah sabah sebepsiz yere twitch videoları açılmıyor yan sekmeden vpn denedim direk acılıyorlar.. hergün sebepsiz bişeyle karşılaşıyorum 1 yıl kullanır atarım dedim suan 2. ayımdayım malesef 10 ay daha kullanıp kapatacağım tt vdsl cok daha başarılı :( ama hız olarak evet 100.. 1000 gibi hızları alıyorum. beni en rahatsız eden yanı gece 2 ila sabah 6 arası internet sebepsiz nedensiz yere kesiliyor arayıp söylüyorsun yok öyle bişey 30 gündür hiç bağlantın kopmamış diyorlar haftada 2-3 gece oluyo en az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 20 Kasım 2024; 9:42:14 >
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt

Özellikle En başta ben hep söylüyorum 2 yıldır ama dinleyen yok

superonline dan fiberi internet alacağına vdsl kullan daha iyi

geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahilli S kullanıcısına yanıt
    Hız olarak değil açıkçası, ayrıca tamamen bölgesel hala 1500 metreden vdsl alan insanlar var ben ankarada 2400 metreydim sonradan kabin geldi körü körüne gömmek haksızlık olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • An itibariyle 2017’den beri varolan aboneliğimi iptal ederek, bu bataklıktan kurtuldum. Darısı başınıza :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.