Şimdi Ara

Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.086
Cevap
54
Favori
84.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Frankfurt - Amsterdam - Paris server hızları. Steam, Gamepass ve torrent'te görebildiğim maksimum hızlarla aynı. 500 mbit'lik paketim 200-250 mbit yarı yarıya kayıp. Üstelik altyapı yeni kuruldu FTTH geçiş yapıldı. 151 ve 176'li ip boglarında her şehirde farklı server'ları denedim hepsi aynı sonuç. Upload hızım bile 5-6'larda kağıt üzerinde 50 mbit. Bağcılar server'ında speed test atınca 650 mbit gösteriyor şaka gibi değil mi tam sahtekar bunlar öyle bir hız yok tabi. Gerçek hızım aşağıdaki hız eve ekip çağırsam adamları nasıl ikna edeceksi? Hileli yurt içi server'ında test atıp 500'den de fazla gösteriyor abi sorun yok diyip gidecekler

Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 4 Aralık 2024; 21:41:49 >

• klasik superonline yurt dışı çıkışlarını kısma şenlikleri başlamış. kafalarını estikçe yapıyorlar bu işi. rezalet cidden.

• Ben son 2 yıldır hep söylüyorum hem de en iyi performans verdiği zamanlarda bile sorunlar var diye
    Speedtestlerde uçuyor kaçıyor olduğuna aldanmayın speedtestler yanıltır aldatıyor kullanıcıyı
    Süperonline fiberi abartısız çok kötü alt yapınız iyiyse vdsl kullanın daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torrent upload hızı. Yukarıdaki 6 mbit upload sonuçları ile aynı totalde 600/700 kib/s geçmiyor bu da 6-7 mbit upload hızına tekabül ediyor. Oysa ki ilk ay totalde 4/5 mb/s ile upload yapıyordum. Sosyal medya yüklemelerim bile çok hızlı tamamlanırken şimdi dakikalarca bekliyorum

Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma TeknolojisiWatch upload | Streamablestreamable
    Watch upload | Streamable
    https://streamable.com/d89hyh
  • Steam download hızı Türkiye/İstanbul lokasyon 35-45 arası dalgalanıyor nadiren 50 göruyor geri iniyor, ortalama 40mb/sn. Bu da %40'lık kayıp demek oysa ki 500 mbit'e geçtiğim ilk dönemde olması gerektiği gibi 60 mb/sn altına asla inmiyordu

Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma TeknolojisiWatch bandicam 2024-12-06 18-38-08-859 | Streamablestreamable
    Watch bandicam 2024-12-06 18-38-08-859 | Streamable
    https://streamable.com/f8xui6
  • Twitter yükleme süresi. 220 mb'lık videoyu şu an 400 kib/sn ile yüklüyor. 50 mbit upload hızı ile 45 saniyede bitmesi gereken upload 5 dakika sonunda %20 olabildi. 200 mb'lık dosyayı 25 dakikada tamamlayacak

Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma TeknolojisiWatch bandicam 2024-12-06 21-10-26-586 | Streamablestreamable
    Watch bandicam 2024-12-06 21-10-26-586 | Streamable
    https://streamable.com/ouy31c

Fast.com sonucuna bakın yukarıdaki upload hızına bakın. Speed test 45 mbit, upload işlemlerimdeki hız 400 kib

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 6 Aralık 2024; 21:21:32 >

• türkiye lokasyonlu vpn açınca hat kendine geliyor maalesef, superonline hıza göre fiyat çok iyi ama vpn ile kullanırsanız, ayrıca ping biraz yükselse de yurtdışı lokasyonlarda da vpn ile de tam hızı alabiliyorum 500mbps olarak , tek sıkıntı vpn kullanmak

• Sol pişmanlıktır 100 mbps VDSL bundan çok daha iyidir ( 500 mb kullanıyorum). Şubat ayında VDSL'e geri döneceğim.

• Bilgisayarda rutin dosya silme ve temizlik yaparken bir kaç sene önce yaptığım bir dosya buldum.

Amatör bir teknik ekip başka daire sakini için çalışmaya geldiğinde, ya benim kabloyu söktükten sonra takmayı unuttular, ya da kafalarına göre farklı porta taktılar. O gün mesai sırası internetim yoktu. Telefondan hücresel veri paylaşmam gerekti.

O sinirle bunu oluşturmuştum, print edip ve sığınağa gidip yapıştırmıştım. Daha da sinirli olsaydım o kilitli internet kutusunu kıracaktım. Lanet şeyde kilit bile var.

SuperOnline pişmanlıktır.

• Doğru

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pcde sorunsuz kullanabileceğim uygun fiyatlı vpn önerebilir misiniz ?

• artık paket hızını bile vermekten aciz. bu gün 10 kere bağlantı koptu.

şuan 100Mbps pakette aldığım hız; bu aralar gene rezalet superonline.

• 1 haftadır sadece akşamları hız düşüşü ve yüksek ping yaşayanlar varmı ?

• hız 500 görünüyor ama sitelere girmek işkence :) arayınca hızınızda bir sorun görünmüyor demek için hız testlerinde hile yapmak şeytanın aklına gelir ancak.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
  • Beylikdüzü bölgesinde hız sorunu yaşayan var mı? 2 gündür paket hızımı alamıyorum üstelik öyle 1000mbps değil 100Mbps kullanıyorum bu hız bile dalgalı geliyor bir kaç gündür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 11 Aralık 2024; 15:6:49 >

Süperonline çöp hep zaten ve son zamanlarda daha kötü

50-100 MB den fazlası cebe zarar

superonline almayın artık

çoğunluk kötü diyor her yerde forumlarda vs kötü olduğunu söylüyorlar ki yaşayarak öğreniyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 11 Aralık 2024; 17:2:38 >

Bende sorun olmuştu.Mh lerini aradım.Bayan eternetle hız testi yaptırdı.700 mbps çıktı.Daha sonra kendisi hız uzaktan test yaptı.800 mbps çıktı.Sistemde sorun gözükmüyor ama haklısınız hızınız düşük dedi.Arıza kaydı açtı.Kısa sürede ekip aradı yeni modem istedim.Sıfır modem getirdiler.Hız 940 mbps yükseldi.

• cimbom38 kullanıcısına yanıt

ben zaten SOL modemini kullanmıyorum Keenetic modem kullanıyorum. modem kaynaklı olabileceğini zannetmiyorum zaten şuan kullandığım modeme uzaktan işlemde yapamıyorlar hız testi de yapamazlar herhalde aradığımda.

Ben yeni abone oldum.Süperonline kullanan arkadaşım ısrarla 500 mbps ve altında zaman bant daraltması vs yapıyorlar 1000 mbps abone ol dedi. Kampanya uygun geldi birde 1000 mbps hızı görmek için aldım. Seneye düşürebilirim.1000 mbps de olsa ışık hızında bir net değil.Günlük kullanımda aman aman fark yok.Fiber stabil.Hatta ek vs yok.Memnunum. Vdsl de zaman zaman sorunlar yaşadığım ve fiyatlarda çok fark kalmadığı,telekom fiber alt yapıda binada olmadığı için denemek için süperonline fibere abone oldum. Onların modemi takıp denerseniz sorun netleşir.Sol başka routeri kullandığını farkedince yavaşlatma vs yaptığı söyleniyor.Ne kadar doğru bilemiyorum.Farklı routerleri kullanan sorun yaşamayanlar da var.Bende keenetic veya deco mesh alıp kullanmak istiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.