Şimdi Ara

Superonline Hız Problemim ve Diğer ISP'ler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Superonline kullanıyorum şuan, internet konusunda yaklaşık 4 aydır sıkıntı yaşıyorum. İnternet hızı belli aralıklarla düşüp yükseliyor. Aklıma gelebilecek her şeyi yaptım wireless şifresini değiştirdim komşunun bilgisayarına baktım virüs var mı diye 2 kere. Zaten interneti 2 aile kullanıyoruz, yan komşunun çocuğu sadece online oyun oynuyor indirme falan da yapmıyor. Müşteri hizmetlerini defalarca aradık. Modemi de değiştirdik yine sorun çözülmedi.

ISP'yi değiştirmekten başka çaremiz kalmadı. Bulunduğumuz muhitte de fiber altyapısı yok malesef ki, ADSL kullanacağız yine. Superonline'dan önce Turktelekom kullanıyorduk memnun kalmayınca Superonline'a geçtik zaten. Esasen Superonline da başlarda çok iyiydi beklediğimizi veriyordu sonra ne olduysa böyle oldu.

İnternette biraz araştırma yaptım, bulduğum sağlayıcılar: Binet, Himnet, Vodafone

Tabi diğerleri de var ancak onları eledim (kullananlar pek memnun değilmiş). Binet ve Himnet kullanan fazla görmedim. Vodafone hakkında da tereddütteyim geçmişte pek iyi şeyler yaşamadık :D

Siz ne önerirsiniz? Bu hız sorununu nasıl çözebilirim? Çözemeyeceksem de alternatif internet sağlayıcı önerilerinize açığım. Bulduğum sağlayıcılar (Binet, Himnet) hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.

TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furko3455 -- 22 Temmuz 2017; 19:23:6 >

• ADSL kullancağınız için ne yaparsanız yapın türk telekoma muhtaçsınız ondan kaçış yok süperonline da yaşadığınız daha azını türk telekom da yaşama ihtimaliniz mevcut birde iç tesisatı elden geçirin ankastre den mode veya sliptera kadar cat6 kablo çekin slipter kullanıyorsanız değiştirebilirsiniz ancak yeni modem aldığınızı belirttiniz slipter da yenidir geriye yeni tesisat ve devam ediceğiniz firma kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görkem3535

ADSL kullancağınız için ne yaparsanız yapın türk telekoma muhtaçsınız ondan kaçış yok süperonline da yaşadığınız daha azını türk telekom da yaşama ihtimaliniz mevcut birde iç tesisatı elden geçirin ankastre den mode veya sliptera kadar cat6 kablo çekin slipter kullanıyorsanız değiştirebilirsiniz ancak yeni modem aldığınızı belirttiniz slipter da yenidir geriye yeni tesisat ve devam ediceğiniz firma kalıyor

Splitter dediniz de aklıma geldi, bazen ev telefonuna "BAZ" denilen yerden arama geliyor ve kendiliğinden kapanıyor. Bazen farklı tuhaflıklarda oluyor acaba telefon ile internet çakışıyor mu? Splitter'i değiştirmekte fayda var sanırım çünkü ben sadece modemi değiştirdim, AirTies yerine Huawei'nin dandik bi modemini verdiler.
    EDİT: Modemin yanında Splitter da vermişlerdi şimdi aklıma geldi. Çatıda duruyor hala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furko3455 -- 22 Temmuz 2017; 20:3:6 >

• Ben 1 yıl Binet Firmasını kullandım, internet altyapınızda bir problem yoksa gayet güzel çalışıyor AKNsiz paketini kullanmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _A_N_I_L_

Ben 1 yıl Binet Firmasını kullandım, internet altyapınızda bir problem yoksa gayet güzel çalışıyor AKNsiz paketini kullanmıştım.

Aradım, 13 MBPS'e kadar destekliyormuş bulunduğum bölgede. Ben de 16'ya kadar almayı düşünüyorum yalnız işte taahhüt beni korkutuyor. Sağolun bilgilendirmeniz için, interneti hangi bölgede kullandınız acaba (il-ilçe olarak)?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furko3455 -- 22 Temmuz 2017; 20:32:37 >
  • Binet dedigin firmanin fiyatlari turk telemomla ayni olayi ne ki bunun altyapi telekomdan aliyorsa telekomla aybi fiyatlar veriyor altyapi sahibinden almak en mantiklisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BiNet FixNet NetGalaksi gibi özel firmaları tavsiye ederim. Mh ilgi alaka oldukça iyi. Fiyatları uyarsa Taahütsüz denemenizde fayda var.
  • furko3455 F kullanıcısına yanıt
    Taahütsüz paketleri mevcudtu 32 Limitsiz kullandım İstanbul / Gaziosmanpaşa
  • quote:

Orijinalden alıntı: _A_N_I_L_

Taahütsüz paketleri mevcudtu 32 Limitsiz kullandım İstanbul / Gaziosmanpaşa

Sizinki Fiber hocam bizim burada altyapı olmadığı için malesef...
  • Yardımlarınız ve yorumlarınız için teşekkür ederim bilhassa @Görkem3535
    Splitter'ı değiştirince sorunum çözüldü. Splitter baya eskiydi, internet ile telefon çakışıyordu galiba ki internet o yüzden yavaşlıyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.