Şimdi Ara

Superonline'ın UYDUNET'i satın alması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün akşam SOL'ın satış elemanı kapıma gelip bir ton dil döktü geçiş yapmam için, ancak ben Türksat'tan gayet memnun olduğumu ve daha öncede dediğim gibi 25 Mbps AKN'siz paketini 1 hafta deneme süresi olursa alıp kullanabileceğimi belirtmeme rağmen tabiki buna yanaşmayıp yan çizmeye başladılar ve türlü türlü tekliflerle karşıma çıktılar.Ancak bütün önerileri benim halihazırda kullandığım 50/250 paketinden hem hız hem kota hemde fiyat olarak geri kaldığı için en sonunda söyleyecek söz bulamadılar;Ta ki eleman gitmeden evvel 'Aramızda kalsın abi, ben bunu kimseye söylemedim ancak SOL'ın UYDUNET'i satın almak gibi bir niyeti var' dedi.Bende zaten hemen SOL'ın stratejisi budur ulaşamadığı ciğeri hemen satın alır ve mundar eder METRONET gibi dedim.Yüzüme baktı, gülümsedi ve Türksat'ın olduğu yerde SOL'a çevirmek gerçekten çok zor dedi.

Ama yinede aklıma takıldı bu durum.

Hiç böyle bir söylem yada havadis var mı SOL'ın UYDUNET'i alacağına dair?

Siz hiç böyle birşey duydunuz mu?

Teşekkürler.

Edit: @KacakTV 'nin dilbilgisi uyarısı nedeniyle başlık değiştirildi.Teşekkürler @KacakTV .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charmlander -- 12 Ağustos 2016; 23:16:14 >

• Charmlander kullanıcısına yanıt
    Satın alma durumu yok sadece ortak altyapı projesi var bu uygulanırsa Türksat altyapısından Süperonline verilebilecek aynı şekilde Süperonline fiber olduğu yerde Türksat hizmet verebilecek bundan dolayı sadece altyapı şirketi kurup OAŞ bu firmaya destek veren firmalar Türksat,Türkcell Süperonline,Vodafone ve Telkoder üyeleri amaç fiber altyapıyı yaygınlaştırıp tüketicilere isteyen İSS tarafından hizmet verilecek ve Türk Telekom'a rakip olmaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turksat %100 devlet kontrolunde olan bir firma neyi neyden satin aliyormus sol :) iyi sallamis o arkadas. oaş olayindan baska bisey degil o is

• quote:

Orijinalden alıntı: Backspace7

Turksat %100 devlet kontrolunde olan bir firma neyi neyden satin aliyormus sol :) iyi sallamis o arkadas. oaş olayindan baska bisey degil o is

arkadas sen 14 yildir yurtdisinda internet baglantisiz allahin unuttugu bir kosede mi yasadir. Bu ulkede devleti olupda neler neler satilmadi.

• xxlboy kullanıcısına yanıt
    Baglantımın ortalamaya göre gayet iyi olduğu gayet güzel bir yerde yasıyorum kafanı yorma o kısmına. konuya gelirsek ben gayet iyi biliyorum devler neler neler sattı bir tek siz biliyormussunuz tavrına gerek yok devlet elbette elindekini satabilir ama bu özelleştirme yapılırsa olur ben devlete su kadar para teklif ettim kabul ederse alırımla olmuyor o işler.
  • Uydunet bence devlette kalmalı stratejik önemi var çünkü... Satılırsa diğer firmalar gibi mundar olur gider...
  • Satış için söylenen binbir türlü yalandan sadece biri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İddia doğrudur yanlıştır bilmiyorum ama Türksat servislerinin, özellikle Uydunet ve Teledünya'nın özelleştirilme konusu birkaç yıldır konuşulan bir şey.

10 yılı aşkın süredir Uydunet kullanan biri olarak da şunu söyleyebilirim; en rekabetçi fiyatlandırmayı ve en stabil bağlantıyı bence Türksat sunuyor. Geleneksel devlet kurumlarına göre kıyaslarsanız hatta Türksat'ı devlet işletiyor demezsiniz.

Ve umuyorum devlet yetkilileri telekomünikasyonun ne kadar önemli olduğunu 15 Temmuz sürecinde görmüşlerdir ve özelleştirmeye yönelik görüşleri değişmiştir. Serbest ekonomi de olsa bazı kurumların devlet yönetiminde olması gerekiyor. Türk Telekom'u iyice tekelleştiren özelleştirme ne kadar yanlış idiyse Türksat'ın özelleştirilmesi de o kadar yanlış olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Uydunet bence devlette kalmalı stratejik önemi var çünkü... Satılırsa diğer firmalar gibi mundar olur gider...

Tamamen katılıyorum.

Tüketici olan bizler için de hiçbir özel şirketin mevcut fiyatlandırmalardan daha iyi bir alternatif sunacağına inanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlık fail, soru daha fail zaten. Sol'ın ne kardeş? Kısaltma cümleleri uzun cümleymiş gibi ek kullanamazsın. Uydunet devletin rahat ol satılmaz
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt
    Uyarı için teşekkürler.Başlığı değiştirdim.Genellikle dilbilgisine dikkat ederim ancak bu konuyu bilmiyormuşum. ;)
  • Charmlander kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam

• Ona kaldıysa martta işnet turkcell'e satıldı diye haberler çıkmıştı. işnetteyim halen bir hareket yok.
  • quote:

Baglantımın ortalamaya göre gayet iyi olduğu gayet güzel bir yerde yasıyorum kafanı yorma o kısmına. konuya gelirsek ben gayet iyi biliyorum devler neler neler sattı bir tek siz biliyormussunuz tavrına gerek yok devlet elbette elindekini satabilir ama bu özelleştirme yapılırsa olur ben devlete su kadar para teklif ettim kabul ederse alırımla olmuyor o işler.

Sunu da suraya birakayimhttp://www.hurriyet.com.tr/ozellestirme-torbasi-geliyor-40192844

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Olay dedigim noktaya geliyor iste ozellestirme ile olur olursa olmaz diye bisey yok ama sanki bi para teklif ettilerde aliyormus gibi soyluyorsunuz oyle bi olay olmayacagini soyluyorum bende akliniz fikriniz illa bi laf koyayimda oldugu icin anlamak istemiyorsunuz herhalde

• Abone ol diye yalan söylemiş turksat varken sakın olma.
  • Hocam elemana kanıp geçme satılmaz Türksat

• quote:

Olay dedigim noktaya geliyor iste ozellestirme ile olur olursa olmaz diye bisey yok ama sanki bi para teklif ettilerde aliyormus gibi soyluyorsunuz oyle bi olay olmayacagini soyluyorum bende akliniz fikriniz illa bi laf koyayimda oldugu icin anlamak istemiyorsunuz herhalde

Ben haklisiniz veya haksizsiniz demedim. 2 gun onceye ait bir haberi paylastim. Tabii ki yasa cikmadan para vereyim de alayim gibi bir sey olmaz ama bu yasanin cikacagini superonline aylar oncesinden biliyordur zaten. Ote yandan turksat ozellikle teledunya ile icerik olarak uzun zamandir ilgilenmiyor. Sadece ucuz fiyat politikasi ile abone kapma pesinde.

Edit: Yeni yasa ile turksatin satilacagi kesinlesti.

Yani olay dogru. Sadece superonline mi alir baskasi mi kapar orasi belli olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 16 Ağustos 2016; 15:39:07 >
  • Türksat Kablo özellestirilecek. Superonline gibi interneti pahali satan sirketler hemen atlayacaktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fahri1156

Hocam elemana kanıp geçme satılmaz Türksat

Turksatin satilacagi yeni yasa ile kesinlesti.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.