Şimdi Ara

Superonline kablo çekiyormu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Süperonline kablo olmayan daireye kablo çekiyor mu? var mı bilen? Türk telekom gibi rezil etmiyor değil mi ?

• turkcell superonline altyapısı ise çekiyorlar diğer firmalardan turkcell üzerinden hizmet alırsanız çekmeyebilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkaninn59

turkcell superonline altyapısı ise çekiyorlar diğer firmalardan turkcell üzerinden hizmet alırsanız çekmeyebilirler
    aşağı depoda superonline panosu var hocam, fiber kullananlar var apartmanda, türktelekomdan superonline geçmek istiyorum ama bu kablo işlerinden korkuyorum fahiş fiyatlar istiyor elektrikçiler, superonline elektrikçi çağırtmadan kendileri kablolama yapıyormu kesin olarak bunu öğrenmek istiyorum hocam.
  • türk telekomdan superonline direk nakil ettirin kablo vs değişmesine gerek kalmaması gerekli, onlar kendileri çeker eğer gerekli olursada kendi altyapılarına müdahale edebiliyorlar sadece türk telekom olursa karışamıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkaninn59

türk telekomdan superonline direk nakil ettirin kablo vs değişmesine gerek kalmaması gerekli, onlar kendileri çeker eğer gerekli olursada kendi altyapılarına müdahale edebiliyorlar sadece türk telekom olursa karışamıyorlar
    anladım hocam, cevap için teşekkür ederim
  • bulundugun apartmanda superonlıne varmı bak sıtesınden varsa dırek ekıp fıber panodan evıne kadar cam kablo cekıp ont ve modemı kurup gıdıyorlar
  • AhmediNesaj A kullanıcısına yanıt
    Senin binada superonline fiber var anladigim kadari ile. Superonline o kutudan fiber internet kablosunu ceker, ucret de almaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.