Merhaba, netspeed fiber kullanıyorum. Superonline 1000 mbps için başvuru yaptım. Acaba superonline kuruluma gelmeden netspeed’i iptal etmek gerekir mi? ayrı altyapılar olduğu için sanırım gerekmiyor ancak sormak istedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Superonline kurulumdan önce netspeed iptal edilmeli mi?
-
-
Yok superonline iptal ediyor otomatik
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
turk telekom 1000 mbps veriyordu superonline sansör şikayetleri çok
https://forum.donanimhaber.com/superonline-fiber-ultra-kati-sansur-ve-yavaslatma-teknolojisi--151733162
-
fiyat farkı çok fazla. türk telekom 18 ay taahhütlü, ilk 6 ay 470 tl son 12 ay 900 küsür tl istiyor. superonline’da ilk 2 ay ücretsiz, devamında 6. aya kadar 350 tl ve sonrasında 12. aya kadar da 600 tl. toplamda ortalama aylık 416 tl civarına geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayır iptal etmez
-
fiberde bağlatılar farklı olduğu için iki hat da aktif kalır. Sizin netspeedi kapattırmanız lazım isterseniz ikisini de kullanabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf683 -- 4 Ocak 2024; 0:15:59 > -
inşallah pişman olmasınız. hayırlı olsun.
turk telekom kullanıyorum bende zaten başkası altyapısı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 4 Ocak 2024; 0:23:5 > -
Arada superonline ufak tefek şakaları oluyor :D 100/20 pakette 200/100 geliyor son 1 aydır
-
Turkcell harici bir sunucuda durum ne peki ve en önemlisi yurtdışında görebiliyor musunuz bu hızları?
-
teşekkürler 🙏 daha önce başka bir şehirde yaşarken superonline 200 kullanmıştım, bazı sorunlar olsa da netspeed’den daha iyiydi. bakalım umarım memnun kalırım ç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Modeme reset atana kadar bu şekilde kalır büyük ihtimalle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf683 -- 4 Ocak 2024; 11:44:30 >
-
Ben ikna oldum hocam kanıtlar yeterli :D Superonline hala yapıyor mu bilmiyorum ama bir ara speedtest'te kendi sunucularında hızlar hep 2 kat fazlası çıkıyordu.
-
vanayı kapattılar hocam :D bu arada dediğiniz doğru çoğu zaman speedtest turkcell sunucuları 2x hız gösteriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf683 -- 10 Ocak 2024; 1:1:29 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X