Şimdi Ara

Superonline mi uzakk durunnnnn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Superonline abonesiyim ancak vermiş olduğunuz hizmetleriniz rezalet artı müşteri temsilcileriniz hiçbirşey bilmiyor. Bir hafta önce (17 Ağustos ) tarihinde net bağlantım koptuğu için şikayet başvurusu yaptım. Biz size hemen döneceğiz dönmedi ben tekrar tekrar aradım. Mahallede çalışmaların olduğundan falan bahsettim bu iyi oldu falan dendi. Bu süre içinde konuştuğum tüm müşteri temsilcileri saçma sapan cevaplar vermeyi başardı. Kayıtlarınız mevcuttur ama ben bir hafta daha arayacağım isterseniz sizin adınıza kayıt yapabilir.

ÖRK: 1. müşteri temsilcisi diyorki: “Hattınıza sinyal gelmiyor arıza kaydı aldım” ilgileniyor size bilgi verilecek. Ama kimse bilgi vermiyor
    Birkaç gün sonra: 2. müşteri temsilcisi: “Hattınıza sinyal geliyor bozuk olmaması lazım” ben not alıyorum bilgi verilecek yine bilgi yok
    Birkaç gün sonra 3. müşteri temsilci: “Hattınıza sinyal gelmiyor arıza kaydı alıyorum”
    Birkaç gün sonra 4. temsilci: “hattınıza sinyal geliyor bir sorun olmaması lazım”
    Netten şikayet başvurusu yaptım. Müşteri temsilcisi arıyor: “Bir sıkıntı yok ama ben tekrar ilgileniyorum”
    En son dün gece 6. müşteri temsilcisi: “Hattınıza sinyal gelmiyor. Siz bir elektrikçi bulun telefon hattınızı kontrol ettirin” ne güzel cevaplar dimi

NOT: Bende aynen şöyle dedim ben elektrikçi bulurum kabloları değiştiririm biraz para veririm. Sonra yine ararım 7. müşteri temsilcisi diyeceki; “Hattınıza sinyal gelmiyor tekrar arıza kaydı alıyorum diyecek. “Peki ben neden bir haftadır internet kullanmıyor ve neden elektrikçiye para vereceğimki birde cevap veriyor telefondaki temsilci “Gidin Türktekomla çözün diyor. Bende diyorumki zaten Telekom’dan memnun olsam TTNET alırdım” ben beğenmediğin için özel şirket diye Superonline almıştım” rezalet 1 haftada çözemediler ama müşteri temsilcilerinizde bir alem

• Ben de superonline abonesiyim. Benim hat kalitesine bağlı olan problemim vardı ve bu çok belliydi. Yani rüzgarlı havalarda falan sürekli kopardı. Müşteri temsilcisinin hat kalitesine bağlı problemi yerinden çözmesini bekleyemezsiniz. Ben sorunumu bildirdiğimde arıza kaydının alınmasının ardından TT görevlileri geldi ve hattı tamamen değiştirdi (bunu TTNet abonesiyken de yaşamama rağmen bir türlü arızayı gidermemişlerdi) üstelik grev zamanıydı. Neyse kendi deneyimlerini paylaşabilirsin ama uzak durun şeklinde bir konu başlığı kullanman doğru değil bence. Yaklşık 1 yıldır superonline abonesiyim 1 yılım dolunca bırakmayı düşünüyorum. Çünkü turk.net e geçicem. Superonline dan memnunum ama sonuçta bedava vermiyor onu seçmemin nedeni kampanyasıydı ve 1 yıldır bir hayli avantajlı kullandım. turk.net şu anda daha avantajlı geldiği için ona geçmeyi düşünüyorum. Sonuçta hepsi bir şekilde TT altyapısına bağımlı sadece en iyi kampanyayı yapana gitme özgürlüğümüz var.

• quote:

Orjinalden alıntı: labtek38

Ben de superonline abonesiyim. Benim hat kalitesine bağlı olan problemim vardı ve bu çok belliydi. Yani rüzgarlı havalarda falan sürekli kopardı. Müşteri temsilcisinin hat kalitesine bağlı problemi yerinden çözmesini bekleyemezsiniz. Ben sorunumu bildirdiğimde arıza kaydının alınmasının ardından TT görevlileri geldi ve hattı tamamen değiştirdi (bunu TTNet abonesiyken de yaşamama rağmen bir türlü arızayı gidermemişlerdi) üstelik grev zamanıydı. Neyse kendi deneyimlerini paylaşabilirsin ama uzak durun şeklinde bir konu başlığı kullanman doğru değil bence. Yaklşık 1 yıldır superonline abonesiyim 1 yılım dolunca bırakmayı düşünüyorum. Çünkü turk.net e geçicem. Superonline dan memnunum ama sonuçta bedava vermiyor onu seçmemin nedeni kampanyasıydı ve 1 yıldır bir hayli avantajlı kullandım. turk.net şu anda daha avantajlı geldiği için ona geçmeyi düşünüyorum. Sonuçta hepsi bir şekilde TT altyapısına bağımlı sadece en iyi kampanyayı yapana gitme özgürlüğümüz var.

Tellcom un kampanyası daha hesaplı olmuyormu turk.net e göre ??

• quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_alp

quote:

Ben de superonline abonesiyim. Benim hat kalitesine bağlı olan problemim vardı ve bu çok belliydi. Yani rüzgarlı havalarda falan sürekli kopardı. Müşteri temsilcisinin hat kalitesine bağlı problemi yerinden çözmesini bekleyemezsiniz. Ben sorunumu bildirdiğimde arıza kaydının alınmasının ardından TT görevlileri geldi ve hattı tamamen değiştirdi (bunu TTNet abonesiyken de yaşamama rağmen bir türlü arızayı gidermemişlerdi) üstelik grev zamanıydı. Neyse kendi deneyimlerini paylaşabilirsin ama uzak durun şeklinde bir konu başlığı kullanman doğru değil bence. Yaklşık 1 yıldır superonline abonesiyim 1 yılım dolunca bırakmayı düşünüyorum. Çünkü turk.net e geçicem. Superonline dan memnunum ama sonuçta bedava vermiyor onu seçmemin nedeni kampanyasıydı ve 1 yıldır bir hayli avantajlı kullandım. turk.net şu anda daha avantajlı geldiği için ona geçmeyi düşünüyorum. Sonuçta hepsi bir şekilde TT altyapısına bağımlı sadece en iyi kampanyayı yapana gitme özgürlüğümüz var.

tellcom daha avantajlı ama adsl hizmeti ttnet le aynı olacaktır. adsl bakımından sadece turk.net hız düşmesi yaşatmıyor. tabi duyduklarım kadarı ile

• yaa beyler Allah aşkına çoğu ilde Superonlineın arızalarına da telekom bakıyor.bilmiyormusunuz?
  • Şimdi burda amacımız ne süperonline ı desteklemek, ne de kötülemek. Ben de diğer arkadaş gibi kampanya dolayısıyla 1 yıldır süperonline abonesiydim. Bu 1 sene içinde 1-2 kere arıza yaşadım, ikisinde de evde olmadığım zamanlar cepten kaç sefer arayıp sorunumu çözdüler. Çözemedikleri bir problemde telekomu devreye sokup onların aramasını sağladılar. Ben şahsen çok memnundum ama kampanya sona erdiği için ben de kapatıp başka bir firmaya geçmeyi düşünüyorum. Şu anda Tellcom cazip gibi geliyor biraz ama 24 ay taahhütü olması canımı sıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naz_eg -- 25 Ağustos 2008; 17:15:57 >
  • Arkadaşlar bakıyorum hepiniz cevap yazıyorsunzu teşekkür ediyorum ama bakıyorum herkes bir yıl sonra sözleşmem sona erecek superonline kapatıp başka yere gideceğim diyorsunuz. Birde burda o servis sağlayıcısı cazip bu kötü demiyorum yaşanan problemi aktarıyorum sizler başka şeyleri tartışıyorsunuz

Hala Superonline çare bulamadı ben buraya yazdım ve şikayetvar'a hemen arıyorlar çözüyoruz diye ama dedim ya müşteri temsilcileri hala kendi aralarında mutabık kalamadılar hat var mı yok mu diye bende çözemedim bakın az kaldı benim de biter bitmez değiştireceğim superonline'i aslına bakarsan çukurova böyle hata yapmaz ama yapıyormuş yinede küfür ede ede elimiz mahkum Telekom'a
    Aslı varken kopyasını kullanmak bana da cazip gelmemeye başladı. Sevmiyorum telekomu ama elim mahkum çevremde herkesi superonline aldırıyordum ama şimdi nasıl tavsiye edebilirimmm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dsmarttan Uzak Durun!!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Superonline = Rezillik

Kesinlikle uzak durulması gereken bir firma...Yıllar önce ADSL'e geçmek gibi bir hata yapmıştım,Superonline firmasını seçmiştim 2 ay beni oyaladılar sonunda nerdeyse hergün müşteri hizmetlerini arayarak iptal ettirdim..Çok zararım oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: husamsdu

yaa beyler Allah aşkına çoğu ilde Superonlineın arızalarına da telekom bakıyor.bilmiyormusunuz?

Çoğu ilde değil her ilde arızalara TT bakar. TTNet ayrı TT ayrı kurumlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_alp

quote:

Tam incelemedim şimdi ama Tellcom indirim süresi 5 ay diye biliyorum turk.net 24 ay. Şimdi tekrar bakıcam.

Evet şimdi baktım ve kampanyalı fiyatların kaç ay devam edeceği küçük yazılarla fiyatın altına yazılmış. Seçilen limit modem vs durumuna göre değişiyor.

Superonline mi uzakk durunnnnn

Rakamlara dikkat edin o fiyatlar 24 ay geçerli değil.

/>

Burda ise 24 ay

Ben 4mbps sınırsız abonesiyim kendi örneklerimi özellikle verdim. Belki aynı hizmet kalitesini alıcam ama TTnete göre ayda 20 YTL superonline a göre 10 YTL az ödeyeceğim. 24 ay bitmeden sonlandırırsam sadece elde edeceğim kazancı kaybedicem TTnete göre hiç bir kaybım olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labtek38 -- 27 Ağustos 2008; 19:06:53 >

• Önceki cevaplardan bir tanesinde geçtiği bir cümle cevaplamak istiyorum.
    "Sonuçta hepsi TT altyapısına bağımlı sadece en iyi kampanyayı yapana gitme özgürlüğümüz var."

Turk.Net TT altyapısına bağımlı değil. Kendi altyapısını kullanıyor, kendi internet omurgası. Bunu Neden Turk.Net ADSL sitesinde açıklıyorlar
  • Malesef bağımlı benim evimden onların omurgasına giden kablo TT ye ait ve bunun için TT ile bir anlaşması gerek yani TT olmazsa bana direk adsl satamıyor. Keşke dediğiniz gibi olsa. İlk şu sabit hat rezilliğini kapatırdım o zaman.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.